Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(Finna @ 2009 05 17, 23:01)
Aha, kvapas tai tikrai ne moteriškas, MB davė pabandyt vakar biggrin.gif Ir man labai patiko tas  šaldymo pojūtis jo užsitepus, jei ne tipiškas vyriškas kvapas gal ir sau nusipirkčiau ax.gif

šitie du dalykai mane nuvylė, nes odą gali dirginti taip pat sėkmingai kaip SLS ar parabenai rolleyes.gif
nesuprantu, kas jau tokio baisaus yra kreme-gelyje probleminei odai, ką galima tepti ant veido, bet negalima bikini srityje g.gif tepiau bikini skritį po depiliacijos, kad plaukeliai neįauginėtų, viskas gerai, nė necyptelėjo niekas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 05 17, 18:15)
Kaip šitas kremukas - vasarai tinkamas?
user posted image

Man netiko. Sunkiai geresi, oda riebaluota buvo. Taciau agurkinis kremas-gelis man ir neitiko, tai gal oda tokia ax.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 05 18, 08:21)
šitie du dalykai mane nuvylė, nes odą gali dirginti taip pat sėkmingai kaip SLS ar parabenai  rolleyes.gif
nesuprantu, kas jau tokio baisaus yra kreme-gelyje probleminei odai, ką galima tepti ant veido, bet negalima bikini srityje g.gif  tepiau bikini skritį po depiliacijos, kad plaukeliai neįauginėtų, viskas gerai, nė necyptelėjo niekas  ax.gif

Bikini srityje oda yra gerokai plonesne ir maziau apsaugota riebaliniu liauku nei veido oda, todel priemones probleminei odai gali buti per stiprios. Taciau, zinoma, oda yra labai individualus reikalas, absoliuciu aksiomu cia nera. mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.biok.lt/view.php?id=855
naujienos smile.gif
Atsakyti
[quote=Ingėnas,2009 05 14, 18:06]
Bet turbūt ir ne visoms patinka skaityti tokios nuolatinius jūsų puolimus ir "briedus". Nepatinka "Biok" produkcija, tai ir nedaudokit. O tai vis tas pats per tąpatį iš jūsų varpinės.
Aš , kaip ir dauguma, matyt, ateinu pasiskaityti į šią temą apie produktus, juos naudojusių atsiliepimus. O ne kažkokių neaišku iš kur atsiradusių piktumų cool.gif doh.gif

thumbup.gif
Atsakyti
[quote=aistuliaa,2009 05 19, 09:47]
[quote=Ingėnas,2009 05 14, 18:06]
Bet turbūt ir ne visoms patinka skaityti tokios nuolatinius jūsų puolimus ir "briedus". Nepatinka "Biok" produkcija, tai ir nedaudokit. O tai vis tas pats per tąpatį iš jūsų varpinės.
Aš , kaip ir dauguma, matyt, ateinu pasiskaityti į šią temą apie produktus, juos naudojusių atsiliepimus. O ne kažkokių neaišku iš kur atsiradusių piktumų cool.gif doh.gif

thumbup.gif
[/quote]

Jau pora puslapiu vien apie kosmetika kalbama, ir jusu pranesimas chia kaip tik ne i tema, nes apie produktus - nei zodzio biggrin.gif

Pakeiciau savo nuomone apie valomaja kauke - po pilingo veikia puikiai, oda skaistesne, poros svarios. Vien po pilingo arba vien po kaukes tokio efekto nebuvo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas jau isbandete naujus RASA produktus?
Ir gal jau matet, kur Klaipedoje ju yra pirkt?

Man idomu butu isbandyti naujaji sampuna ir kuno prausikli-tik ju kainos galetu buti ir siek tiek mazesnes... biggrin.gif (uz abu teks suploti apie 32Lt) g.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2009 05 19, 16:40)

Klaipėdoj nuo P/C Studlendo iki Liepų gatvės tikrai nėra schmoll.gif buvau Eurovaistinėj, dar neturi, vadinas, greičiausiai nėra nei vienoj jų vaistinėj
Droge irgi ne, IKI - ne
teks dar palaukt mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 19, 18:02)
Klaipėdoj nuo P/C Studlendo iki Liepų gatvės tikrai nėra  schmoll.gif buvau Eurovaistinėj, dar neturi, vadinas, greičiausiai nėra nei vienoj jų vaistinėj
Droge irgi ne, IKI - ne
teks dar palaukt mums  smile.gif

Aisku g.gif Lauksim biggrin.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Idomu koks naujo šampuno kvapas? Gal toks pat kaip prausiklio jautriai odai? Ir iš vis kuo prausiklis skiriasi nuo šampuno ir kitų naujų šios linijos produktu? Gal kas nepatinges ir parašis sudeti? Bučiau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 05 19, 20:42)
Idomu koks naujo šampuno kvapas? Gal toks pat kaip prausiklio jautriai odai? Ir iš vis kuo prausiklis skiriasi nuo šampuno ir kitų naujų šios linijos produktu? Gal kas nepatinges ir parašis sudeti? Bučiau labai dekinga  ax.gif

http://www.biok.lt/view.php?id=601

http://www.biok.lt/view.php?id=855
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2009 05 19, 16:40)
Sveikos 4u.gif

Gal kas jau isbandete naujus RASA produktus?

Man idomu butu isbandyti naujaji sampuna ir kuno prausikli-tik ju kainos galetu buti ir siek tiek mazesnes...  biggrin.gif (uz abu teks suploti apie 32Lt) g.gif

Ooo, iš kur žinot kainas? Kiek šampūnas, kiek prausiklis? Smalsu pasidarė ax.gif
Atsakyti