Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI Bed Head

QUOTE(Obuolinė @ 2009 08 07, 08:39)
gal kas esat bande pirkt?kainos gundo, bet nelabai pasitikiu doh.gif
paziurekit

sampunus tai apsimoka didelius pirkti,bet catwalk smooth&shine as atsisiunciau uz 36lt,o cia 45lt kainuoja ax.gif

kas liecia tos priemones smooth&shine smile.gif : bandziau jau 2 kartus,patiko tuo,kad plaukas labai minkstas pasidaro,slidus,svelnus smile.gif bet labai didelioi skirtumo nepastebejau,nes mano plaukai ir be priemoniu svelnus po plovimo ir tiesinimo smile.gif bet siek tiek jautesi ,o gal tai tiesiog iliuzija lotuliukas.gif del apsaugos sunku kazka pasakyti dabar,nes mazai naudoju,paziuresiu,kaip toliau jausis mano galiukai smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 07 rugpjūčio 2009 - 10:15
Sveikutes,
norejau paklausti ar si priemone veiksminga - ego boost split end - (nenuplaunamas kondicionierius skilinejantiems galiukams)? g.gif
Atsakyti
Gavau vakar dar vieną siuntinuką su Tigi priemonėm (kada aš baigsiu?! doh.gif )
Bedhead Cocky, Bedhead Creative Genius ir S Factor Serious Conditioner
user posted image user posted image user posted image

Šiandien ryte išsiplovus galvą pabandžiau tą serious conditioner (aš jį suprantu kaip kaukę), tai labai švelnus, tik neturėjau laiko ilgai laikyti. Kitų dar nespėjau ištyrinėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 07, 09:59)
Sveikutes,
norejau paklausti ar si priemone veiksminga - ego boost split end - (nenuplaunamas kondicionierius skilinejantiems galiukams)? g.gif

sveika,kalbi apie rozinej bonkutej ego boost? as vis gundaus ji isigyti ax.gif nes viena drauge ji labai giria,tik va mastau ar ji ar milkshake
Atsakyti
Sveuktės, turiu klausimuką smile.gif Kas sakėtės iš beautybay.com ar atneša siuntinuką į namus, ar reik eit į paštą po pranešimo? ir per kiek laiko atsiunčia?
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 08 07, 11:12)
sveika,kalbi apie rozinej bonkutej ego boost? as vis gundaus ji isigyti ax.gif nes viena drauge ji labai giria,tik va mastau ar ji ar milkshake

tiap,
svarstau ir as, kur pasiduoti Tigi ar Msh. g.gif o kokius sampunus TIGI bandei? Mano plaukai dazyti - blond, po plovymo veliasi, aisku galiukai knisa prota, plauti galva tenka kas 2 diena..... doh.gif Nienzo...nzn., ka cia pabandzius?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 07, 11:19)
tiap,
svarstau ir as, kur pasiduoti Tigi ar Msh. g.gif o kokius sampunus TIGI bandei? Mano plaukai dazyti - blond, po plovymo veliasi, aisku galiukai knisa prota, plauti galva tenka kas 2 diena..... doh.gif Nienzo...nzn., ka cia pabandzius?

as bandziau tik moisture maniac sampuna ir kondiske kazkur pries metus,tai man didelio ispudzio nepaliko,nieko blogo,bet ir nieko ipatingo nepastebejau,tik kvapas skanus,man pasirode ananasais wub.gif bet dabar pasiskaiciau cia forume,ir vel noriu ta maniac nusipirkt,gal tada nesupratau nieko lotuliukas.gif siaip tas maniac drekinantis,o as nepasakyciau,kad mano plaukai sausi,naudoju sampuna normaliems plaukams,tik galiukai siek tiek pazeisti skilineja ir sakojasi nuo tiesinimo itariu...
tau manau tiks dumb blond serija,nes ji ir skirta sviesintiems nualintiems ar chemiskai pazeistiems plaukams g.gif
dar galvoju apie self absorded,jis su vitaminais viskokiais,gal pamaitinti plaukus ne pro sali butu g.gif
ka tik paziurejau salon+ svetaineje apie tuos sampunus,tai jie visi kaip ir drekina maitina plauka,drekina galiukus tas maniac netgi ir skirtas plaukams kurie greitai susiriebaluoja..
bet dazytiems pazeistiems tas butu:
http://www_salonplus...s/tigi-bed-head
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 07 rugpjūčio 2009 - 11:35
QUOTE(Obuolinė @ 2009 08 07, 09:39)
gal kas esat bande pirkt?kainos gundo, bet nelabai pasitikiu doh.gif
paziurekit

