o putas ir kitus aerozolius ilgai siuncia?
QUOTE(ramunija @ 2009 05 11, 14:30)
o putas ir kitus aerozolius ilgai siuncia?
Hmmm o turėtų siųsti ilgiau negu visa kita? Man atėjo vienodai greitai ir putos, ir šampūnai...
QUOTE(As_nematoma @ 2009 05 11, 14:53)
Hmmm o turėtų siųsti ilgiau negu visa kita? Man atėjo vienodai greitai ir putos, ir šampūnai...
jo, rašo, kad gali užtrukt ilgiau, nes ne viską gali siųsti oro paštu, kaip supratau

negi nei viena nepirkot sale prekiu is escentuals?

QUOTE(bitute737 @ 2009 05 11, 15:07)
negi nei viena nepirkot sale prekiu is escentuals?
Na, aš pirkau, bet net neatkreipiau dėmesio koks tas galiojimo laikas. Darbe dabar sėdžiu, tai ir pažiūrėt negaliu.

QUOTE(As_nematoma @ 2009 05 12, 10:47)
Na, aš pirkau, bet net neatkreipiau dėmesio koks tas galiojimo laikas. Darbe dabar sėdžiu, tai ir pažiūrėt negaliu. 

buciu labai dekinga, jei veliau paziuretum (nes galvoju nusipirkt po kelias priemones is karto)

Sveikos, merginos, radau gera akcija www.garbane.lt, isigyjau sampuna, liuks

Sveikos. Esu naudojusi is Tigi DUMB BLOND sampuna ir balzama. Dvi savaites buvo tiesiog paprastas sampunas ir balzamas, niekuo neypatingi. Tik va kvapas nerealiai patiko. O va veliau, tai man kazkas netaip daresi nuo siu priemoniu, plaukai lyg siaudai buvo
Meciau salin...Na nesuprantu. Bet tikrai nesuzavejo.
O pati noreciau paklausti, gal kuri naudojat/naudojat Small Talk 3 in 1? Butu labai idomu ispudzius isgirst, ar verta

O pati noreciau paklausti, gal kuri naudojat/naudojat Small Talk 3 in 1? Butu labai idomu ispudzius isgirst, ar verta

QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 12, 15:10)
Sveikos. Esu naudojusi is Tigi DUMB BLOND sampuna ir balzama. Dvi savaites buvo tiesiog paprastas sampunas ir balzamas, niekuo neypatingi. Tik va kvapas nerealiai patiko. O va veliau, tai man kazkas netaip daresi nuo siu priemoniu, plaukai lyg siaudai buvo

na Dumb Blonde kondicionierius (rekonstruktorius) turi savybe padziovint plaukus, reiktu po to kaukyte drekinancia uzsideti ir turetu buti geriau

QUOTE(bitute737 @ 2009 05 12, 11:41)
buciu labai dekinga, jei veliau paziuretum (nes galvoju nusipirkt po kelias priemones is karto) 

Paziurejau. Bet kaip ten ta galiojima suprasti, nezinau, jokios normalios datos, kazkoks kodas ir net ant buteliuku neparasyta kad pvz galioja kiek nors menesiu ar dar kas nors... Zodziu nieko nesupratau

QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 12, 15:10)

Kiek teko girdeti, tai jis nieko gero

QUOTE(As_nematoma @ 2009 05 15, 16:45)
Paziurejau. Bet kaip ten ta galiojima suprasti, nezinau, jokios normalios datos, kazkoks kodas ir net ant buteliuku neparasyta kad pvz galioja kiek nors menesiu ar dar kas nors... Zodziu nieko nesupratau 

aciu

galiojimo laiko nera nurodyta niekur.
12men. nuo atidarymo - galiojimas.
12men. nuo atidarymo - galiojimas.