QUOTE(voverėgeox @ 2009 05 26, 12:10)
o tau su taurem darant masaza vaizdelis pablogejo? Nes siaip darant vakuumini masaza vaizdelis pradzioje visada buna ne koks, nes vakuumas istraukia gilumini celiulita i pavirsiu, tai atrodo , kad tu jo daugiau turi nei anksciau
...
bet vaizdelis pageres, patikek
... o zaist reikes, cia tas pats kas po sporto, uzmesi ir vel reiks viska pradet nuo pradziu..taip jau yra
....bet per daug neziak su jomis nes po to oda pripras ir jau neveiksminga tau taurele bus....pasidaryk kokius 15 kartu ir daryk pertrauka, profilaktiskai masazuokis 1 karta i menesi, taip bus geriauia
(ps. cia as neissigalvojau, nes siuo metu pati vaikstau i masazus vakuuminius gemmoje, tai man viska issaiskino masazuotoja
)

Visada pries pagerejima buna stiprus pablogejimas, tik nenuleisk ranku

Papildyta:
QUOTE(elvitė***** @ 2009 05 26, 13:38)
Taip,su jom
dar darau įvyniojimus,pilingą,bet čia taurių dėka išlipo jis į viršų
bet tikiuosi,ims gerėt...
aš darau jį prieš einant miegot,nes irgi skaičiau,akd reikia pagulėt,odieną negaliu leist to malonumo sau,tai viską vakare atlieku ir gulint net masažuojuosi
Gal irgi negerai,bet man pvz dar geriau taip...
po masažo,tarsi užbaigimui apeinu glostydama rankomis savo ''grožį''
tai stipriau tai lengviau...
gal gražiai glostant eis susitart su juo,kad paliktų mane ramybėje nors kurį laiką
dar darau įvyniojimus,pilingą,bet čia taurių dėka išlipo jis į viršų

bet tikiuosi,ims gerėt...
aš darau jį prieš einant miegot,nes irgi skaičiau,akd reikia pagulėt,odieną negaliu leist to malonumo sau,tai viską vakare atlieku ir gulint net masažuojuosi
Gal irgi negerai,bet man pvz dar geriau taip...
po masažo,tarsi užbaigimui apeinu glostydama rankomis savo ''grožį''

tai stipriau tai lengviau...
gal gražiai glostant eis susitart su juo,kad paliktų mane ramybėje nors kurį laiką

Pabaigima gali ne glostydama, o paleksnodama kaubureliu padaryta ranka (nemoku paaiskinti, bet taip, kad su oru ir neskaudetu)