Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2009 05 07, 13:34)
nu ar aš čia tokia tundra ir kažko nesuprantu  doh.gif ar jau visi padaryti foto grafikos darbai yra beverčiai. Nekalbu šiuo atveju apie savo. Pvz Dariaus Jurevičiaus- man būtent jo foto grafikos darbai žiauriai patinka ir nemanau kad jie praradę kokį tai savo pradą ir t.t. Plius yra tikrai nemažai puikių analogiškų darbų ir kitų autorių  smile.gif

Tada lygiai taip pat fotomanipuliacijos irgi praranda bet kokią prasmę, nes gi ten irgi nutolo nuo nuotraukos prado  g.gif
Gal as tiesiog per arsiai isreiskiau savo nuomone smile.gif na man tiesiog pvz toks: http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page= darbas yra visiskai bevertis, taip tik trafaretus piesiniams ant sienos daro. gal as labai kategoriska arba tiesiog nemacius man patikusiu tokio pobudzio darbu ir del to savo siauro mastymo turiu tokia subjektyvia ir visai nekompetetinga nuomone biggrin.gif
Na bet kad ir rasciau toki darba, vis tiek i ji mieliau ziureti jei jis atliktas butu rankomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 07, 07:55)
...sukels kam nors norą konkuruoti ir t.t. smile.gif

ir konfliktuoti biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 05 07, 11:27)
_ms_, aciu, kad pasidalinai smile.gif  man greitu laiku 2 vestuves nusimato. Baisu, bet idomu pabandyt bus. Man tik mistika, kaip tu taip, esant visokiems apsvietimams, islaikei vienoda kontrasta, nuotrauku sviesuma g.gif

įdomu...viena fotografuosi? savus ar svetimus?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 12:47)
Gal as tiesiog per arsiai isreiskiau savo nuomone smile.gif  na man tiesiog pvz toks: http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page= darbas yra visiskai bevertis, taip tik trafaretus piesiniams ant sienos daro. gal as labai kategoriska arba tiesiog nemacius man patikusiu tokio pobudzio darbu ir del to savo siauro mastymo turiu tokia subjektyvia ir visai nekompetetinga nuomone biggrin.gif 
Na bet kad ir rasciau toki darba, vis tiek i ji mieliau ziureti jei jis atliktas butu rankomis smile.gif

nu va, o man jis visai ne bevertis atrodo biggrin.gif Ir tarp trafaretinių darbų ant sienų irgi būna netgi labai neblogų, ir aš aišku nelabai į juos gilinaus, bet manau kad tai irgi gali būti laikoma kaip kažkokia tai meno rūšis g.gif

O dėl rankų darbo, tai čia man tas pats kas kiti tarkim perka vardinius rūbus rankų darbo biggrin.gif Koks skirtumas kokiu būdu atliktas darbas, man svarbu kad jis keltų kažkokias tai mano emocijas, džiugintų ar liūdintų akį ir širdį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 05 07, 14:06)
nu va, o man jis visai ne bevertis atrodo  biggrin.gif Ir tarp trafaretinių darbų ant sienų irgi būna netgi labai neblogų, ir aš aišku nelabai į juos gilinaus, bet manau kad tai irgi gali būti laikoma kaip kažkokia tai meno rūšis  g.gif

O dėl rankų darbo, tai čia man tas pats kas kiti tarkim perka vardinius rūbus rankų darbo  biggrin.gif Koks skirtumas kokiu būdu atliktas darbas, man svarbu kad jis keltų kažkokias tai mano emocijas, džiugintų ar liūdintų akį ir širdį  bigsmile.gif
Aisku yra neblogu, bet tai yra atskira rusis, daugelis matyt zino Banksy, ypac kas buvo anglijoj smile.gif http://www.banksy.co...orizontal_1.htm
bet cia jau ir filosofija tam tikra ir kontekstas jam labai svarbus.

o kas del to tikrumo tai cia jau nuomones issiskiria, vieniems netinka greitas maistas del butent jo energetikos (kuo tiki jogai), kiti netiki smile.gif
vienam malonu turet autentiska antikvarini balda su sava "dvasia", kitam gerai ir dabar pagamintas, kad tik atrodytu kaip senas.
O kaip tada su reprodukcija, mieliau jei kabetu ant sienos tikras tapybos darbas? ar spaustas ant popieriaus smile.gif
Atsakyti
Grethenn - viskas su juosta.

