Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvai ir jų bėdos

ar galita man paaiskinti smulkiai kaip hp 1510 spausdintuva suinstaliuoti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Palme22 @ 2011 10 21, 15:12)
ar galita man paaiskinti smulkiai kaip hp 1510 spausdintuva suinstaliuoti  blush2.gif

nuoroda radau, bet nezinau ka toliau daryti

http://h10025.www1.h...t...sw_lang=ru
Atsakyti
Noriu daugiafunkcinio: kopijavimas, spausdinimas, skenavimas (fakso nereikia) spausdintuvo. Neišsirenku, noriu lazerinio g.gif . Geriau brangiau sumokėsiu už spausdintuvą, nei paskui išleisiu už pildymus nemažas sumas. Prašau patarkite iš ko rinktis smile.gif Dėkui
Atsakyti
QUOTE(sirdelyte @ 2011 10 21, 20:00)
Noriu daugiafunkcinio: kopijavimas, spausdinimas, skenavimas (fakso nereikia) spausdintuvo. Neišsirenku, noriu lazerinio g.gif . Geriau brangiau sumokėsiu už spausdintuvą, nei paskui išleisiu už pildymus nemažas sumas. Prašau patarkite  iš ko rinktis smile.gif Dėkui

jai namams tai samsung scx 3200,3205, jis nedidelis,nebrangus apie 280lt ir pildimas nebramgus. tik vienas minusas, kasetes su cipu eina, pildant reikes cipus kiekviena karta keist, bet galim perprogramot spausdentuva, bet tada prarasit gaminojo garantija.
Atsakyti
Gal galit patart noriu daugiafunkcinio rašalinio spausdintuvo(faksas nebūtinas), kokia firma geresnė ir gal galit patart kokį geriau rinktis, senas buvo HP tai šios firmos nenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2011 10 09, 12:47)
turiu toki nereikalinga
epson LQ 100
http://www.google.lt...ved=0CFgQ9QEwBg

gal kas padėsite išspresti mano bėda
mesti gal ir gaila nes dar groja
aš jai ka vilniuje

ale net už kokį lita niekas nepasidomėjėjo...
vajee
Atsakyti
QUOTE(Eglentina @ 2011 10 23, 17:29)
Gal galit patart noriu daugiafunkcinio rašalinio spausdintuvo(faksas nebūtinas), kokia firma geresnė ir gal galit patart kokį geriau rinktis, senas buvo HP tai šios firmos nenoriu smile.gif

siuliciau vetoi rasalinio, lazerini geriau pirkt
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2011 10 24, 18:23)
siuliciau vetoi rasalinio, lazerini geriau pirkt

O kodėl būtent lazerinį, kuo jis geriau? smile.gif ax.gif
Atsakyti
lazerinai brangesni bet spaudinio savikaina pigesnė čia j/b jai ka pagrinde
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2011 10 24, 23:32)
lazerinai brangesni bet spaudinio savikaina pigesnė čia j/b jai ka pagrinde

O man reikia kad būrų spalvotas spausdinimas biggrin.gif užtai ir noriu rašalinio
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 10 21, 07:13)
ar galita man paaiskinti smulkiai kaip hp 1510 spausdintuva suinstaliuoti  blush2.gif
Papildyta:

nuoroda radau, bet nezinau ka toliau daryti

http://h10025.www1.h...t...sw_lang=ru

spaudziat "Software and drivers download"> issirenkat koks windows ir kokia kalba>next>apacioje sarasas programu, jums reikia"driver-product installations software"> nuspaudziat "more info"bus knopke "download", o apacioje "view directions", kai nuspaudi view directions, atsidaro langas su instrukcijomis-kaip daryti.
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 10 25, 19:05)
spaudziat "Software and drivers download"> issirenkat koks windows ir kokia kalba>next>apacioje sarasas programu, jums reikia"driver-product installations software"> nuspaudziat "more info"bus knopke "download", o apacioje "view directions", kai  nuspaudi view directions, atsidaro langas su instrukcijomis-kaip daryti.

pagaliau sulaukiau pagalbos, viskas puikiai paviko aciū wub.gif
Atsakyti
turiu kls, keiciau kasete ar pildziau jau nebepamenu samsunge scx - 4300 ir dabar bespausdinant uzstrigo popierius ten, kur toneris kaip tik. tai isemiau kasete, istraukiau popieriu ir vualia.. dabar mano raso jam1 or install toner... ka daryt? unsure.gif
Atsakyti