Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės menininkės

QUOTE(vobla @ 2007 04 04, 11:18)
kažkaip mane jo žmonos darbai labiau veža g.gif ...Sauka kažkoks užsiciklinęs- pats save tiražuoja... O ar kabintumėt jo darbus ant savo buto sienų? biggrin.gif nebent vaikų kambary- už bausmę, kad buvo blogi ir neklausė- atneši ir pakabini bigsmile.gif jei geri- neši vėl į rūsį... Ale aš čia gerai sumislijau g.gif svarbu nepamiršt, kai mano atžala paūgės lotuliukas.gif

Aha, man ir labiau patinka Saukos žmonos darbai.
Nors Sauką labai vertinu kaip itin gerą piešėją.

O kokie D. Lynch' o trumpametražiai filmukai yra unsure.gif ? Esu pažiūrėjus daugelį jo filmų (pats mėgstamiausias - Lost Highway), bet trumpametražių tai nea...
a, ir kažkada buvau radusi internete kelis grafikos darbus Lyncho. Patiko rolleyes.gif
Atsakyti
o man savo laiku labai patiko Puipos darbai... turėjo man dėstyt ketvirtam kurse, ale vat pasimiriojo verysad.gif kažin , ar dabar dar įmanoma kur nors jo darbų įsigyt... na už nekosminę kainą? kartą nešiau kažką rėmint ir mačiau dideliausia Puipos paveikslą įrėmintą- rėmintojas sakė, kad žmogus iš kažkokio chrepeliuko už kelis šimtus nusipirko. Sekasi gi kažkam... Tikrai norėčiau...net jei nesu tikra, kad šiuo metu man jo darbai patiktų... tiesiog vardan senos svajonės...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2007 04 04, 14:12)
o man savo laiku labai patiko Puipos darbai... turėjo man dėstyt ketvirtam kurse, ale vat pasimiriojo verysad.gif kažin , ar dabar dar įmanoma kur nors jo darbų įsigyt... na už nekosminę kainą? kartą nešiau kažką rėmint ir mačiau dideliausia Puipos paveikslą įrėmintą- rėmintojas sakė, kad žmogus iš kažkokio chrepeliuko už kelis šimtus nusipirko. Sekasi gi kažkam... Tikrai norėčiau...net jei nesu tikra, kad šiuo metu man jo darbai patiktų... tiesiog vardan senos svajonės...

Vobla, Tu taip pat grafikė?
Aš kai stojau į VDA, tai Puipa dar buvo piešimo egzaminuose bei priėmimo komisijoje. o iki mokslo metų pradžios - pasimirė unsure.gif .
Dėl darbų- tai nežinau.... Gi, nedideliu tiražu jis litografijas spausdindavo. Tai, manyčiau, mažai šansų surasti, kaip tam žmogui pasisekė iš chrepeliuko nupirkti.
Atsakyti
QUOTE(neues @ 2007 04 04, 14:21)
Vobla, Tu taip pat grafikė?
Aš kai stojau į VDA, tai Puipa dar buvo piešimo egzaminuose bei priėmimo komisijoje. o iki mokslo metų pradžios - pasimirė  unsure.gif .
Dėl darbų- tai nežinau.... Gi, nedideliu tiražu jis litografijas spausdindavo. Tai, manyčiau, mažai šansų surasti, kaip tam žmogui pasisekė iš chrepeliuko nupirkti.

ne- aš baigus kostiumo dizainą... bet iki tol 4 kursui Puipa dėstydavo...Numirė žmogelis kai buvau trečiame verysad.gif
Atsakyti
Man labai reikia, kad kas nors profesionaliai pakritikuotu mano darbus g.gif Gal kas nors baige meno kritika, ar turite pazystamu kas tai daro? Man nereikia uzsakomojo pagyrimu straipsnio biggrin.gif Si menesi bandysiu cionykstes JAV galerijas smile.gif Tai butu gerai, kad kas nors sveikai pakritikuotu su visais pagardinimais biggrin.gif As esu tokios nuomones, kad gerai yra bet kokia kritika-sveika ir naudinga paciam menininkui. Taip pat parodyciau lietuviu kritiku sugebejimus JAV galerijom mirksiukas.gif su savo portfolio. Tai vat, labai lauksiu patarimu ir pasiulymu siuo klausimu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kur visos menininkes prapuole? ax.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos,
pas tevelius sventem buvom isvaziave, tai nelabai laiko buvo prisijungti.

