Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos. III dalis

QUOTE(j_m @ 2009 06 12, 15:14)
dėkui labai 4u.gif

irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif nera uz ka...juk viskas del musu grozio nail.gif nail.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(matildė @ 2009 06 12, 10:23)
Taurę pardavė draugė, nes turėjo dvi nusipirkus, pirko gal prieš kelis metus stoties turguje. Kur šiuo metu galima jų nusipirkti neįsivaizduoju verysad.gif
Masažistės kontaktus parašiau į AŽ

Tauriu Yra Bazej,5-am sandely-ten visa rusiska kosmetika parsidavineja(cia jei kaune ieskot tauriu).Berods 14lt kainuoja thumbup.gif
Atsakyti
o nezinot ar "geomar"kosmetikai eurokose dar yra nuolaidos? g.gif sako kad tas rinkinukas 4faziu labai geras celiulitui gydyti g.gif bet pas mus neatveza... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 06 10, 23:57)
O gal reiketu kas kokius 2 menesius fotkintis ir butu aisku,haliucinacijos ar ne smile.gif nes as pvz neatsimenu ar pas mane celiulito ir nesimate,ar as ji ismasazavau,ar pranyko tik  tada,kai svorio numeciau ir t.t

Jei masazavai, tai ir ismasazavai, o ypac dar jei tuo metu ir svorio numetei thumbup.gif Saunuole 4u.gif Jei tokios haliucinacijos visada butu, tai tegul jos tik dazniau buna biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,ar esate kuri nors uzsakinejusi taures is "rytu zenklai"?
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2009 06 14, 10:46)

O cia kas?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 06 14, 11:19)
O cia kas??  ax.gif

internetine parduotuve
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2009 06 14, 11:46)

As maciau,kad yra "Rytu zenkluose",dar norejau uzsisakineti,bet iseina 30lt kartu su siuntimu tai pirkau bazej uz 14lt ir buvau tikra,kad jos geros.
Bet dabar galvoju,kad vistiek jos juk visos vienodos,tik spalvos skiriasi-net dezute tokia pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florans1979: 14 birželio 2009 - 11:04
Taip, kiek esu pirkus, tai skiriasi beveik tik spalva. Labiausiai man patiko bespalves, nes buvo minkstesnes, bet jos kainavo apie 20 litu berods ir kita karta nuejus ju jau nebuvo. Keiciu taures kas 4 men, nes sukieteja nes naudoju tikrai daug smile.gif Minkstesnes taures - lengviau susispaudzia ir ranku neskauda. Bandziau i silta vandeni merkt, bet kiek ten primirkysi, tenka keist naujomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florans1979 @ 2009 06 14, 12:03)
As maciau,kad yra "Rytu zenkluose",dar norejau uzsisakineti,bet iseina 30lt kartu su siuntimu tai pirkau bazej uz 14lt ir buvau tikra,kad jos geros.
Bet dabar galvoju,kad vistiek jos juk visos vienodos,tik spalvos skiriasi-net dezute tokia pati.

ten tik raso jog siuntimas 10LT,taciau pradejus uzsakyma prisideda tik 5LT.as uzsisakiau is ten tas taures ,noreciau ir dar kai ko bet man tos taures jau nuo 06.02d dar neatejo,tai bijau rizikuoti,kad pinigeliai nenuplauktu
Atsakyti
Jeigu ant koju yra pavirsiniai kapiliarai, vakuuminio masazo negalima daryt, nes veliau turesit kojas dar labiau isvagotas raudonais voratinkliais... Gerai apsiziurekit pries masazuodamos ir pirkdamos taures. Yra ir kitu masazu ir proceduru celiulitui mazint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2009 06 14, 12:00)

Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti