Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI Bed Head

o putas ir kitus aerozolius ilgai siuncia?
Atsakyti
QUOTE(ramunija @ 2009 05 11, 14:30)
o putas ir kitus aerozolius ilgai siuncia?

Hmmm o turėtų siųsti ilgiau negu visa kita? Man atėjo vienodai greitai ir putos, ir šampūnai...
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 05 11, 14:53)
Hmmm o turėtų siųsti ilgiau negu visa kita? Man atėjo vienodai greitai ir putos, ir šampūnai...

jo, rašo, kad gali užtrukt ilgiau, nes ne viską gali siųsti oro paštu, kaip supratau smile.gif

negi nei viena nepirkot sale prekiu is escentuals? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2009 05 11, 15:07)
negi nei viena nepirkot sale prekiu is escentuals? 

Na, aš pirkau, bet net neatkreipiau dėmesio koks tas galiojimo laikas. Darbe dabar sėdžiu, tai ir pažiūrėt negaliu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 05 12, 10:47)
Na, aš pirkau, bet net neatkreipiau dėmesio koks tas galiojimo laikas. Darbe dabar sėdžiu, tai ir pažiūrėt negaliu.  g.gif

buciu labai dekinga, jei veliau paziuretum (nes galvoju nusipirkt po kelias priemones is karto) blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, radau gera akcija www.garbane.lt, isigyjau sampuna, liuks smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Esu naudojusi is Tigi DUMB BLOND sampuna ir balzama. Dvi savaites buvo tiesiog paprastas sampunas ir balzamas, niekuo neypatingi. Tik va kvapas nerealiai patiko. O va veliau, tai man kazkas netaip daresi nuo siu priemoniu, plaukai lyg siaudai buvo g.gif Meciau salin...Na nesuprantu. Bet tikrai nesuzavejo.

O pati noreciau paklausti, gal kuri naudojat/naudojat Small Talk 3 in 1? Butu labai idomu ispudzius isgirst, ar verta smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 12 gegužės 2009 - 14:12
QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 12, 15:10)
Sveikos. Esu naudojusi is Tigi DUMB BLOND sampuna ir balzama. Dvi savaites buvo tiesiog paprastas sampunas ir balzamas, niekuo neypatingi. Tik va kvapas nerealiai patiko. O va veliau, tai man kazkas netaip daresi nuo siu priemoniu, plaukai lyg siaudai buvo g.gif Meciau salin...Na nesuprantu. Bet tikrai nesuzavejo.
O pati noreciau paklausti, gal kuri naudojat/naudojat Small Talk 3 in 1? Butu labai idomu ispudzius isgirst, ar verta smile.gif

user posted image

na Dumb Blonde kondicionierius (rekonstruktorius) turi savybe padziovint plaukus, reiktu po to kaukyte drekinancia uzsideti ir turetu buti geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2009 05 12, 11:41)
buciu labai dekinga, jei veliau paziuretum (nes galvoju nusipirkt po kelias priemones is karto)  blush2.gif

Paziurejau. Bet kaip ten ta galiojima suprasti, nezinau, jokios normalios datos, kazkoks kodas ir net ant buteliuku neparasyta kad pvz galioja kiek nors menesiu ar dar kas nors... Zodziu nieko nesupratau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 12, 15:10)

user posted image

Kiek teko girdeti, tai jis nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 05 15, 16:45)
Paziurejau. Bet kaip ten ta  galiojima suprasti, nezinau, jokios normalios datos, kazkoks kodas ir net ant buteliuku neparasyta kad pvz galioja kiek nors menesiu ar dar kas nors... Zodziu nieko nesupratau  schmoll.gif

aciu 4u.gif na bet kaip keista.. paziuresiu, nete turetu aiskint, kaip tuos kodukus issifruot. 4u.gif
Atsakyti
galiojimo laiko nera nurodyta niekur.
12men. nuo atidarymo - galiojimas.
Atsakyti