Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės menininkės

QUOTE(saldybe @ 2007 10 07, 21:16)
Sveiki, aš būsima studentė  4u.gif Ir linkstanti į meną (Ką tokio veikiu galite pamatyti ČIA, nors suprantu, menu tai vadinti gal ir būtų per drąsu blush2.gif ) Tikslieji mokslai, ypač matematika, man - kančia. Svajoju apie juvelyrikos - kalvystės studijas, bet nelabai įsivaizduoju kokių įgudžių reiktų, kokie mokymosi dalykai, sistema. Tačiau problema ta, kad piešti nemoku  verysad.gif blush2.gif 
Gal galėtumėte pagelbėti ir patarti?  4u.gif

sia specialybe gali rasti vda telsiuose, ieskok www.vda.lt standartiskai stojant i vda buna vizualines raiskos(tapyba ir piesimas), kompozicijos, specialybines kompozicijos egzamninai ir teorinis testas. ko reikia tiksliai siai specialybei suzinosi susisiekusi su katedra(jos dazniausiai stojantiems daro konsultacijas). piesti, kaip ir tapyti bei kompozicijos galima ismokti smile.gif
Atsakyti
rožės arbatinyje, būtinai pasidomėsiu 4u.gif Tik kad neturiu aš dailės teorijos žinių, Nes vidurinėj ne dailę esu pasirinkusi doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saldybe @ 2007 10 08, 17:40)
rožės arbatinyje, būtinai pasidomėsiu 4u.gif Tik kad neturiu aš dailės teorijos žinių, Nes vidurinėj ne dailę esu pasirinkusi doh.gif  verysad.gif

tai visai nesvarbu biggrin.gif perskaitysi knyga ir turesi wink.gif
Atsakyti
Kur visos dingo???? unsure.gif
Atsakyti
Ir as to paties norejau paklausti biggrin.gif
Atsakyti
Labutis..
Merginos kur galima rasti kokybiškas priemones tapybai...Vilniuje arba Kaune.......
Atsakyti
meno muzoj, bet jie gal biski kainas uzsikele, daugiau tai nelabai zinau, mat man neteke pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 10 25, 19:04)
meno muzoj, bet jie gal biski kainas uzsikele, daugiau tai nelabai zinau, mat man neteke pirkti mirksiukas.gif

O kur čia?
Atsakyti
Kn - tai prie rotuses, ir kokio ten restorano salia, ar kazkokia medziokle ar kas ten, nu labai matysis jei apeisi aplink rotuse tuos sustatytus namus...
o VLN- tai kiek zinau vokieciu gatvej berods, bet nesu buvusi, tad tiksliai nezinau kur blush2.gif

bet as tai biski susinervinau...man reikejo akvareles ir nusipirkau muzoj uz 20 lt, nes nereikejo tos brangios, man pakako tokios..o nuvaziavusi kita diena i thomas phillips radau ten uz 10lt blink.gif na atrodo tokia pat, gal firma skirias neatkreipiau demesio...aisku gal kokybe prastesne, bet irgi negaliu pasakyt, nes firmos nepastebejau....
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 10 28, 12:26)
Kn - tai prie rotuses, ir kokio ten restorano salia, ar kazkokia medziokle ar kas ten, nu labai matysis jei apeisi aplink rotuse tuos sustatytus namus...
o VLN- tai kiek zinau vokieciu gatvej berods, bet nesu buvusi, tad tiksliai nezinau kur blush2.gif

bet as tai biski susinervinau...man reikejo akvareles ir nusipirkau muzoj uz 20 lt, nes nereikejo tos brangios, man pakako tokios..o nuvaziavusi kita diena i thomas phillips radau ten uz 10lt blink.gif  na atrodo tokia pat, gal firma skirias neatkreipiau demesio...aisku gal kokybe prastesne, bet irgi negaliu pasakyt, nes firmos nepastebejau....

Ačiukas... 4u.gif
Bet kainos tai doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as uzsikasus mokslais, dar kartais siokio tokio darbelio vis gaunu, nieko nebespeju, o dar dabar darom grupini projekta, tai isvis pikta, nes ideto darbo lygis ziauriai skiriasi verysad.gif p ivertinimas bus vienodas arba neaisku koks, nes kiek kas darbo idejo matyti beveik nebus. va pasiskundziau jums ax.gif nes kaip tik dabar sedziu ir bandaus sukurpti pora vertu demesio sakiniu, bet taip pyktis ima, kad jokios mintys i galva nelenda doh.gif
jau seniau klausiu, bet vel paklausiu, ar kas nors is jusu darot darbo knygas, t.y. knyga i kuria viska rasot, kur visa darbo eiga matyt ir t.t.?

kaune rotusej prie medziotoju uzeigos ta parduotuve mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo china: 30 spalio 2007 - 18:02
QUOTE(china @ 2007 10 30, 20:01)
sveikos 4u.gif
as uzsikasus mokslais, dar kartais siokio tokio darbelio vis gaunu, nieko nebespeju, o dar dabar darom grupini projekta, tai isvis pikta, nes ideto darbo lygis ziauriai skiriasi verysad.gif p ivertinimas bus vienodas arba neaisku koks, nes kiek kas darbo idejo matyti beveik nebus. va pasiskundziau jums ax.gif nes kaip tik dabar sedziu ir bandaus sukurpti pora vertu demesio sakiniu, bet taip pyktis ima, kad jokios mintys i galva nelenda doh.gif
jau seniau klausiu, bet vel paklausiu, ar kas nors is jusu darot darbo knygas, t.y. knyga i kuria viska rasot, kur visa darbo eiga matyt ir t.t.?

kaune rotusej prie medziotoju uzeigos ta parduotuve  mirksiukas.gif

Tau jau gimdymas ne už kalnų rolleyes.gif ....
Ačiukas už patikslinimą.... 4u.gif
Beje,kokia tavo profesija?
Atsakyti