gincherry, tavo nuotraukas dar is vestuviu skyrelio atsimenu, labai ispudingos bigsmile.gif dabar zinau kodel tau tos fotografes darbai patiko, tavo toks stilius, kokiu ji fotografuoja, turetum thumbup.gif jos nuotraukose atrodyti

alegra, jauciu bus sunku surast kas gerai kritikuoja, isvis darba isanalizuoti bent man tai yra vienas is nelengviausiu dalyku, o pas mus daznai liepia semiotiskai isanalizuoti, tai tenka kankintis.

o kritika tai as tik negera megstu, tokia is kurios kazka ismoktum ir tobuletum mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai man ir reikia, tokios kritikos kad biski per nugara trenktu lotuliukas.gif Bet aisku objektyviai butu ne tik is vienos varpines biggrin.gif
Atsakyti
Nu sveikos, muotriskos! Radau pagaliau jumi!:4u:
Esu, ale biski jau nukrypus nuo meno, mastau apie pinigus, bet dar nelaikau saves mirusios meninykes!Ir dar ne mama, bet tai irgi savu laiku bus pataisyta blush2.gif Baigineju VDA Grafika, liko meneselis i biskis, tik va bijau, kad sunkiai spesiu, nes ale siandien darbelioka gal gavau, niu kolkas bandomajam, bet... thumbup.gif
Viena meno kritika studijuojancia pazystu, bet ji dar tik antram kurse, ir as ja visiskai nepasitikiu, tai nemanau, kad reiktu ja siulyt, na bet prie progos galeciau pasidomet apie gal jos pazystamus vyresniokus, ar verta? mirksiukas.gif
Atsakyti
nu del kritikos , tai sunku ka nors apie darbus pasakyt paziurejus nuotraukas kompe. apie fotografijas paprasčiau kalbėt. man susidare ispūdis, kad tau puikiai pavyksta perspektyinės foto, keletą net pasikabinčiau namie thumbup.gif , o pastatyminės nepyk, bet nesudomino.jos tiesiog kartojasi, tos pačios spalvos ir tie patys elementai, naudojamos formos , bet šviesos žaidimo nera, ji nepadeda atskleisti formos , o tai manau labai svarbu darant stambaus plano foto..vienintelė pastatyminių man sukelta minti, kad tu eisi siuvėja.. blink.gif manau tavo stipresnė pusė būtų daugiaplanė foto.. 4u.gif
Atsakyti
Nu va pagaliau kazkiek kritikos isgirdau thumbup.gif Aciu Aisty mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2007 04 16, 21:50)
Nu sveikos, muotriskos! Radau pagaliau jumi!:4u:
Esu, ale biski jau nukrypus nuo meno, mastau apie pinigus, bet dar nelaikau saves mirusios meninykes!Ir dar ne mama, bet tai irgi savu laiku bus pataisyta blush2.gif Baigineju VDA Grafika, liko meneselis i biskis, tik va bijau, kad sunkiai spesiu, nes ale siandien darbelioka gal gavau, niu kolkas bandomajam, bet... thumbup.gif
Viena meno kritika studijuojancia pazystu, bet ji dar tik antram kurse, ir as ja visiskai nepasitikiu, tai nemanau, kad reiktu ja siulyt, na bet prie progos galeciau pasidomet apie gal jos pazystamus vyresniokus, ar verta? mirksiukas.gif

Laba.
O baiginėji grafikos bakalaurą ar magistrą? Kokią specializaciją? Labai įdomu, bnes pati praeitais metais baigiau, tad lig šiol nostalgiškai užsuku į akadę "atsižymėti" rolleyes.gif
Žadu nueiti į gynimus (tikiuosi, dar nepražiopsojau doh.gif ).
Atsakyti