wyshnia - del kontrasto/sviesumo - tai gerai, ar ne? tiesa, ne vieno kadro su blicu ir visi kadrai buvo i 400 iso juosta.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 07, 12:01)
ir konfliktuoti biggrin.gif

?
Atsakyti
peppi, o tipo tarpusavyje per pilnati mes cia ramios kaip bites sedim, vaseliu mezgam ir arbatele gurksnodamos liaudies sutartines traukiam? lotuliukas.gif nuolat atsiranda del ko bangas kelti ir taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 07, 14:23)
peppi, o tipo tarpusavyje per pilnati mes cia ramios kaip bites sedim, vaseliu mezgam ir arbatele gurksnodamos liaudies sutartines traukiam?  lotuliukas.gif nuolat atsiranda del ko bangas kelti ir taip biggrin.gif

...jei ka.... pilnatis arteja.....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 07, 12:16)

Na aš tai sužavėta tokiomis vestuvinėmis nuotraukomis. Čia taip savąsias norėčiau matyti. Deja, pas mus filmavo ir fotografavo vienas asmuo lotuliukas.gif Reikia tik įsivaizduoti rezultatą lotuliukas.gif Tada, kai tekėjau valdė jaunystė - naivystė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 07 gegužės 2009 - 12:30
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 13:14)
o kas del to tikrumo tai cia jau nuomones issiskiria, vieniems netinka greitas maistas del butent jo energetikos (kuo tiki jogai), kiti netiki smile.gif
vienam malonu turet autentiska antikvarini balda su sava "dvasia", kitam gerai ir dabar pagamintas, kad tik atrodytu kaip senas.
O kaip tada su reprodukcija, mieliau jei kabetu ant sienos tikras tapybos darbas? ar spaustas ant popieriaus smile.gif

nu greitas maistas man atrodo daugiau įtakos sveikatai turi nei estetiniam suvokimui smile.gif

Už tai matyt ir nemėgstu jokių senovinių baldų- nei dėvėtų, nei pasendintų nei jokių kitokių biggrin.gif

reprodukcijų irgi nemėgstu, turiu omeny tapybos darbų. O grafikos darbai, na bent jau mergaitė mano dailioškėj iš pradžių piešia ant popieriaus, paskui raižo ant linoleumo ir galų gale vis tiek spaudžia ant popieriaus , tai čia ohoho kiek rankų darbo įdėta, bet jis gi jau bus atspausdintas rolleyes.gif

nu vsio einu dirbt biggrin.gif Čia jau žinai prasideda - skonyje draugų nėra mirksiukas.gif

ms, oho blink.gif Aš tik šiek tiek akį užmečiau, bet mačiau kad viskas taip šviesu, lengva thumbup.gif O tu aplamai blicą kada naudoji g.gif
Atsakyti
o as uzvakar supratau - esu laimingiausias zmogus pasaulyje, kad savo vestuviu turiu tik kokiu 10-20 foto lotuliukas.gif nei jauciuos permokejus kam nors, nei pykstu del blogu foto, nei yra ka kritikuot, nei gailiuos del kazko thumbup.gif ivykis iamzintas keliuose kadruose ir puiku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 05 07, 14:32)
reprodukcijų irgi nemėgstu, turiu omeny tapybos darbų. O grafikos darbai, na bent jau mergaitė mano dailioškėj iš pradžių piešia ant popieriaus, paskui raižo ant linoleumo ir galų gale vis tiek spaudžia ant popieriaus , tai čia ohoho kiek rankų darbo įdėta, bet jis gi jau bus atspausdintas  rolleyes.gif

nu vsio einu dirbt  biggrin.gif Čia jau žinai prasideda - skonyje draugų nėra  mirksiukas.gif
Nu Smiltie, juk supranti apie ka as doh.gif raiziniai reprodukcijomis niekada nebuvo vadinami.
Na lek dirbt, padiskutavom gana biggrin.gif
Atsakyti