Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos. III dalis

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 11, 18:45)
Yra ir skanesniu bei efektyvesniu auku mirksiukas.gif

Ar mityba siek tiek pakoregavai del celiulito salia sporto?

taip stengiausi, as ir siaip nelabai daug valgau,greifurtus valgiau zianau ,kad labai gerai.Na jis nera labai baisus bet yra doh.gif noreciau tikrai jo atsikratyti,o kokie tie skanesni ir efektyvesni dalykeliai ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidrodine* @ 2009 05 11, 17:16)
o kokie tie skanesni ir efektyvesni dalykeliai ? ax.gif

Apie tai ir yra visa tema 4u.gif sportas, masazai, kuno sveitimas, mityba, spec. kremai, vakuumines proceduros ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 11, 21:21)
Apie tai ir yra visa tema 4u.gif sportas, masazai, kuno sveitimas, mityba, spec. kremai, vakuumines proceduros ir t.t.

ok viska atidziai perskatysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 05 11, 16:01)
nusipirkau ta Zbitkos mineta Loreal PerfectSlim Lifting Pro- praktiskai pirkau vien del masazuoklio, nes tais serumais nelabai tikiu kad yra koks skirtumas ar loreal ar Rasos ax.gif  butent emiau lifting pro o ne paprasta nes patiko kad platesnis zymiai masazuoklis, jau isbandziau grizus tikrai gerai masazuoja, viena puse svelniau, kita stipriau- taip ir ant bonkutes uzrasyta- viena skirta vidinems koju pusems, o tas stipriau suspaudziantis tai klubams, uzpakaliui ir t.t. tik man keista kad raso kad braukti iki 5 kartu unsure.gif  man kazkaip kai taip maloniai masazuojas tai noris bruzint ir bruzint ta celiulita rolleyes.gif  ir dar- keista kad masazuot reik sausa oda, o ta seruma uztept po masazo unsure.gif

as ir sian nusipirkau neiskentus sita smile.gif,radau Kosmomadoj uz 42lt smile.gif Jezaw koks svelnus palyginus su loreal perfectslim pro, tai manau sitas bus tik krutinei ir vidinems slaunu pusems,nes nuo ano melynes likdavo..
Dar lb visgi svajoju apie garnier masazuokli ..nes tenm kitokie ratukai rolleyes.gif
Beje,as kiek zinau tik ,kad vakumines taures slystu reik priestai isitepti aliejum ar kremu,o ant visu kremu-masazuokliu raso pirma isimasazuoti, suaktyvinti kraujotaka,ir tik tada teptis krmeu, tada geriau isigers isisavins kremas smile.gif
As masazuojuos koki 10 min ,netrumpiau:)
Atsakyti
Gal žinot kuris iš Garnier ir L'oreal masažuoklis aštriausias? Bijau nusipirkti per švelnų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 11, 23:28)
Gal žinot kuris iš Garnier ir L'oreal masažuoklis aštriausias? Bijau nusipirkti per švelnų smile.gif

Tikrai astrokas Loreal perfectslim pro. zalpias pailgas buteliukas, juk ne akrta arsiau,kad vidines slaunu puses melynem nusetos po jo, tikrai svelnus tas Lifting, o garnier kadangi ne dantukai, o ratukai,tai manau dar svelnesni.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 11, 23:38)
Tikrai astrokas Loreal perfectslim pro. zalpias pailgas buteliukas, juk ne akrta arsiau,kad vidines slaunu puses melynem nusetos po jo, tikrai svelnus tas Lifting, o garnier kadangi ne dantukai, o ratukai,tai manau dar svelnesni.

o bandei antra puse pabruzint, ji man bent jau stipriau suima rolleyes.gif nors to kito tai nebandzius- man vien paziurejus i duos dantis siurpas nupurte tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 11, 22:38)

Šitas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 11, 23:13)

Šitas aštrus, bet atsargiai, man jis paliko mėlynes blush2.gif . Žymiai labiau patinka Perfectslim Pro žymiai švelnesnis, bet masažuoja gerai. Taip, geliu reikia tepti po to, nes pirmiausiai masažuokliu suaktyvinama kraujotaka ir limfa, o po to ištepi kremus, kad efektas būtų stipesnis. Kadangi gelį sunaudojau, tai naudoju masažuoklį. Tepu dabar Goodbye Celiulite is Nivea ir siandie nusipirkau Loreal Perfectslim Laser unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2009 05 11, 15:01)
nusipirkau ta Zbitkos mineta Loreal PerfectSlim Lifting Pro- praktiskai pirkau vien del masazuoklio, nes tais serumais nelabai tikiu kad yra koks skirtumas ar loreal ar Rasos ax.gif  butent emiau lifting pro o ne paprasta nes patiko kad platesnis zymiai masazuoklis, jau isbandziau grizus tikrai gerai masazuoja, viena puse svelniau, kita stipriau- taip ir ant bonkutes uzrasyta- viena skirta vidinems koju pusems, o tas stipriau suspaudziantis tai klubams, uzpakaliui ir t.t. tik man keista kad raso kad braukti iki 5 kartu unsure.gif  man kazkaip kai taip maloniai masazuojas tai noris bruzint ir bruzint ta celiulita rolleyes.gif  ir dar- keista kad masazuot reik sausa oda, o ta seruma uztept po masazo unsure.gif

aš tai masažuoju iki raudonumo, kas tie 5 kartai schmoll.gif
Atsakyti
O jūs nebandėt bionsen (na kažkas panašaus) gelio, kuris parduodamas su masažuojančia pakuote? Man tai jis patinka, dabar perėjusi prie natūralios kosmetikos, naudoju kitas priemones celiulitui, bet pačią pakuotę - masažuoklį naudoju tą patį jau eilę metų. Kažkaip kitų ir nebandžiau, nors ne - bandžiau l'occitane ratukus, bet kažkaip pasilikau prie pradinio varianto. Įprotis matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2009 05 11, 19:25)
Kiek mokejai uz tuos sortukus jei ne paslaptis?

P.S. Knygoje liaudies medicina radau toki receptuka nuo celiulito - dideli svoguna supjaustyti kubeliais ir uzpilti verdanciu vandeniu. Uzdengta palaikyti per nakti ir ryte "ant tuscio skrandzio" isgerti. Gerti kasdien 2-3 savaites. Zinokit uzsiplikiau, sulaukiau ryto ir ispyliau prarijus vos kelis gurksnius..... taip neskaaaanuuu buvo.... doh.gif Jei kas rysites pameginti, butinai parasykit atsiliepimus  mirksiukas.gif

Ne paslaptis smile.gif Ten ivairiu buvo, visi su mikromasazu kazkokiu biggrin.gif skiriasi tik sortuku ilgis. Pigiausi apie 50,- , bet as pirkau iki keliu- mokejau apie100lt. Bet tikrai verta buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciukazzz @ 2009 05 12, 10:22)
Ne paslaptis smile.gif  Ten ivairiu buvo, visi su mikromasazu kazkokiu biggrin.gif  skiriasi tik sortuku ilgis. Pigiausi apie 50,- , bet as pirkau iki keliu- mokejau apie100lt. Bet tikrai verta buvo thumbup.gif

na as pasiskaiciau dbr apie Solidea,na dabar ir akcijos,as gundaus.Kad ir pedkelnem profilak.nuo varikozes.Tik internetu niekad neuzsakius .O yra papildomas mokestis uz pristatyma,ar kaip?
Atsakyti