Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvai ir jų bėdos

Sveiki,
radau panasia temele. Kilo man klausimukas, su kokia spausdintuvo Spausdinimo raiška (dpi) ir Skenavimo raiška (dpi) pirkote spausdintuva? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 12 gruodžio 2010 - 22:00
o man tai toks klausimas, kur geriausios spausdintuvų kainos, ar eit tipo į senukus, ar kažko labiau specializuoto ieškot.
Atsakyti
Ar nėra kokių blogų atsiliepimų apie CANON PIXMA MX320? CANON PIXMA MP495? HP Deskjet 2050 All-in-One?

Bandau išsirinkti.. Linkstu link kažkurio Canon, nes prieš tai turėjau, tai nostalgija jiems..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 sausio 2011 - 10:53
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 12, 11:49)
Ar nėra kokių blogų atsiliepimų apie CANON PIXMA MX320? CANON PIXMA MP495? HP Deskjet 2050 All-in-One?

Bandau išsirinkti.. Linkstu link kažkurio Canon, nes prieš tai turėjau, tai nostalgija jiems..

As irgi renkuosi spausdintuva, mastau koki geriau pirkti?Gal kas apsviestu? smile.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, Canon Pg-510 kasetė yra pildoma?
Nesu susidūrusi, kiek kartų ją galima pildyti? Nešti pildymui kai jau visai nespausdina? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 24, 21:27)
Kaip suprantu, Canon Pg-510 kasetė yra pildoma?
Nesu susidūrusi, kiek kartų ją galima pildyti? Nešti pildymui kai jau visai nespausdina?  rolleyes.gif

taip pildomos. sunku pasakit kiek kartu, gali buti kad ir po isemimo neussipyldis, svarbu nedot jai uzdziut. saip geriu nest kai nors siek tiek ten rasalo yra, jei norit suatupit pinigu galit nupirkt pildimo irenki(refilus), ir uzpildit patis, neko ten sudetingo tos rasaliukus pildit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artech: 25 sausio 2011 - 19:17
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 07, 01:42)
Čia panašiai kaip ir pas mane. Meta, kad kažkas užstrigę ar pan ir mirksi visą laiką raudona lemputė. Buvo taip, nuvežiau į taisyklą, veikė iki sekančio kasetės keitimo  doh.gif  dabar vėl stovi neveikiantis, nes nesuprantu ką daryti

Sveikos, na jei kasetė buvo pildyta, tai reiktų palaikyti "nuresetinimo" mygtuką kokių 10-15 sekundžių, turėtų nusinulinti. O jei rodo,kad nėra kasetės, tai tikrai jau bus elektroniškai negera.
Atsakyti
Gal kas turit Canon MP250 modeliuką, pakeičiu kasetę ir ką man reikia paspausti, kad būtų užfiksuota, kad pakeista... Spausdinti man spausdina, bet kai išmeta lentelę, nerodo, kad būtų įdėta pilna kasetė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 14 vasario 2011 - 22:23
Mano spausdintuvas kvailioja visus lapus iš karto praryja, po to springsta, ką daryti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PostFactum @ 2011 02 21, 12:40)
Mano spausdintuvas kvailioja visus lapus iš karto praryja, po to springsta, ką daryti? doh.gif

gal popierius per plonas
Atsakyti
Kaip nustatyti HP Deskjet D2460, kad rodytų pranešimus. Na, kai rašalas baigiasi ir kt. Dabar niekada jokio pranešimo nemeta g.gif
Atsakyti
sveiki renkuosi spausdintuva turejom jau 2 abu uzdziuvo doh.gif nieko nebeina padaryti tai dabar parduotuveje bando ipirsti lazerini ka apie juos galit pasakyti? mums jo reikia retai tai reikia tokio kad ir po metu neaudojimo galeciau spausdinti be vargo? ar cia jau drambliuko svajones? blush2.gif patarikit
Atsakyti