Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos. III dalis

Manau kad kofeino ten dar lieka,jug iki paciu tu tirsciu neisgeri bigsmile.gif .As rytines kawos tirscius savo ir vyro susipilu ir man vakarui pilingui ju uztenka.Ai,kaip kas nori svarbu rezultatas.Nors as kad nuo pilingo mazetu celiulitas tai nematau dar... verysad.gifO kazin ar galima prie varikozes daryt ta medaus masaza?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukassss: 13 gegužės 2009 - 08:40
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 12, 18:31)
Cia jau seniai gincijames kas geriau - plikyta ar neplikyta kava. kiekviena pagal save daro. As naudoju neplikyta, nes nepajegciau tiek isgert kiek pilingui reikia kasdien. beto isvis kavos atsisakiau, max 1 karta per savaite, svenciu proga ax.gif

Man patgogiau neplikyta rolleyes.gif Įsipyliau atkirai į indelį ir laikau vonioj: kai reikia pasiimu ir nereikia sukt galvos, kad tirščių neturiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2009 05 13, 10:15)
Man patgogiau neplikyta  rolleyes.gif Įsipyliau atkirai į indelį ir laikau vonioj: kai reikia pasiimu ir nereikia sukt galvos, kad tirščių neturiu  thumbup.gif

O jūs ta sausa kava šveičiatės, nepilate aliejaus? Aš aliejau šaukštą ir šaukštelį medaus dar įsimaišau, gal sausos geresnis poveikis? unsure.gif
Chardonnay... kaip tu darai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2009 05 13, 09:15)
Man patgogiau neplikyta  rolleyes.gif Įsipyliau atkirai į indelį ir laikau vonioj: kai reikia pasiimu ir nereikia sukt galvos, kad tirščių neturiu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 05 13, 09:32)
O jūs ta sausa kava šveičiatės, nepilate aliejaus? Aš aliejau šaukštą ir šaukštelį medaus dar įsimaišau, gal sausos geresnis poveikis? unsure.gif
Chardonnay... kaip tu darai? mirksiukas.gif

darau lygiai kaip ir tu 4u.gif man atrodo su medum ir aliejum poveikis kaip tik geresnis nei vienos kavos bigsmile.gif
Atsakyti
Be jokiu priedu sunkiau ir trinti. Aisku, kuo daugiau komponentu, tuo poveikis geresnis..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 05 13, 12:26)
Be jokiu priedu sunkiau ir trinti. Aisku, kuo daugiau komponentu, tuo poveikis geresnis..

Be medaus ta kava tik nubyretu betrinant, o su medum tikrai paprasciau
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 13, 15:05)
Be medaus ta kava tik nubyretu betrinant, o su medum tikrai paprasciau

su geliu dushui dar paprasciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheeky_B: 13 gegužės 2009 - 14:11
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 05 13, 13:11)
su geliu dushui dar paprasciau  ax.gif

Net nesu bandzius bigsmile.gif su medum tirstesne mase gaunasi, tokia man labiausiai patinka ax.gif
Atsakyti
Bet juk ta kava patriname 5min ir vsio nuplaunamem nieko nelieka,taigi tikrai nemanau,kad tas trumpas pasibuzinimas daro itaka celiliutui,tad ner ir didelio skirtumo plikyta ar neplikyta..Pati kasdiena naudoju kavos pilinga,kad pasalinciau senas odos lasteles ir oda butu svelnesne,plius nebereikia leisti pinigu kuno pilingui.. Maisau su zele,nes aliejus palieka ant odos plevele ,per kuria mano manymu blogiau isigeria kremai.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 13, 14:30)
Maisau su zele,nes aliejus palieka ant odos plevele ,per kuria mano manymu blogiau isigeria kremai.

To aliejaus visai nedaug reikia - pilu maza arbatini sauksteli (ar net maziau) i 400 ml indeli su kava ir medum. beto manau kad naturalus aliejus geriau odai nei sintetinis kremas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 13, 15:30)
Maisau su zele,nes aliejus palieka ant odos plevele ,per kuria mano manymu blogiau isigeria kremai.

Kai darausi pilingą su kava, tą dieną aplamai nesitepu kremu, nes nuo aliejaus oda būna puikiai sudrėkinta good.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 05 13, 16:49)
Kai darausi pilingą su kava, tą dieną aplamai nesitepu kremu, nes nuo aliejaus oda būna puikiai sudrėkinta good.gif

As and dregnos odos tepu Bio-Oil arba kokosu alieju (pamainymui) kad dar ir striju neatsirastu unsure.gif
Atsakyti