Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

Mažas kurortinis miestelis, Netanija, ant viduržemio jūros kranto, kaip matosi fone čia žmonės mažai ką išlaikę iš savo autentiškumo smile.gif Neskaitant pačių Ortodoksų, jie taip pat griežtai besilaikantys visų tradicijų, kaip ir ansčiau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Bet grįžkime į šalies pietus, Eilat, Raudonosios jūros gyventojai ir augmenija smile.gif

Pro batiskafo dugną smile.gif

user posted image

Čia jau žmonių prižiūrimi gyvunėliai 4u.gif

Maitinami vėžliukai - krokodiliukai, okia specifinė rūšis smile.gif

user posted image

Jūrų arkliukai smile.gif

user posted image

O čia vadinas "Surask mane", čia kažkas pasislėpęs, ar pamatysit? 4u.gif

user posted image

Štai mes kokios, Piranijos, ūūūū, mūsų daug ir mes jėga thumbup.gif

user posted image

scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif
Atsakyti
Kaip jaunimas ten linksminasi? g.gif Vienas populiariausių tarp jaunimo Eilat klubų "Three monkeys" ( panašus kažkuo į "Prie Parlamento" ), tik ten grupės gyvai groja, atvykusios iš Londono thumbup.gif Tikrai smagu smile.gif

Na pakelk pakelk fotoaparatą aukščiau, ikh, aš jau prastai ką beįžiūriu tongue.gif

user posted image

Oj, kur čia man dar aukščiau užsilipus, oj aš jau beveik ant stalo, nesimattooooo biggrin.gif už tai girdisi kuo puikiausiai laugh.gif

user posted image

Tarp kitko, klubuose lankosi visi, ir vyresnio amžiaus moterėlės, ir jauni, ir net neįgalūs žmogiukai, ir storuliukai, ir plonučiukai, niekas nekreipia į tai dėmesio, visi vienoj krūvoj šoka, kas kaip moka, ir basi, ir apsiavę, va striptizo ar įkaušusių neteko matyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 27 rugpjūčio 2005 - 20:54
Teko užsuktį ir į vaikų darželį, reikia pripažinti, kad neteko matyti dar tokios šalies, kur būtų tiek daug vaikučių, ir visi tokie judrūs, tikri gyvsidabriai smile.gif Čia jų mažytė šventė smile.gif

user posted image

Laukite tęsinio 4u.gif
Atsakyti
Jeigu manote, kad Izraelyje baisiai karšta ir laisvalaikį galima leisti tik prie jūros, tai kylstate tongue.gif Izraelyje yra SNIEGO thumbup.gif Netikite? Prašom įsitikinti 4u.gif

Hermon, smagaus pasislidinėjimo thumbup.gif

user posted image

Paaassitraukiiitttt, važžiuooojuuuu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Tep, dar turiu nuotraukų iš armijos, tokių autentiškų, be pagrąžinimų, nežinau, ar būtų jums įdomu g.gif 4u.gif
Atsakyti
Padžiai štai, mano vyras, Livane, krūmuose pagaliukus drožinėja ax.gif Seniai tai buvo... rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
nuostabus fotoreportažas - negalėjau sustoti žiūrėjus thumbup.gif wub.gif o to pasislėpusio dalyko taip ir neradau unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 08 27, 23:48)
nuostabus fotoreportažas - negalėjau sustoti žiūrėjus thumbup.gif  wub.gif o to pasislėpusio dalyko taip ir neradau unsure.gif  blush2.gif

ačiū blush2.gif
reikėtų žiūrėti į centrą tarp koralų ir augmenijos, su šiek tiek pražiota burnele 4u.gif
Atsakyti
Šiek tiek autentiškumo...mano vyro vienas iš geriausių draugų - Yakov. Jis Habadnik, tai yra viena iš tikėjimo pakraipų, jie lyg ir pusiaukelėje link Ortodoksų, ateityje jais ir tampa, studijuoja Torą, tai Hebrajų šventasis raštas. Tai giliai tikintys žmonės, besilaikantys visų tradicijų smile.gif Bet tai jiems netrukdo bendrauti su kitais pasauliečiais biggrin.gif Nors man jų gyvenimo suvokimas atrodo labai keistas g.gif

Žemiau vyrukai, studijuojantys Torą kartu su Yakovu smile.gif

user posted image

P.S. prie "Verksmo" sienos vyrai ir moterys meldžiasi atskirai, sinagogose jie atskirai, vestuvėse sėdi atskirai patalpoje, perskirtoje uždanga, Torą studijuoja atskirai, neturi teisės net liesti vienas kitą iki vestuvių, kas keisčiausia, sutuoktiniams negalima naudoti jokių apsisaugojimo priemonių, jie to laikosi iki šiolei, už tai jų tokios gausios šeimos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 27 rugpjūčio 2005 - 22:29
Nemanau, kad Lietuvoje Izraelis priskiriamas prie lankomų šalių, nors šiaip ten apsilanko tikrai nemažai turistų ir dar daugiau tikinčiųjų smile.gif
Dažnai tikriausiai iškyla saugumo klausimas, esant tokiai politinei situacijai. Galiu pasakyti tik tiek, kad būdama toje šalyje jaučiausi visiškai saugi, ypač gatvėje, vakare ten kur kas saugiau negu pas mus smile.gif
O turistams sudaromos maksimalios sąlygos poilsiui, kaip ir bet kurioj Viduržemio jūros pakrantės šalyje 4u.gif

Kur mes ilsėjomės?

Pietuose nuostabiam Tailandietiško stiliaus viešbutyje "Orhidėja" smile.gif

Holas smile.gif

user posted image

Štai tokiuose namukuose smile.gif

user posted image

Tarp štai tokių palmių smile.gif

user posted image

O šiaurėje....na bet apie šiaurę kitą kartą, nes reikia kiek pailsėti, o tai užplūdo malonūs prisiminimai rolleyes.gif iki greitų susitikimų bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 27 rugpjūčio 2005 - 23:45
Fantastiski vaizdai wub.gif Uzsimaniau ir as ten...Ir kur as nenoriu?doh.gif
Atsakyti