Esu sia zeima pirkusi is sios patdavejos Control Freak didiji rinkini, viskas tvarkoje, atsiunte greit, puikiai saugiai supakuota smile.gif bendravom el.pastu kiek pamenu, maloni mergina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 08 07, 12:30)
as bandziau tik moisture maniac sampuna ir kondiske kazkur pries metus,tai man didelio ispudzio nepaliko,nieko blogo,bet ir nieko ipatingo nepastebejau,tik kvapas skanus,man pasirode ananasais wub.gif bet dabar pasiskaiciau cia forume,ir vel noriu ta maniac nusipirkt,gal tada nesupratau nieko lotuliukas.gif siaip tas maniac drekinantis,o as nepasakyciau,kad mano plaukai sausi,naudoju sampuna normaliems plaukams,tik galiukai siek tiek pazeisti skilineja ir sakojasi nuo tiesinimo itariu...
tau manau tiks dumb blond serija,nes ji ir skirta sviesintiems nualintiems ar chemiskai pazeistiems plaukams g.gif
dar galvoju apie self absorded,jis su vitaminais viskokiais,gal pamaitinti plaukus ne pro sali butu g.gif
ka tik paziurejau salon+ svetaineje apie tuos sampunus,tai jie visi kaip ir drekina maitina plauka,drekina galiukus tas maniac netgi ir skirtas plaukams kurie greitai susiriebaluoja..
bet dazytiems pazeistiems tas butu:
http://www_salonplus...s/tigi-bed-head

Todel ir sunku kazka issirinkti, nes atrodo viskas labai jau puiku ir tinka... g.gif
Beje, radau, kad viena SM niku me2sa prekiauja TIGI, ar niekas nepirko is jos?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 07, 11:56)
Todel ir sunku kazka issirinkti, nes atrodo viskas labai jau puiku ir tinka... g.gif
Beje, radau, kad viena SM niku me2sa prekiauja TIGI, ar niekas nepirko is jos?

maciau,nepirkau ,bet pas ja 2x750ml samp+kond. 120lt..tai salon+ 125lt...,jau geriau is skelbiu.lt kur merginos rode auksciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 08 07, 10:53)
sampunus tai apsimoka didelius pirkti,bet catwalk smooth&shine as atsisiunciau uz 36lt,o cia 45lt kainuoja ax.gif

kas liecia tos priemones smooth&shine smile.gif : bandziau jau 2 kartus,patiko tuo,kad plaukas labai minkstas pasidaro,slidus,svelnus smile.gif bet labai didelioi skirtumo nepastebejau,nes mano plaukai ir be priemoniu svelnus po plovimo ir tiesinimo smile.gif bet siek tiek jautesi ,o gal tai tiesiog iliuzija lotuliukas.gif del apsaugos sunku kazka pasakyti dabar,nes mazai naudoju,paziuresiu,kaip toliau jausis mano galiukai smile.gif))

ar siunteisi is beautybay.com? 4u.gif per kiek laiko atkeliauja ir kiek preke pabrangsta? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 07, 12:22)
ar siunteisi is beautybay.com?  4u.gif per kiek laiko atkeliauja ir kiek preke pabrangsta? Aciu.

ne is ten,as pabandzaiu atsisiusti is http://www.jasonshankey.co.uk/,sakau ,apsiejo 36lt tik mano priemone ax.gif bet bet ten skaiciuoja siuntimo kaina nuo svorio doh.gif mano svere 250gr tai uz siuntima 2.5 svaro paskaiciavo,nedaug,o kai isidejau sampuna+kond. po 750ml,tai siuntimas isaugo iki 15svaru,neapsimoka tada schmoll.gif
p.s. o atkeliavo maziau nei per savaite thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 07 rugpjūčio 2009 - 12:53