Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI Bed Head

QUOTE(As_nematoma @ 2009 07 29, 08:16)
Aha, čia šitas, aš kaip tik apie jį galvoju  blush2.gif
user posted image

jau uzsisakiau toki, parvesh man 2 vienetus, 1 galeciau perleist jei yra norinciu, nes daiktas tikrai geras ir taupiai naudojasi smile.gif tik SM forume dar neatrastas ir neisgirtas biggrin.gif
Atsakyti
O kaip manote ar TIGI Catwalk FASHIONISTA SPRITZ&SHINE apsauga nuo karscio tinka tik dazytiems plaukams? g.gif Nes raso kad apsaugo spalva nuo isblukimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 29, 17:32)
O kaip manote ar TIGI Catwalk FASHIONISTA SPRITZ&SHINE apsauga nuo karscio tinka tik dazytiems plaukams?  g.gif  Nes raso kad apsaugo spalva nuo isblukimo  g.gif

Tos priemones, kurios tinka dazytiems plaukams, visada tiks naturaliems, nes jos (ypac sampunai) yra svelnesni, pagaminti taip, kad "nenugrauztu" spalvos. taip kad manau tas purskalas tiks ir nedazytiems, taciau ziurint kokio efekto jus norit savo plaukams smile.gif jei kad labiau pamaitintu, padrekintu, tai gal vertetu rinktis intensyvesne priemone
Atsakyti
Man reiktu kad nuo karscio apsaugotu bet ir glotnintu, kad ir neissileistu tiesinimas po pusvalandzio kaip man visuomet buna biggrin.gif galvojau apie ta S factor Flat Iron, kur jus naudojot, bet brangoka ji doh.gif
oj as kaip pasiskaitineju kiek Tigi yra glotninanciu priemoniu blink.gif daug ko reiktu, bet negaliu sau leisti visu pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 29 liepos 2009 - 21:11
as ilgai svarsciau kokia priemone tiesinimui pasirinkti...uzsakiau sia,dabar lauksiu parkeliaujant:
user posted image

idomu kuo ji skiriasi nuo sitos? g.gif aprasimas kaip ir panasus
user posted image

kuri is situ 4 geriausia butu,neapsunkintu,neriebintu plauko,gal kas visas isbande? 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 30 liepos 2009 - 14:41
Kiek as suprantu 2 purskiamas, 1 tepamas biggrin.gif . Man purskiamas geriau. O del 3 ir 4 nznau. Noreciau 4 as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 30, 14:56)
Kiek as suprantu 2 purskiamas, 1 tepamas  biggrin.gif . Man purskiamas geriau. O del 3 ir 4 nznau. Noreciau 4 as  blush2.gif

tai taip,matau,kad 1 tepamas,man tai nera skirtumo,tepamo dar nebandziau,tai bus galimybe smile.gif bet pagal savo savybes jie vienodi ko gero? g.gif o kuo 4 taip suzavejo? bigsmile.gif kazkaip maciau,kad ji anskciau pardavinejo ne viena karta sm isparduotuveje,tai pamaniau,gal netoks jau geras g.gif

idomu ,o uzejus i Salon+ ten kainos tokios pacios kaip ju e-parduotuvej? uz siuntima jie daug ima,neapsimoka,20lt doh.gif as uzsisakiau,tai man ta priemone 36lt apsiejo,o salon+ ziuriu tik 31lt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 30 liepos 2009 - 15:15
Uzsenio portaluose pasiskaiciau kad giria ta 4 numeri jusu nuotraukose ir paklausiau vienos formuties kuri pataria del Tigi priemoniu tai rase kad Maximalia apsauga jis duoda blush2.gif As dar galvojau ir apie 2 numeriuka purskiama, bet nezinau del jo g.gif Jis siaip pigesnis, gal irgi geras g.gif Esu labai pasimetus lotuliukas.gif
P.S.Jeigu kuri turite pasiulyti Tigi S factor Iron Spray tai i AZ bigsmile.gif Labai lauksiu
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 30, 15:54)
Uzsenio portaluose pasiskaiciau kad giria ta 4 numeri jusu nuotraukose ir paklausiau vienos formuties kuri pataria del Tigi priemoniu tai rase kad Maximalia apsauga jis duoda  blush2.gif  As dar galvojau ir apie 2 numeriuka purskiama, bet nezinau del jo  g.gif  Jis siaip pigesnis, gal irgi geras  g.gif Esu labai pasimetus lotuliukas.gif
P.S.Jeigu kuri turite pasiulyti Tigi S factor Iron Spray tai i AZ  bigsmile.gif  Labai lauksiu

Jo, ir man reikia geros apsaugos,nes pries tai turetas OSIS+ visai galiuku neapsaugojo,pradejo skilineti,dar labiau sakotis:oh na paziuresim,kai isbandysiu savo,parasysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Lauksim atsiliepimu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 30, 17:51)
Lauksim atsiliepimu  mirksiukas.gif  4u.gif

Aš turiu trečią ir ketvirtą. Ketvirtas man labai patinka, nes tikrai sumažina plaukų pasipūtimą, na tokį kai maži plaukai išskraido - frizziness. Poveikis matosi akivaizdžiai - pasipurški, palygini žnyplėm ir matai skirtumą nuo tos vietos kur nepurškei. Taip kad bent jau man jis tikrai tiko. Nujaučiu, kad jo padauginus gali riebaluotis plaukai, bet man dar taip nebuvo.

Trečią neilgai turiu, tai sunku komentuoti. Šiaip juo irgi išsipirški visus plaukus ir tiesini, tik jis aerozolinis, tai baisiai ilgai nusipirkus laukti reikėjo kol atkeliaus ir šiaip kitoks tas purškimas. Žodžiu kol kas akivaizdaus tiesinimo efekto nepastebėjau, bet gal tiesiog dar neįgudau, nes kaip minėjau, tik porą kartų jį bandžiau.

Beje, gal kas nors esat išbandžiusios abu šituos: Bedhead Cocky ir Bedhead Small Talk? Koks skirtumas, nes iš aprašymo tai realiai tas pats, tik kitais žodžiais... blush2.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As_nematoma: 31 liepos 2009 - 07:44
Laba. NOriu paklausti, kokios LT tigi šampūnų ir kondicionierių kainos?
Atsakyti