Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas naujagimiui

QUOTE(Lace @ 2010 10 08, 11:26)
Mano kepurytės interpretacija ax.gif  Norėjau šiltesnės, bet ne iš storų siūlų smile.gif

Na jau čia kokie grožiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2010 11 08, 21:21)
gal butu galima gauti tavo kepurytes schema

Schemos neturiu schmoll.gif Naudojausi čia jau daug kartų aptartos kepurytės aprašymu, tik mezgiau ne gerosiom akim, o dvigubu perliniu raštu su pynutėm rolleyes.gif

QUOTE(savitre @ 2010 11 09, 00:58)
nuo mažylės niekaip negalėjau atitraukti akių  wub.gif  grožis  wub.gif  o dar ir pledukas ir kepurytė  wub.gif  kas gali būti gražiau už mažas kūdikio akytes  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū wub.gif Kas mamai gali būti maloniau už pagyras jos vaikui wub.gif

QUOTE(Siguciuks @ 2010 11 09, 01:03)
Na jau čia kokie grožiai  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena darbstuoles,va batukus leliukui jau turiu,9,5 cm padukas ar kazin nebus mazi blush2.gif ,neisivaizduoju jau maziuku ismieru,noriu kepurytes mazdaug tokios bet neisivaizduoju nei cm nei diametras koks turetu but blush2.gif gal padetumet kad butu aiskiau aciukas butu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
marka 100, batukai naujagymiui tikrai nebus mazi, o del kepurytes dyzdio tai tikrai nezinau... reikia nueit i kokia parduotuve naujagymiu skyriu ir issimatuot kepuryte biggrin.gif

bet kiek cia grazumynu mamytes primezget bigsmile.gif wub.gif , saunuoles
Atsakyti
user posted image mirksiukas.gif soske.gif stai ka suraizgiau pardavimui:)
Papildyta:
ai dar salikeli pilka numezgiau bet visko kartu nenufotkinau doh.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2010 09 24, 14:17)
....
"Aš pati gan ilgai ieškojau aprašymo, radau angliškai http://grosblog.word...sweet-baby-cap/ ir noriu pasidalint vertimu:

...
Užmesti 121 (125) 131 akį ant 2,5mm vielute sujungtų virbalų, apmegzti 7 eiles ripsu (viena eilutė gerom, kita - išvirkščiom akim), tuomet paimame 3mm virbalus ir mezgame lygiu raštu, kaitaliodami spalvas kas dvi eiles (mano kepurėlės vinspalvės).

Skančioje eilutėje akys uždedamos ir suimamos tokiu būdu:
1 geroji, vienas užmetimas, 18 (18) 19 gerųjų; trys akys sumzgamos kartu tokiu būdu: viena nukeliama, dvi gerosios sumezgamos kartu ir pertraukiamos pr nukeltąją; 18 (19) 20 gerųjų, vienas užmetimas, 1 geroji, vienas užmetimas, 18 (19) 20 gerųjų, trys akys sumzgamos kartu tokiu būdu: viena nukeliama, dvi gerosios sumezgamos kartu ir pertraukiamos pr nukeltąją; 18 (19) 20 gerųjų, vienas užmetimas, 1 geroji, vienas užmetimas, 18 (19) 20 gerųjų, trys akys sumzgamos kartu tokiu būdu: viena nukeliama, dvi gerosios sumezgamos kartu ir pertraukiamos pr nukeltąją; 18 (18) 19 gerųjų, vienas užmetimas, 1 geroji
Kartoti šiuos uždėjimus ir suėmimus kas antrą eilutę, 8 (9) 10 apėjimų, tuomet daryti tik suėmimus kas antrą eilutę, kol lieka 7 (11) 11 akių. Tada suiminėti akis po dvi, kol liks vienintelė akis.

Sveikutės, mėginu megzti tą gržiąja kepurytę, bet ar man tik vienai ar ir jum gaunasi, kad kur vienos eilės raštas baigiasi/prasideda yra dvi geros akys tarp užmetimų. Visur kitur viena akis tarp užmetimų. Tarsi viena akimi būtų perdaug unsure.gif Aprašyme net taip gaunasi. Ar mezgant turi gautis vis tiek viena akis per viduriuką. Ka darau ne taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2010 11 14, 17:20)
Sveikutės, mėginu megzti tą gržiąja kepurytę, bet ar man tik vienai ar ir jum gaunasi, kad kur vienos eilės raštas baigiasi/prasideda yra dvi geros akys tarp užmetimų. Visur kitur viena akis tarp užmetimų. Tarsi viena akimi būtų perdaug  unsure.gif Aprašyme net taip gaunasi. Ar mezgant turi gautis vis tiek viena akis per viduriuką. Ka darau ne taip?  unsure.gif

man ir taip gavosi. Bet as taip ir palikau ax.gif Sekanti karta megzdama nuimciau viena ta aki smile.gif As galvoju, kad tas rasciukas aprasytas mezgimui 2-iems virbalais. Tada krasciukas grazus butu ir susisiuvus gerai gautusi g.gif O mezgant apvaliai ir lieka ta akis unsure.gif
Atsakyti
Nu va ir pasirodau ka suraizgiau mazam zmogiukui,cm gavosi apie 38-39,skaiciau kad tiek pan ir buna galvyte dydzio blush2.gif
user posted image
Atsakyti
marka 100, labai grazu. wub.gif spalvytes tokios pastelines bigsmile.gif dailus komplektukas
Atsakyti
Rodausi ką nunarpliojau, bet dar kadangi mano leliui dar anksti, tai šie iėškos šeimininkų smile.gif user posted imageuser posted image

Beje kažkas tai klausė apie pėdutės dydį, tai radau kad naujagimio ( o skaitoma, kad iki28d) pėdutė būna7,5cm.,metinuko 12cm. o nuo metukų vaiko pėdutė kasmet paauga po 0,9cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audradv: 16 lapkričio 2010 - 11:57
QUOTE(audradv @ 2010 11 16, 11:51)
Rodausi ką nunarpliojau,

Jau geltoni kiskiai wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Na jau jus cia kiek groziu primezgusios, man net pavydas ima kad as taip graziai nemoku blush2.gif
Bet va dabar susiruosiau megsti kudikeliui batukus, kuris pas mane pilvelyje gyvena smile.gif Va nuorodele: http://www.darbstuol...n...=12&lang=lt

Tik ten kur prasideda 20 eile, ten parasyta kad reikia megzti 17 geru akiu, persuktas užmetimas, geroji akis. Gal galit man nemezgejai paaiskinti kas ten per uzmetimas ir kaip ta gera aki ant galo padaryti? g.gif Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti