Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

Papuošaliukai akmenukai gražumėlis biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Medžio ir žalvario dirbiniai ne tik Lietuvoje populiarūs biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kažkas čia klausė, ar yra ten kaljanų? g.gif bigsmile.gif

user posted image

Na o čia tikras rojus mėgstančioms gaminti thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Rodos nedaug ten ir užtrukom, bet jau sutemo, laikas namolio smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dieve, koks grožis, ir aš norėčiau ten norėčiau apsilankyti! vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2005 08 28, 16:55)
.....
Euforija, o gal teko būti The Dome of the Rock šventykloje? Labai jau man knieti sužinoti, ar tikrai tas akmuo skraido blush2.gif

QUOTE(Euforija @ 2005 08 28, 20:35)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tu įsivaizduoji, neteko man ten dar būti  cry.gif tu mataiii, reiks savąjį iškamantinėti, kodėl dar neteko tokios įdomybės matyti  tongue.gif  4u.gif

Super fotoreportazo tesinys thumbup.gif thumbup.gif

Bet laaaaaaaaaabai laaabai idomu,,,, vis galvoju... apie ta Insomnios minetaji skraidanti akmeni tongue.gif doh.gif blush2.gif ... Ar klausei ,ar suzinojai apie ji... gal matei g.gif bigsmile.gif .... biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
labai gražus reportažas thumbup.gif thumbup.gif .

Mes vasario 19 diena važiuosime į 14 dienų kelionę po Izraelį, Jordaniją ir Egiptą. Perskaičiusi šį reportažą dar labiau noriu į šią kelionę. bigsmile.gif

Tai labai noriu patarimo, dėl aprangos blush2.gif Vieni sako, kad ten vėsoka, avalynė tinkama tik uždarais galais...
Ir dar, ar suvenyrai brangūs blush2.gif
Atsakyti
Buvau Izraeli prieš 10 metų, mes iš Kipro salos plaukėm i Haifą, poto vaziavom i Jaruzale. Nepaprastai idomu bigsmile.gif Tik kita karta nevaziuociau liepos mėnesi, nes per karšti nesinori nieko. wub.gif Bent man.
Atsakyti
Euforija, labai gražu, daug įspūdžių... Aš irgi užsimaniau į Izraelį, mano broliui ten teko pabuvot, sakė, labai patiko,ant popierėlio užrašyti ir į Raudų sieną įkišti norai beveik išsipildė bigsmile.gif be to,neseniai mačiau per tv laidą, kaip pagerėja sveikata pasimaudžius Negyvojoje jūroje, mano sąnariukams būtų labai gerai... tik įdomu kiek kelionė kainuotų iš LT keliaujant... Beje, toks mažas, "ne į temą" pastebėjimas - labai mėgsti baltą spalvą, gražu blush2.gif įsimylėjau tavo baltą pončo biggrin.gif 4u.gif nerealiai gražus... aš ne tiek į vaizdus žiūrėjau, kiek į pačios apdarus thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Euforija, negalejau atsiplesti skaitydama tavo reportaza ir ziuredama nuotraukas thumbup.gif Pasirodo, dar daug vietu nesu maziusi Izraelyje doh.gif Tikiuosi si karta atvesi nuotrauku is Jeruzales - pacio nuostabiausio miesto pasaulyje. I ji galeciau sugrizti kasmet ir visada atrasciau ko nors naujo ir nematyto thumbup.gif
Atsakyti
clap_1.gif clap_1.gif Nu faina, ir grazu , ale foto nelabai ryskios tu jas skanuoji?
O siaip labai labai grazu ir gamta ir tie laukiniai kupranugariai, o ypac vyrai su peisais rolleyes.gif

A kaip tau ten gyvenasi, ar tik lankotes tenai daznai blush2.gif
O kur vestuviu foto, as nemaciau, ir neradau kur pamatyt rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
kaip faina wub.gif

Euforija

įdėk so vestuvių foto, aš nemačiau blush2.gif

kur beje, susipažinot? ax.gif blush2.gif

ir kur gyveni?
vis dar Lietuvoj?
Atsakyti