Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos. III dalis

vakar išsitepiau vėl tuo šaldančiu moliu ir jau atėjo laikas man jį nusiplauti (o jis šaldo normaliai) suk krano čiaupą o vandens nėra doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif nu galvoju db galėsiu eiti molina miegoti ir dar visa sušalusi doh.gif tongue.gif tai radau šiek tiek vandens arbatinuke tai ir valiausi su vata biggrin.gif na vienu ždžiu turėjau darbelio doh.gif lotuliukas.gif gerai, kad vyro namie nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tą geomar purvą dar su mėlinuoju moliu maišau...užvakar dariausi, šian vėl šita procedūra laukia...bet ale ir šaldo bet ir toks dilgčiojantis kutenimas, kad net kojos trukčioja lotuliukas.gif toks gan žiaurus jausmas biggrin.gif nes nei pasikasyt gali nei ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elvitė***** @ 2009 06 02, 14:44)
parašyk,kai įsigysi kokia jo kaina ir kur pirkai mirksiukas.gif

nu aš tai imu aptingt  blush2.gif iš pradžių užsivedžiau labai daug procedūrų,dabar vis mažėja mažėja....dar tos taurės išryškino labiau,o masažuoju jau 1,5mėn-nežinau ar baigt,ar tolyn masažuot g.gif
rodos,turėjo geresnis poveikis būt..

kartais jau lenda negera mintis:kas mylės -mylės ir tokią(su celiulitu blush2.gif )

nenuleisk ranku! jau geriau maziau proceduru, bet reguliariai. paskui vel bus sunku pasiekti gero rezultato. Po pablogejimo ateina pagerejimas.. as kasdien vis kazka darau, kad tas briedas isnyktu. Jei tinki kazkuo mozotis ta diena, tai bent vandens daug gerk.
Atsakyti
Naikina celiulitą

Masažas šaukštu padės atsikratyti ir celiulito. Įsitaisykite vonioje. Atšaldytą šaukštą ištepkite įprastu ar dar geriau - anticeliulitiniu kremu. Puiki alternatyva kremui - geros kokybės medus. Jis puikiai tonizuoja ir apvalo odą.

Pradėkite masažą: sukamaisiais judesiais masažuokite sėdmenis nuo centro į šonus, o vėliau iš apačios žemyn.

Kojas ir klubus reikia masažuoti taip: masažuojant vidinę klubų pusę šaukštą reikia vedžioti iš apačios į viršų, o išorinę - atvirkščiai. Viską reikia daryti energingai ir greitai.

Pilvui labiausiai tinka šaltis. Palaikykite šaukštą šaldytuve, po to ištepkite kūnui skirtu kremu ir ir aktyviai sukite jį aplink bambą pagal laikrodžio rodyklę. Po to pilvą masažuokite nuo centro į viršų ir į šonus.

Nors tokiam masažui reikia nemažai laiko ir pastangų, rezultatai, anot vokiečių kosmetologo, bus tikrai stulbinantys.

GAL KAM PRAVERS mirksiukas.gif
Papildyta:
KAVOS TIRŠČIAI biggrin.gif
Šveičiamasis kremas visam kūnui. Kavos tirščius lygiomis dalimis sumaišykite su grietine ir citrinų sultimis. Prieš tai nusipraususios, lengvais sukamaisiais judesiais įtrinkime visą kūno odą. Ši procedūra pakels odos tonusą, suaktyvės kraujo apytaka. Arba galima tiesiog pasiėmus kavos tirščių iš karto keliauti į vonią ir atsistoti po šilto vandens srove, kad atsivertų visos poros. Kai poros atsiveria, masažuojamaisiais judesiais padenkite visą kūną kavos tirščiais. Taip yra labai veiksmingai valoma oda, pagerėja kraujo cirkuliacija, o kofeinas taip pat tirpdo ir padeda pašalinti riebalus. Tai puiki anticeliulitinė priemonė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heavensent @ 2009 06 03, 09:07)
Aš tą geomar purvą dar su mėlinuoju moliu maišau...užvakar dariausi, šian vėl šita procedūra laukia...bet ale ir šaldo bet ir toks dilgčiojantis kutenimas, kad net kojos trukčioja  lotuliukas.gif toks gan žiaurus jausmas biggrin.gif nes nei pasikasyt gali nei ką biggrin.gif

