QUOTE(saulėlydis* @ 2009 05 30, 10:33)
.. O iš postų maniau, kad lituanistė

Ir kaip gražiai, jautriai mokate rašyti, visus pakalbinti

Dailės mokykloje su vaikais nelengva. Aš pati baigiau Dailės mokyklą berods 1990 metais Ten savotiška atmosfera, net nerandu žodžių - mini bohema, tvarkinga betvarkė su paslaptingumo prieskoniu... O tas kvapas.... Dažų, popieriaus, drėgno molio.... Kai apsilankau dabartinėje mokykloje
(kai aš baigiau, tai ji buvo buvusiame miškų ūkio pastatė), tai kvapas toks pat ir jaudinantis saldumas užstringa galugerklėje
Sakote atostogos, o praktikoje nedalyvausite

?
Gerų atostogų. Sveikatos Jūsų tėveliams, gerovės šeimai

Ačiū už gėlytes
Ačiū, ačiū,
Saulėlydi 
, už palinkėjimus ir šiltus žodžius. Tai po Jūsų baigimo ir mes su vyru atbildėjome dirbti 1991 metais. Vasaros praktika bus birželio pabaigoje,( mūsų atostogos visada iš dviejų dalių susideda) ir dalyvausime, nors kaip tenka girdėti , kad kitų miestų mokyklos dėl taupymo , jos atsisako. Tai gal mes kartais ir esame kur buvusios susitikusios, ir bendravusios?

Sveikatos ir geros kloties ir Jūsų šeimai.
QUOTE(adis @ 2009 05 30, 11:38)
Mano mažoji svajoja studijuoti grafiką arba tapybą. baigė dailės mokyklą, dabar antrus metus virš mokosi, dar privačiai pas B. Šaltį. Giria, sako talentinga. Tik moksluose silpna, piešia ir piešia, ir piešia. tuo gyvena...Mokslų kaina nuo šįmet 8860 Lt VDA metams + išlaikymas. Niekaip...ŠU ir kainas užsiplėšė 5700 semestrui; metams 11400 Lt. Žiūrėsim dar metai yra, mano tikslas atlaikyti tuos metus, kad durytei emocijos ir jausmai netrukdytų mokyklą baigti.
Na, dažnai būna taip kad svajonės išsipildo.

Linkiu to ir Jūsų dukrytei. ATKAKLUMAS IR DIDELI NORAI VAINIKUOJAMI PERGALĖMIS. O dėl mokslų - tai vieniems viena, kitiems kita. Man mokykloje žiauriai nesisekė matematika, "pušinėjau " per chemijas, fiziką.

O beproto patiko astronomija, geometrija, braižyba. Ten irgi reikalai su skaičiukais buvo.
B. Šaltis buvo mano dėstytojas .

O dėl studijų kainų

, tai patylėti tenka. Iš fantastikos srities. Neįsivaizduoju, kaip į mokslus išleisti, jei šeimoje keli vaikai, o pajamos

.
Sveikatos , ir gerų akimirkų...
QUOTE(SVETA K. @ 2009 05 30, 12:55)
As laukiu,kol paskambins,vaziuosiu i ta rengini
SVETA 
- Tai smagiai pasibūkite, ir pailsėkite.
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 05 30, 16:32)
Pas mus negali būti
jokios minimum programos.Yra tik viena programa -
MAKSIMUM , tik vienas tikslas
būti sveikai čia ir dabar.
Mes sveikos
šiandien , o vaistai naudojami tam , kad ir ateityje būtume sveikos.
Stebūklingi žodžiai. Kaip visada,
Gabija - Jūs labai taikli.
Adis - klausome
Gabijos, ir jokių metų limitų...