Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

QUOTE(ajas @ 2007 08 08, 19:51)
Betliejus idomus del Jezaus gimimo vietos ir pabuvoti Palestinoj visai faina (nieko ten baisaus!), o Eilatas vertas demesio del panardymo Raudonojoje juroje (jei Egipte ar kur kitur neteko). Net sunku sulyginti nepalyginamus dalykus  g.gif

Tai tikriausiai rinksiuosi Betliejų, nes noriu Palestinoj pabuvoti. O kadangi į Egiptą vis tiek kada nors nuvažiuosiu, nes nebuvau, tai ir Raudonoji jūra bus ten :-)
Atsakyti
tarp šitų dviejų, tai aišku, Beatliejus vertesnis dėmėsio smile.gif
Atsakyti
Mes vaziuosim rugsejo 20 d. Ale pasiskaiciau cia jusu asisakymus, tai pradedu gundytis tuo Betliejum.....
Atsakyti
man kelionėje kadangi viskas buvo orgaznizuota, tai galiuosi, kad mes ten taip trumpai buvome
sukišo mus gidė, žinoma, visai valandai į suvenyrų parduotuvę ir net duris užrakino, tai aš ir mano fotikas liūdėjome pro grotas žiūrėdami

o šiaip ten toks arabiškas, krikščioniškas mišinys, labai gražu...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=liūdnasis pelėnas,2007 08 09, 09:32]
man kelionėje kadangi viskas buvo orgaznizuota, tai galiuosi, kad mes ten taip trumpai buvome
sukišo mus gidė, žinoma, visai valandai į suvenyrų parduotuvę ir net duris užrakino, tai aš ir mano fotikas liūdėjome pro grotas žiūrėdami

Kokie keisti vaizdai mirksiukas.gif
nesupratau tik kodel jus uzrakino toj parduotuvej? lotuliukas.gif
Atsakyti
kad nepabėgtumėm smile.gif
jeigu rimtai, tai išūžė galvas, kad nesaugu, kad lia lia lia
netikiu kažkaip
man trūko tos valandos, kurią buvome priversti kanisiotis tarp kryžių, vandens šventinimui ir suvenyrinių erškėčių vainikų
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 09, 11:55)
netikiu kažkaip
man trūko tos valandos, kurią buvome priversti kanisiotis tarp kryžių, vandens šventinimui ir suvenyrinių erškėčių vainikų

a vo! as tai labai bijau to "nesaugumo"! ten aplamai jautesi tas nesaugumas ar cia tik taip gasdina visus?
as kai pasigiriu pazistamiem, kad vaziuoju i Izraeli, tai man pirstu prie smilkinio pasuka ir klausia ar nebijau? tai jau nenorom pradedu jaustis kaip vaziuodama i Čėčėnija....
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 09, 12:55)
netikiu kažkaip

su tais gidais viskas aišku, jie gauna pinigus iš suvenyrų pardavėju, kad turistus ten atvestų....nesąmonė dėl to nesaugumo, apskritai dėl jo išpūstas reikalas, jeigu nebūčiau ten buvus, o mačius tik tv reportažus ir skaičiusi laikrašsčius, pati manyčiau, kad nesaugu..o realiai saugu..saugiau net nei Lietuvoje, nes nusikalstamumas ten daug mažesnis nei čia, yra aišku vietų, kur geriau naktimis nesibastyti..bet šiaip tai ten ir naktį vaikų pilna lauke, ne taip, kaip pas mus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 09 rugpjūčio 2007 - 17:52
QUOTE(Euforija @ 2007 08 09, 18:50)
su tais gidais viskas aišku, jie gauna pinigus iš suvenyrų pardavėju, kad turistus ten atvestų....nesąmonė dėl to nesaugumo, apskritai dėl jo išpūstas reikalas, jeigu nebūčiau ten buvus, o mačius tik tv reportažus ir skaičiusi laikrašsčius, pati manyčiau, kad nesaugu..o realiai saugu..saugiau net nei Lietuvoje, nes nusikalstamumas ten daug mažesnis nei čia, yra aišku vietų, kur geriau naktimis nesibastyti..bet šiaip tai ten ir naktį vaikų pilna lauke, ne taip, kaip pas mus  4u.gif

Sorry, bet labai idomu, kokia cia gyvenama vieta pas tamsta anketoj nurodyta?
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 08 09, 19:50)
su tais gidais viskas aišku, jie gauna pinigus iš suvenyrų pardavėju, kad turistus ten atvestų....nesąmonė dėl to nesaugumo, apskritai dėl jo išpūstas reikalas, jeigu nebūčiau ten buvus, o mačius tik tv reportažus ir skaičiusi laikrašsčius, pati manyčiau, kad nesaugu..o realiai saugu..saugiau net nei Lietuvoje, nes nusikalstamumas ten daug mažesnis nei čia, yra aišku vietų, kur geriau naktimis nesibastyti..bet šiaip tai ten ir naktį vaikų pilna lauke, ne taip, kaip pas mus  4u.gif

pritariu 100 % thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 08 11, 00:20)
Sorry, bet labai idomu, kokia cia gyvenama vieta pas tamsta anketoj nurodyta?

Devintam danguj biggrin.gif

O iš lankytinų vietų būtinai pažymėčiau Jeruzalę biggrin.gif Ir kuo ilgiau , tuo geriau...nes tokios energetikos dar niekur neteko patirti..ir geriausiai jeigu leistų vieniems paslankioti...nerealu iš tiesų biggrin.gif Mes kai išvažinėjom iš miesot pirmą kartą, mums gidė pasakė: tai miestas, į kurį visada norisi sugrįžti...ir ką jūs manot tikrai, jau ko ko, o Jeruzale aplankau kas kart kai nuvykstu į Izraelį smile.gif
Na o visa kita tai jau kaip kam patinka biggrin.gif Man Eilatas mažutis rojaus kampelis poilsiui...bet jeigu norisi daugiau įspūdžių geriau vykti į istorines vietas..
o man beje taip ir neteko pabuvoti Haifoje Bahajų soduose, labai noriu, nes ten iš tis fantastiškai gražu wub.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau apie keliones organizuojamas i Izraeli ir ten buvo nurodyta tureti smulkiu arbatpinigiam 4u.gif Tai ir idomu pasidare kur ir kiek reikia palikineti? Pvz pas mus tai tik kavinese, baruosa paliekama ir tiek kiek tau atrodo, kad reikia .....
Ir dar ar vazineja Jaruzalej tipo tokie vietiniai ekskursiniai autobusai ar kazkas panasau?
Atsakyti