vienintelis blogis to purvo tai kvapas doh.gif o tą šaldymą galima iškentėti ir kojos paskui tokios lengvos lengvos būna wub.gif
Atsakyti
labas mamytes ir ne tik 4u.gif o jus nebandet gerti vitaminu nuo celiulito mirksiukas.gif ?va zurnale radau reklama g.gif ir galvoju gal verta g.gif truputy parasysiu apie juos mirksiukas.gif "vega celliulite formula" 25 veikliosios medziagos,esancios maisto papilde,skatina riebalu skaidymasi,aktyvina kraujotaka,kurios deka pasisalina toksinai is celiulito paveiktu vietu ir nyksta"apelsino zieveles"efektas.rekomenduojamas:"apelsino zieveles"efekto naikinimui,medziagu apykaitos subalansavimui,organizmo valymui,organizmo stiprinimui ir kuno liniju tobulinimui.gal jau buvo rasyta apie juos nezinau g.gif bet as tai rizikuosiu juos pavartoti blush2.gif ydomu kiek kainuoja jie g.gif
Papildyta:
ka tik dabar paziurejau "vaistai lt"ir ten rodo kad netoli 40lituku jie g.gif
Atsakyti
kaip manot geriau celliules vakuminio masazo prietaisiukas ar taures? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 06 03, 21:06)

taures geriau. Yra nemazai informacijos forume apie aparata ir taures, ju skirtumus.
Atsakyti
naura14, o tu gal masažuotoja? ax.gif

Dėl Vega anticeliulitinių vitaminų - gėriau, labai patiko ir jaučiau skirtumą. Šiaip man padėjo vakuuminiai masažai. Bet manau, kad namie su topshopiniu masažuokliu labai gero efekto nebūtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 06 02, 20:01)
Ar bandet kuri Lumene seruma nuo celiulito? Uztikau su gera akcija:)

Turėjau Lumene putas nuo celiulito su beržų ekstraktu ir kofeinu, irgi užtikau Aistruolėj su didele akcija biggrin.gif Sunaudojau aš visą tą flakonėlį sąžiningai, bet anei jokio skirtumo, net oda nepašvelnėjo, kaip, kad būna nuo kitų kremų unsure.gif

QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 06 03, 20:06)

Taurės geriau, o ir daug pigiau smile.gif Pažįstama turi tą celliules prietaisą nusipirkus, tai sakė, kad nesuspaudžia pakankamai, o su taurėm gali susispausti kaip tik nori.
Atsakyti
elvitė
kas cia per pabegimas is karo lauko vidury musio? biggrin.gif Dabar kai ta bjaurybe islindo i pavirsiu reik suaktyvint visas proceduras ir box.gif bash.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif pribaigt ji lotuliukas.gif
as su celliules viska sau issikeliau i pavirsu,irgi buvau labai issigandus, kad dar labiau viska susigadinau ir pabloginau situacija. veliau buvau pas masaziste ir ji pasake, kad jei celiulitas is giluminiu sluoksniu islindo i pavirsiu tai labai gera pradzia. dabar toliau reikia kankinti masazais ir jis dings. Taip kad nenuleisk ranku padarius puse darbo drinks_cheers.gif grazi turi but ne tik del to, kad kiti myletu, pati save pirmiausia turi mylet, o abejoju ar mylesi jei db viska mesi smile.gif
I kova thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip dažnai jūs masažuojatės su taurėm? Skaičiau, jog kasdien negalima g.gif Ir ar jos padeda sustangrinti odą? Nors kilogramus mečiau lėtai, tačiau man atrodo, kad šlaunų oda tapo mažiau elastinga. Nepablogins situacijos? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šypt: 04 birželio 2009 - 20:44