QUOTE(marytyy @ 2009 04 22, 16:11)
[FONT=Arial]
Papildyta:
Aš neseniai TAI sužinojau

Nežinau kaip elgtis, buvau pas gydytoją sakė gyventi normalų sveiką gyvenimą... Nelabai supratau, bet skraidžiau padebesiais ir pamiršau paklausti... Aš taip visko bijau dabar
Svarbiausia - geros emocijos, jos reikalingos ir mamytei ir leliukui

Taip pat labai svarbu tikėti, kad viskas bus gerai

Aš iš patirties tik galiu pasakyti, kad pirmus 3 mėnesiukus nereikėtų labai tampytis, nešioti sunkių maišų ar panašiai, o mėgautis tuo, kad pilvukas tuoj pradės vsi labiau pūstis ir leliuka svis aiškiau savo judesiukais leis pajusti, kad jis su tavimi

SĖKMĖS
Papildyta:
QUOTE(ciombocka @ 2009 05 11, 11:52)
Sveikutės supermamytės.

Mums jau eina 5 savaitė

, mano darbe reikia avėti aukštakulnius. Gal kuri žinot, dėl kokių priežasčių negalima jų nešioti nėščioms, nes aš info niekur nerandu.
Daktarai tikina, kad lygiais padais batai gali būti kenksmingi tiek pat, kiek ir aukštakulniai, nes avint batus visai be kulno, labai apkraunama nugara

. Tad jei turi avėti aukštakulnius, kurių kulniukas iki 6 cm, neiko baisaus, tiesiog šiek tiek sulėtink vaikščiojimo tempą, kad nepavargtų nei kojos, nei nugara

Turiu draugę, kuri iki 9 mėnesio pradžios neišlipdavo ir savo kablų, bet jai buvo patogu, o daktarai leipė daryti taip, kaip jai pačiia patogu, vienų kojos jau būna prie jų pripratusios ir joms gali daug daugiau žalos padaryti perėjimas prie žemakulnių,nei nuolatinis aukštakulnių nešiojimas
2m. - 12 kg, 87 cm