Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

O kokios idomu galetu buti problemos? Mes normalus zmones,1 vaikas 11 metu,tikrai nesuniokotume buto.Hm... gal parasyk i az,jei nenori viesai.Bet man tikrai idomu.
Aciu tau uz geranoriskuma 4u.gif
Atsakyti
jei tu nezinai kalbos tai gali viskas atsitikti. As girdejau ir buvau papuolusi i tokia situacia,kad tau duoda pasirasyti sutarti ir reikia ziureti kiekviena zodeli kas ten parasyta,nes pasirasyti neziurejus-labai jau pavojinga. Gali atrodyti zmogus malonus ir t.t.,bet pirmai progai pasitaikius jis nepraleis progos ant taves uzsidirbti. Geriau per pazistamus susirasti pigesni viesbuti,negu nomuotis koki buta.
cia tavo pasirinkimas,bet ir su manim taip buvo atsitike ir labai daug atveju zinau is pazistamu ar ziniasklaidos verysad.gif
Atsakyti
Na jei butu surasyta hebraju kalba,tai as nieko nepasirašyčiau,o anglu gerai moku,tai neisdurtu,nors...girdėjau kad ten irgi visokiu yra,ir l. reikia žiūrėti.
Bet turbut kad geriausia viešbutis,-rami galva.
Ačiū.Sėkmes.
Atsakyti
as vis pamirstu paklausti pas uosve,ji tokius dalykus zino,kur netanijoje galima viesbuti rasti pigiau.ji siandien gris,paklausiu
sekmes
Atsakyti
Paklausk prasau.Tiesiog kokios kainos,butu idomu suzinoti.Man nereikia brangaus,2,3 zvaigzdes per akis,cia gi ne Afrika biggrin.gif Juo labiau,kad i viesbuti atvyktume nakvynei, ir tai gal net nevisada...
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2008 11 03, 22:51)
Paklausk prasau.Tiesiog kokios kainos,butu idomu suzinoti.Man nereikia brangaus,2,3 zvaigzdes per akis,cia gi ne Afrika biggrin.gif Juo labiau,kad i viesbuti atvyktume nakvynei, ir tai gal net nevisada...

kiek zinau visi lietuviai vaziuoja i sha'im kibuca
Atsakyti
Labai aciu.Gal galima ju internetini psl suzinoti ar kokias kt koordinates?
Nes per google ju nerodo,bent jau kaip as parasiau anglu k. Hebraju kalbos nemoku g.gif
Atsakyti
QUOTE(ozzy @ 2008 11 04, 19:20)
Labai aciu.Gal galima ju internetini psl suzinoti ar kokias kt koordinates?
Nes per google ju nerodo,bent jau kaip as parasiau anglu k. Hebraju kalbos nemoku g.gif

http://www.shefhotel...l/?tlng=english
Atsakyti
Labai dekinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ozzy @ 2008 11 04, 21:12)
Labai dekinga wub.gif

ner uz ka 4u.gif
pacioje netanyjoje ko tik nepaklausiu nurodo ta pati adresa,bet tas viesbutis neturi internetinio puslapio
Atsakyti
sveiki,
nusprendem su mama kad labai norim i israeli biggrin.gif bet atostogos nusimato tik vasara...kaip manote ne iskepsim ? ar net neapsimoka ? norisi kuo daugiau pamatyti sali..
Atsakyti
QUOTE(canbera @ 2008 11 05, 16:50)
sveiki,
nusprendem su mama kad labai norim i israeli  biggrin.gif  bet atostogos nusimato tik vasara...kaip manote ne iskepsim ? ar net neapsimoka ? norisi kuo daugiau pamatyti sali..

labas
As manau kad iskepsit . Bet jei pernesat karsti nieko tokio. As negaliu pakesti karscio tai mes vaziavom su broliene ziema gruodzio menesi tai oras pasiseke pats tas thumbup.gif apie 20-22 laipsnius šilumos . Tai net juroje maudemes nors i mus visi ziurejo keistai kad maudomes. Mano pusbrolis gyveno asdode tai prie juros kaip tik pasitakydavo proga lekdavom. O jau prie negyvosios juros ir Eilate kai maudemes niekas skersai nebeziurejo nes ten nemazai turistu todel buvom suprastos. Taigi pasirinkimas jusu jei mekstat karsti galit vaziuoti vasara bet as nevaziuociau geriau pavasari sako kad tada pats geriausias laikas visos geles atbunda gausiai zydi. Bet man to grozio neteko matyti schmoll.gif . Taigi sekmes bigsmile.gif
Keli kadrai is keliones
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 05 lapkričio 2008 - 15:55