Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos. III dalis

QUOTE(voverėgeox @ 2009 05 26, 12:10)
o tau su taurem darant  masaza vaizdelis pablogejo? Nes siaip darant vakuumini masaza vaizdelis pradzioje visada buna ne koks, nes vakuumas istraukia gilumini celiulita i pavirsiu, tai atrodo , kad tu jo daugiau turi nei anksciau  doh.gif ... ax.gif  bet vaizdelis pageres, patikek  thumbup.gif... o zaist reikes, cia tas pats kas po sporto, uzmesi ir vel reiks viska pradet  nuo pradziu..taip jau yra  schmoll.gif ....bet per daug neziak su jomis nes po  to oda pripras ir jau neveiksminga tau taurele bus....pasidaryk kokius 15 kartu ir daryk pertrauka, profilaktiskai masazuokis 1 karta i menesi, taip bus geriauia  thumbup.gif  (ps. cia as neissigalvojau, nes siuo metu pati vaikstau i masazus vakuuminius gemmoje, tai man viska issaiskino masazuotoja  mirksiukas.gif )

Visada pries pagerejima buna stiprus pablogejimas, tik nenuleisk ranku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(elvitė***** @ 2009 05 26, 13:38)
Taip,su jom
dar darau įvyniojimus,pilingą,bet čia taurių dėka išlipo jis į viršų unsure.gif
bet tikiuosi,ims gerėt...

aš darau jį prieš einant miegot,nes irgi skaičiau,akd reikia pagulėt,odieną negaliu leist to malonumo sau,tai viską vakare atlieku ir gulint net masažuojuosi
Gal irgi negerai,bet man pvz dar geriau taip...
po masažo,tarsi užbaigimui  apeinu glostydama rankomis savo ''grožį'' tongue.gif
tai stipriau tai lengviau...

gal gražiai glostant eis susitart su juo,kad paliktų mane ramybėje nors kurį laiką lotuliukas.gif

Pabaigima gali ne glostydama, o paleksnodama kaubureliu padaryta ranka (nemoku paaiskinti, bet taip, kad su oru ir neskaudetu) smile.gif
Atsakyti
Ar kam nors padeda volelis su adatėlėm?
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2009 05 26, 14:52)
Ar kam nors padeda volelis su adatėlėm?

Tik su tuo voleliu persistengti nereikia... Juo masazuoti reikia nespaudziant, o tiek, kiek paties volelio svoris isispaudzia i oda
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
noriu paklaust ar yra kam taip jau kad paauglystej strijos atsiradusios g.gif
Na klausiu, nes mano dukrai (15m) atsirado doh.gif nieko nesuprantu g.gif pas mane tai nei vienos strijos niekad nebuvo ir nera schmoll.gif
Kazi ko reiktu griebtis, kad ju nedaugetu ir nerysketu g.gif pergyvena mergaite sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 05 26, 15:05)
Sveikutes 4u.gif
Na  klausiu, nes mano dukrai (15m) atsirado doh.gif nieko nesuprantu g.gif pas mane tai nei vienos strijos niekad nebuvo ir nera schmoll.gif
Kazi ko reiktu griebtis, kad ju nedaugetu ir nerysketu g.gif pergyvena mergaite sad.gif

man jau 14metu atsiradusios buvo doh.gif del staigaus augimo,bet tik krutines srityje,teptis aliejukais nuo striju kad ju nepadaugetu,reiktu maitint gerai kad nauju neatsirastu,kad elastinga butu. 4u.gif cia daug kam strijos paauglysteja atsiradusios... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinkaja18: 26 gegužės 2009 - 14:32
QUOTE(naura14 @ 2009 05 26, 14:41)
Visada pries pagerejima buna stiprus pablogejimas, tik nenuleisk ranku  4u.gif
Papildyta:
Pabaigima gali ne glostydama, o paleksnodama kaubureliu padaryta ranka (nemoku paaiskinti, bet taip, kad su oru ir neskaudetu)  smile.gif

dėl pablogėjimo taip ir tikiuosi smile.gif
o čia virbacija,ką paaiškinai mirksiukas.gif darau ir tai smile.gif

