Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos. III dalis

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 28, 15:13)
As trinu kasdien, tik po kelias minutes (neturiu visai kantrybes doh.gif ) ir nieko blogo nenutiko rolleyes.gif

Aš trinu po 5 min. kiekvienai kojai g.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2009 04 28, 13:11)
einu moliu isimozosiu ir i plevele isisuksiu. ...

Aš irgi pradėjau moliu nuo celiulito mozotis ir isivyniojusi į plėvelę kelias valandas pabūti, na dar kol kas rezultatais negaliu girtis nes per mažas laiko tarpas kad būtų galima kažką pastebėti ax.gif Sakykit, o apie kokį mumijų(ar kažkas panašaus) anksčiau buvo kalbama?
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 04 28, 14:05)
Aš trinu po 5 min. kiekvienai kojai g.gif

Ar stipriai, is visu jegu, ar tik masazuoji?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 04 28, 17:39)
Aš irgi pradėjau moliu nuo celiulito mozotis ir isivyniojusi į plėvelę kelias valandas pabūti, na dar kol kas rezultatais negaliu girtis nes per mažas laiko tarpas kad būtų galima kažką pastebėti ax.gif  Sakykit, o apie kokį mumijų(ar kažkas panašaus) anksčiau buvo kalbama?

Sakykit,mergaites,o kur jus ta moli pirkot?Kas ten per molis? :hmGirdejus esu tik apie kazkoki melyna moli ax.gif Kokia jo kaina?Kiek laiko laikote apsivynioje?Ar kasdien darote tokias proceduras?
Atsakyti
o as dar apie mityba paklaust noreciau: tai aisku jokiu riebalu,saldumynu taip? astru maista ar galima valgyti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 04 28, 16:39)
Sakykit, o apie kokį mumijų(ar kažkas panašaus) anksčiau buvo kalbama?
Tai tabletės. Jas reikia ištirpinti naudojamame kreme ir tepti problemines vietas. Sako, jog labai padeda nuo strijų, bet pati asmeniškai nebandžiau.

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 28, 16:58)
Ar stipriai, is visu jegu, ar tik masazuoji?
Tik masažuoju. O kaip reikia? blush2.gif
Atsakyti
Aš moli perku Droge, vienas maišelis 2lt tekainuoja, o man to maišelio vienam kartui perdaug, tai puse maišausi tongue.gif Jų yra gal 7 rūšių, bet kojoms naudoju būtent tą nuo celiulito mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 28 balandžio 2009 - 16:17
QUOTE(julya @ 2009 04 28, 15:06)
o as dar apie mityba paklaust noreciau: tai aisku jokiu riebalu,saldumynu taip? astru maista ar galima valgyti ?  g.gif

As valgau astru maista, renkuosi low-fat produktus, o saldumynai tik retkarciais ax.gif

QUOTE(šypt @ 2009 04 28, 15:13)
Tik masažuoju. O kaip reikia? blush2.gif

Turbut ir reikia masazuoti.. as stipriai trinu, todel greit ir pavargsta rankos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 04 28, 16:13)
Tai tabletės. Jas reikia ištirpinti naudojamame kreme ir tepti problemines vietas. Sako, jog labai padeda nuo strijų, bet pati asmeniškai nebandžiau.

O kur jų būna pirkti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 04 28, 17:18)

Kažkas minėjo, jog Camelia vaistinėje pirko. Galbūt tas, kas mumijų naudoja, papasakos daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 04 28, 17:18)

na as minejau kad dar tik viena dezute jo sunaudota tai jokiu rezultatu nesimato schmoll.gif as asmeniskai perku ateities pl 10 lygtai ten kur norfa yra ir salia vaistine tokia. bet kad ten tas mumijo beveik 19lt gal zinot kas nors kur pigiau? 4u.gif
Atsakyti
o sakykite medu procedurom naudojate tikra ar dirbtini blush2.gif
Atsakyti