Sveikos, mergaites,..
Musuose pavasaris jau i pabaiga.. Viskas , kas laikoma pavasariu- jau nuzydejo.. tad jau vasara su zydinciais kastonais ir alyvomis.
QUOTE(rasų lanka @ 2009 04 22, 19:30)
Visoms Mergaitėms, sveikatėlės, sėkmingo gydymo, geriausių tyrimų rezultatų ir šilumos visomis prasmėmis...
Labai graziai man si mintis nuskambejo.. Juolab,kad pati ka tik grizau ir ligonines,kur , kaip minejau, buvau pasiruosus keist mane gydanti daktara.. Nepasiseke- pasirodo reikia eit i poliklinika ir per ten ji keist.. Zodziu, kol perkasi sita sistema-

...
Bet pasiskundziau keliais sutirstintais pojuciais- paskyre man echoskopa.. bet jau kazka.. Bet kaip visad- po ligonines nuverkiau posmeli.. Mane taip veikia ta aplinka..
QUOTE(adis @ 2009 04 29, 12:33)
Tai va
jai buvo 1 krūties vėžio stadija, o šiandien ji augina dvejų metukų berniuką ir metukų mergytę.
Smagu!!! O man tai grieztai pasake- jokiu daugiau vaiku?! Paaiskinimas vienas buvo- kuo gi tu maitinsi vaika? Taip ir nesupratau ar tik tame problema?
Bet labai dziaugiuosi uz ja!!!
Lituanistinė ir menų mokykla "Moksliukas"-Beckton'e ir Canning Town'e (Londono rytuose).
Atostogos!!
Lietuviškas vaikų darželis "Moksliukas" Canning Town'e !! darzelis jau "isibegeja"!