QUOTE(Medona @ 2009 05 07, 22:37)
Ale tas zuveliokas net be kokybes
Doma, spalvota! O jei jau jb, tai tik nekontrastink 
Prisistatymui

Beje, aš kritikos nebijau, rėžkit ką galvojat, tikrai nepyksiu

Beje, aš kritikos nebijau, rėžkit ką galvojat, tikrai nepyksiu
QUOTE(Duoma @ 2009 05 07, 18:42)
Prisistatau.
Aš Domantė. Susipažinimui auto.
Senas, bet nesvarbu. (Žinau, ryškumo trūksta, dėl šito reiks priprast, nes dažnai tai nuotraukose pasikartoja
)
Aš Domantė. Susipažinimui auto.
Manau jums reiktu priprast, kad prie nepakankamo ryskumo cia maziau kabinejamasi, nei prie persarpintu nuotrauku
Oi, net nezinau ka ir parodyt - nei as daug fotkinu, nei ka nors panasaus darau kaip kad pateike auksciau ano skyrelio bendrazyges
man labiau patinka tiesioginiai kadrai, naturalus, be jokiu ten giliu labai minciu ir daug daug PS
ir labiau myliu gamtos vaizdelius ir kol kas is zmoniu fotkinimo tai tik savo mazaja fotkint bandau - bet su jos judrumu tai kol kas mission impossible
tai vistik idesiu kelis kadrus, nors kur klaidos tai ir pati labia itariu ir numanau (jau buvo apkalbetos anos temukej), bet zinoma baisiai idomu kaip jus paziuresit i tai
siaip tai as pajautrinta, tai labai jau baisiai nesuvarykit ant karto
Priguliau sekundei, jei spesi - nufotkink

Labai nedekinga diena buvo - sauletai seseliuota

Ideciau dar Peperoni su dukryte, man tas kadras is mano foto istorijos labiausiai lyg pavykes, tik nezinau ar galiu cia det?
Tai pradziai tiek - o toliau eisiu ieskot idomesniu fotkinimo kampu
ir labiau myliu gamtos vaizdelius ir kol kas is zmoniu fotkinimo tai tik savo mazaja fotkint bandau - bet su jos judrumu tai kol kas mission impossible
tai vistik idesiu kelis kadrus, nors kur klaidos tai ir pati labia itariu ir numanau (jau buvo apkalbetos anos temukej), bet zinoma baisiai idomu kaip jus paziuresit i tai
siaip tai as pajautrinta, tai labai jau baisiai nesuvarykit ant karto
Priguliau sekundei, jei spesi - nufotkink

Labai nedekinga diena buvo - sauletai seseliuota

Ideciau dar Peperoni su dukryte, man tas kadras is mano foto istorijos labiausiai lyg pavykes, tik nezinau ar galiu cia det?
Tai pradziai tiek - o toliau eisiu ieskot idomesniu fotkinimo kampu
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 11:57)
Man teko fotografuot lelka maza, pirma karta, buvau apsalusi rezultatu, nes vaikutis "ledinis", dar meginau koreguot spalvas, kontrastus, bet pamaciau, kad tik gadinu nuotraukas.
O kai fotkini vyresnius, daznai tenka odos trukumus koreguoti ivairiais budais, daznai ir koks curves layeris padeda tai uzmaskuoti.
Cia keletas pvz.
O kai fotkini vyresnius, daznai tenka odos trukumus koreguoti ivairiais budais, daznai ir koks curves layeris padeda tai uzmaskuoti.
Cia keletas pvz.
Man labiausiai pirma
labai matyta mama to maziuko...
Rasytce - dek
O tai kad anoji temuke kad kukuliuoja
atsiverciu paziet kuom gyvuoja, o ten jau 12 psl prisneketa
- einu pasicekavint apie ka 
Papildyta:
oooo, su malonumu rodau

Kaip jums si?
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 21:51)
oooo, su malonumu rodau

Kaip jums si?
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 22:42)
Na pirma man ziauriai patiko Antra tiesiog, kokybiska, grazus griauciukai, bet tokiu fotkiu pyyyyylna
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 07, 22:50)
Pirmojoj mane ta kaladele blasko, na o antrojoj veidukas seselyje QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 22:51)
o paskutinej mielos spalvos, bet fokusas zaisliukyje, ir kad ir kaip megciau as tokiu pakreivaliojimus - sicia vaikiukas laikosi isikibes, kad nuo grindu nenuciuoztu...
labai matyta mama to maziuko...
Sm nesilanko po niku is S raides? 
A fokusavau i zaisliuka, na bet suprantu, kad per mazas kontrastas ryskumo ir neryskumo labai matyta mama to maziuko...
Mama tai nzn ar lankos
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 07, 22:56)
Nu kad kompozicija smarkokai desinen nuciuozus
Mjo, kaip čia spėt dabar su tokiais tempais
Sveikos visos! Tiek daug visko įdėjot, nesucitavau visko, bet noriu pasakyti, kad labiausiai įsiminė Duomos mergina gulinti ant žemės. TIK SPALVOTA
Nu labai patiko.
Pupeliuk, koki preset naudoji? taip paslaptingai uzsiminei
pirmoji foto labai patiko
Nieko paslaptingo
azalia beveik visada išskyrus kai fotografuoju apatiniame buto aukšte, ten - orchid. Bet praktiškai visad dar koreguoju šviesumą, nes dažnai "perkala" tie Persets.
Grethen, labai patiko antroji su kūdikėliu nuotrauka, mamos tokia nuoširdi šypsena, gal vaikelio poza ir ne idealiai vykusi, bet patinka tas natūralumas. Ir spalvos spalvelės, tikrai geros. Šiaip tai kiek pastebėjau, kad spalvos bet kokiu atveju labiausiai priklauso nuo aplinkos.
Ir aš norėčiau į až slaptažodžio.
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 07, 17:05)
Pupeliuk, koki preset naudoji? taip paslaptingai uzsiminei
Nieko paslaptingo
Grethen, labai patiko antroji su kūdikėliu nuotrauka, mamos tokia nuoširdi šypsena, gal vaikelio poza ir ne idealiai vykusi, bet patinka tas natūralumas. Ir spalvos spalvelės, tikrai geros. Šiaip tai kiek pastebėjau, kad spalvos bet kokiu atveju labiausiai priklauso nuo aplinkos.
Ir aš norėčiau į až slaptažodžio.
O as taip ir nesusiradau, kur tuos presetus isidet
kazkas buvo rases instrukcija, bet joje nurodyto albumo as neradau...
ir taip ir sustojau pusiaukelej...
Grethenn, ačiū už kritiką
Noriu paklausti ar čia užtenka ryškumo?
Šiandien visą dieną prie fotkimo prilipus mokinuos kas ir kaip ir jau nebežinau ar ryšku čia ar ne...?

Gal kuri su 40D fotografuoja?

QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 21:21)
Grethenn, ačiū už kritiką
Šiandien visą dieną prie fotkimo prilipus mokinuos kas ir kaip ir jau nebežinau ar ryšku čia ar ne...?

aš, ale apie tai pasikalbėti galėisu ryt. ir wyshnia tokį turi.