QUOTE(~ella~ @ 2012 02 09, 14:06)
Lietuvaaa aš buvau gavusi iš Jūsų žinutę į a/ž dabar kankinuosi ar nusiunčiau atsakymą

Tuo pat metu atsakinėjau į kelias - dabar gi nebeatsirenku ar atsakiau
Dėl mokyklos dydžio ar nejaukumo, mano galva neverta pergyventi

vaikams tai tikrai nekliūna, labiau turbūt tėvams

Mokykla buvo statyta tiems laikams kaip pilnavertė vidurinė 1-12 kl., todėl nemaža + jos projektas gan savotiškas.
dia10 apie penktokų mokytojus sunku kažką patarti

Ten jau bus dalykininkai ir klasės auklėtojas (a). Čia loterija

svarbiau būtų, kokia pati klasė, jos lygis

Įvairūs mokytojai bet čia jau labai subjektyvu. Vienam vienas labiau patinka, kitam kitas. Silpniausia kas mano manymu buvo šioje mokykloje tai chemija bet dabar peržiūrėjau mokytojų sąrašą ir savo akim netikiu - nebematau Klaračkos

, nežinau gal vaidenasi - na nematau

, negi pagaliau išėjo
Papildyta:
Aciu labai uz atsakyma
QUOTE(~ella~ @ 2012 02 09, 14:06)
Lietuvaaa aš buvau gavusi iš Jūsų žinutę į a/ž dabar kankinuosi ar nusiunčiau atsakymą

Tuo pat metu atsakinėjau į kelias - dabar gi nebeatsirenku ar atsakiau
Dėl mokyklos dydžio ar nejaukumo, mano galva neverta pergyventi

vaikams tai tikrai nekliūna, labiau turbūt tėvams

Mokykla buvo statyta tiems laikams kaip pilnavertė vidurinė 1-12 kl., todėl nemaža + jos projektas gan savotiškas.
dia10 apie penktokų mokytojus sunku kažką patarti

Ten jau bus dalykininkai ir klasės auklėtojas (a). Čia loterija

svarbiau būtų, kokia pati klasė, jos lygis

Įvairūs mokytojai bet čia jau labai subjektyvu. Vienam vienas labiau patinka, kitam kitas. Silpniausia kas mano manymu buvo šioje mokykloje tai chemija bet dabar peržiūrėjau mokytojų sąrašą ir savo akim netikiu - nebematau Klaračkos

, nežinau gal vaidenasi - na nematau

, negi pagaliau išėjo
Papildyta:
Sveiki, smagu kad patiko

Ne, ne buvo pirmoku susitikimo. Tai tiesiog musu darzelio tradicija. Musu miela direktore su aukletojomis kasmet organizuoja busimu pirmoku susitikima su Azuolyno mokytojomis.
QUOTE(dia10 @ 2012 02 08, 23:30)
man su vyru labai patiko
net nzn kad vakar buvo pirmoku ekskursija
gavau i psata tik del siandien dienos, na bet dzin svarbu priimtu, nors kai paklausiau siandien pas direktoriu tai sake turim pakliuti
rodikliai mokiniu mokymosi lygio labai auksti, zemiau 7 balo net nera, jei gerai pamenu gal net ir zemiau 8 nera

ir patiko, kad daug bureliu ir gera disciplina, kameros mokykloje yra ir t.t.
zodziu noriu kad vaikai ten mokintusi