Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

Sveiki 4u.gif

Pavarčiusi šį SM skyrelį, nusprendžiau ir aš šiuo bei tuo pasidalinti. Kodėl būtenet Izraelis? Esu lankiusi ne vieną šalį, tačiau su šia mane sieja ypatingi ryšiai, čia gyvena dabar jau dabartinis mano vyras, gali būti čia gyvensiu ir aš smile.gif Iš karto norėčiau atsiprašyti dėl kai kurių nuotraukų kokybės, nes pirmosios buvo fotografuotos ne skaitmeniniu fotoaparatu ax.gif

Susipažinkim, čia mūsų pirmasis susitikimas, prie Viduržemio jūros, gruodžio pabaiga, o mes saulute mėgaujamės biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 27 rugpjūčio 2005 - 19:26
Šalies pietuose yra įsikūręs kurortinis miestelis Eilat, prie Raudonosios jūros, prie pat sienos su Egiptu smile.gif Ten karščiausia, net pačiam žiemos įkarštyje žmonės maudosi jūroje, nors Raudonoji vėsesnė už Viduržemio tongue.gif

user posted image

Atsakyti
Raudonosios jūros kitas krantas, Egipto žemė, rodos ranka pasiekiama smile.gif O civilizacijų skirtumas kaip diena ir naktis cool.gif

user posted image
Atsakyti
Čia pakeliui iš šalies centro į pietus, stručių ferma smile.gif pasilakstyti jiems plotas didelis, bet vandens telkinių ar kokios žalesnės augmenijos visai nesimato sad.gif

user posted image
Atsakyti
Štai tokie ten vietomis landšaftai, vėjasss puuučiaaa, plaukus draiiiko o už nugaros bedugnė, kaip čia tik nenupūstų kur tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Jeruzalė smile.gif Teturiu vieną nuotraukytę šiuo metu, vėliau norėčiau daugiau parodyti, miestas, turintis savo dūšią, atmosferą, niekur dar nemačiau tiek kultūrų, gyvenančių šalia viena kitos smile.gif O čia mandarinų medelis, šalia namo, kuriame, pasak gidės, teisė Jėzų...

user posted image

Atsakyti
Oj dar viena Jeruzalės panoramos nuotrauka, miestas pastatytas ant kalnų, ūūūkanotas smile.gif šalia vietos gyventojas, Ortodoksas, šiaip jie noriai nesifotografuoja, rimtuoliai tokie smile.gif

user posted image
Atsakyti
Žemiau žemės paviršiaus lygio, parke Timna smile.gif

user posted image
Atsakyti
Natūralus gamtos stebuklas, žmonės čia rankų nebuvo prikišę, vadinasi GRYBAS , didelis smile.gif parke Timna smile.gif

user posted image
Atsakyti
Saulelydis prie parko Timna, temsta ten stebėtinai greitai, per keletą minučių smile.gif

user posted image
Atsakyti
Vietiniai gyventojai, pilnai išlaikę savo autentiškumą tongue.gif
Pirmasis visai laukinis, su mamyte po kalnus laipinėjo smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ooooo, kodėl žmonės ne paukščiai, kodėl neskraidoooo laugh.gif

user posted image
Atsakyti