Įkraunama...
Įkraunama...

Ąžuolyno progimnazija

sveiki,

jeigu kam nors teko mokintis ar siaip ka girdeti, gal galetumet pasidalinti savo nuomone apie Azuolyno vidurine mokykla vilniuje (buvusi 50-toji, Lazdynuose). Kadangi Azuolyno mokykla bendradarbiauja su Minties gimnazija, butu idomu isgirsti atsiliepimu ir apie sia gimnazija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 05 rugsėjo 2011 - 13:46
help............................
hm, ir kas per mokykla, jeigu niekas nieko apie ja nezino?smile.gif))
Atsakyti
LABAI GERA MOKYKLA! SUPER! Mano dukra mokesi iki 3 kl. Persikraustem, tad buvom priversti keisti mokykla. Dukra labai nenorejo, kadangi turejo daug uzklasines veiklos, buvo gera mokytoja. O pavaduotoja uzklasinei veiklai isvis super moteris! Buvo daug svenciu, pasisedejimu, koncertu! stovykla po mokslo metu - viska organizavo pacios mokytojos.
Man labai gaila, kad dukryte turi keisti mokykla ir palikti tokius pedagogus. Tikiuosi naujoje mokykloje rasim bent jau kazka panasaus...
Atsakyti
aciu rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu info,

Mano dukra mokosi ketvirtoje klaseje ir tikrai esu suzaveta musu mokytoja ir jos ugdomomis vaiku savybemis.
Siaip apie pacia mokykla ir jos pedagogus: teko nemazai bendrauti su direktoriumi (ne del nepavyzdingo dukros elgesio), tiesiog esu Tevu atstove nuo klases mokyklos Tevu komitete. Direktorius labai kovoja uz vaiku gerove ir statusa - cia vienas is svarbiausiu faktoriu. Mokytojai neatsilieka, siekdami paskatinti vaiku uzimtuma po pamoku. Kruva nemokamu bureliu ir t.t. Zodziu siaip labai smagu. Pavaduotojos sunus mokosi su mano dukra toje pacioje klaseje, tai daznai tenka pabendrauti su ja.
Didziausia problema mokykloje - Tevu abejingumas savo atzaloms. Teisingiau laiko neturejimas. Kad ir pernai Teveliu tinklinio turnyras - labiausiai susirinko pirmoku, net 8 Tevai ir tai per 3 klases. O kitu po 4-6. Suprantu nera fizines formos ir laiko. Bet bent vienas galejo rasti laiko sestadieni ir ateiti bent pasirgti moraliskai. Taip pat finansavimas turi problemos - bet dabar berods jau po truputi Teveliai pradeda suprasti kas yra tie 2 proc nuo pajamu mokesciu.
Zodziu labai myliu sia mokykla, vertinu pedagogu triusa ir stengiames kuo daugiau patys inesti i jos atstatyma daugiau naudos.

Pagalba reikalinga bet kokia. rolleyes.gif


Kas lieicia Minties mokykla (gimnazija) - po 8 klasiu musu visi vaikai eis i sia mokykla be konkurso. Toliau tai bus tik jau vaiko gabumu ir musu uzsispyrimo nuopelnas - ar mokinsis gimnazijoje ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
tai gai ši nuostabi mokytoja ims pirmokelius, jei ne paslaptis 4u.gif gal galima butų vardą sužinoti
Atsakyti
QUOTE(mumla @ 2005 10 01, 10:56)
tai gai ši nuostabi mokytoja ims pirmokelius, jei ne paslaptis  4u.gif gal galima butų vardą sužinoti


Onutė
Atsakyti
Na, ką - mano dukra jau mėnuo kaip naujoje mokykloje, ir dabar pradedu suprasti, kad Ąžuolyno vidurinėje mokykloje buvo geriau - nesikartosiu, kad ten daugiau švenčių ir t.t, norėčiau tik pasakyti, kad ten daug stipresni pedagogai, nei Vytės Nemunėlio pradinėje mokykloje. Atrodo programa viena, bet vis tik daug ką reiškia mokytoja - ji turi mokėti pareikalauti - to labai pasigendu dabar. Mano dukra neblogai mokėsi ir Ąžuolyno vidurinėj, bet Vytės Nemunėlio - pirmūnė biggrin.gif. Nors manęs tai nežiugina, kadangi žinau, kad jai taip sekasi tik dėl to, kad silpniau moko mokytoja... Deja neturim pasirinkimo, kadangi Vytės Nemunėlio mokykla arčiausiai...
Atsakyti
gal kas antroku mokytoju , mokanciu sioje mokykloje, gali rekomenduoti?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovi: 05 spalio 2005 - 13:15
Ar ši mokykla ta, kur prie pat Oslo gatvės? Gal glima sužinoti Li utes dukros mokytojos pavardę? Jei aš teisingai supratau, ji kitais metais ims pirmokus?
Atsakyti
Sveiki,

mokytoja Ona Gailiušienė man pasirodė labai maloni. Kadangi kitais metais ruošiuosi išleisti savo atžalą į mokyklą, tai tiesiai pas ją ir nuėjau. Matosi, kad inteligentiška ir pakankamai reikli, o taip pat ir turinti statusą mokykloje. Kitiems metams į jos klasę jau užsirašę 5 vaikai thumbup.gif , o klasėj bus 22.
Atsakyti
O gal kas lankote, ar turite ziniu apie RYTO mokykla (buvusi 43 ), gal dabartniai ketvirtokai galetumet parekomenduoti savo mokytoja///
AČIŪŪŪŪŪŪŪŪ....
Atsakyti