O gal nuo strijų norit kuri Bio OIL?
Užsisakiau 200ml.,bet man tiek nereikia,galėtume dalintis mirksiukas.gif
ir pigiau taip išeina,nei perkant mažesnį kiekį
už 200ml mokėjau 75lt.,o 60ml kainuoja lyg 40lt unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na  klausiu, nes mano dukrai (15m) atsirado doh.gif nieko nesuprantu g.gif pas mane tai nei vienos strijos niekad nebuvo ir nera schmoll.gif

man irgi nuo paauglystes yra ant krutines, tada dar nesupratau kas cia per dalykas ir jokiu priemoniu nesiemiaui, dabar bandau pamazint jas tepdamasi mumijo gal bent siek tiek susitrauks ir maziau matysis doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mane irgi paauglystėje jos užklupo verysad.gif Išmargintos visos šlaunys. Tuo metu nesupratau, kas čia yra, o dabar jau per vėlu ką nors daryti, kad pasimatytų kokie nors rezultatai unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

gerai, kad jus pastebejot pas dukra, tai dar bus galima padeti, kad daugiau neatsirastu. nes man tai taip nebuvo (kaip ir daugeliui) nei kas patare, nei ka, atsidaro ir nezinai ka daryt vaikas blink.gif per pati augima atsirado ant klubu.

dabar svarbiausia drekint oda, tonizuot, tepti aliejum ir vartot vitaminus E ir A
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2009 05 26, 16:31)
man jau 14metu atsiradusios buvo doh.gif del staigaus augimo,bet tik krutines srityje,teptis aliejukais nuo striju kad ju nepadaugetu,reiktu maitint gerai kad nauju neatsirastu,kad elastinga butu. 4u.gif cia daug kam strijos paauglysteja atsiradusios... ax.gif

QUOTE(Meshkiukas @ 2009 05 26, 17:03)
man irgi nuo paauglystes yra ant krutines, tada dar nesupratau kas cia per dalykas ir jokiu priemoniu nesiemiaui, dabar bandau pamazint jas tepdamasi mumijo gal bent siek tiek susitrauks ir maziau matysis  doh.gif

QUOTE(šypt @ 2009 05 26, 17:10)
Mane irgi paauglystėje jos užklupo verysad.gif Išmargintos visos šlaunys. Tuo metu nesupratau, kas čia yra, o dabar jau per vėlu ką nors daryti, kad pasimatytų kokie nors rezultatai unsure.gif

QUOTE(ANOUK @ 2009 05 26, 22:38)
gerai, kad jus pastebejot pas dukra, tai dar bus galima padeti, kad daugiau neatsirastu. nes man tai taip nebuvo (kaip ir daugeliui) nei kas patare, nei ka, atsidaro ir nezinai ka daryt vaikas  blink.gif  per pati augima atsirado ant klubu.
dabar svarbiausia drekint oda, tonizuot, tepti aliejum ir vartot vitaminus E ir A

Labai aciu visoms uz patarimus user posted image
pati ji man sako mama, kas cia man yra unsure.gif o as ziuriu ir niekaip negaliu suvokti,kad tokiam amziui tos strijos pasirodo doh.gif neesu nei macius ju nei regejus doh.gif o dabar nusetos visos slaunys ir klubai doh.gif
Aciu dar karteli friends.gif ir imsimes drekinimo priemoniu rolleyes.gif
Atsakyti
na as ir pagaliau nusipirkau taures ir aliejuka,bet vis galvoju ar pradet,jei iskart pabloges,gal geriau palaukt rudens,tada jau
gun_rifle.gif ,o dbr.dietinuos
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 05 27, 08:49)
na as ir pagaliau nusipirkau taures ir aliejuka,bet vis galvoju ar pradet,jei iskart pabloges,gal geriau palaukt rudens,tada jau
gun_rifle.gif ,o dbr.dietinuos

geriau nelauk ir pradek kova! juk nezinai, kaip bus po pusmecio, gal bus dar sunkiau isnaikinti, nei dabar. kuo anksciau pradesi, tuo geriau. As gailiuosi kad nepradejau anksciau jo tvarkytis.
Atsakyti