Sveikos mamytės,
Skaičiau jūsų problemas, nes labai ir man neramu. Mano mažylė turi įgimtą hidrocefaliją ir matomai nuo to, jai sunku žvilgsnį sufokusuot. Buvom pas okulistą kai buvo mums apie 1,5 mėn. Tada sakė, viskas ok. Bet žvairumas,nistagmas, Grefe simptomai nesitraukia. Kaip ir viena mamytė rašo, žvalgosi kažkur toli, o kai bandai patekt į akių zoną, nusuka akis - neįdomu jai

. Gydytojai iki šiol ramino, kad iki pusės metų yra normalu, kai žvairuoja...Bet aš gi matau, kaip kiti sSVEIKI vaikučiai žiūri ir kaip įdėmiai seka žvilgsniu, man tada širdį taip skauda...O dar kai visi pastebi, kad kažkas negerai su mūsų mažylės žvilgsniu ir pasako garsiai, lkyg aš to nežinočau, tai tik ir norisi užsidaryt tarp keturių sienų, kad jos NIEKAS nematytų ir neklausinėtų...
Tyrimams gulsimės tik šio mėn pabaigoj, apsirgom, todėl atidėjo...Labai bijau, kad ji prastai matys, kai kurie gydytojai buvo išgąsdinę, kad ji GAL IŠVIS nemato. Jų nebenoriu sutikti daugiau. Ji mato, bet labai keistai, kai kalbini, ji žiūri kažkur į viršugalvį, ir visada į balsą atsisuką, bet žiūri NE į akis. Klausiau neurologės, gal vėl pas okulistą reikėtų, bet ji sako, kad NE...O mums šeši mėn jau ne už kalnų, o pagerėjimo nematau JOKIO...
Ką galėtumėt patarti, nes matau akivaizdžiai, kad gydytojai šiais laikais labai užimti ir stengiasi kuo greičiau atsikratyti, ir nieko nepataria...Nežinau, gal kyšius pradėt dalinti, tik kad būtų iš ko

...