Dabar moko L.Šimonytė
jauna, reikli mokytoja. Apie ją tik patys šilčiausi žodžiai, nereali buvo.
Gal zinote kada mokykloje vyks atviru duru dienos?
QUOTE(dabej @ 2014 02 18, 20:53)
Gal zinote kada mokykloje vyks atviru duru dienos?
Dazniausiai buna skelbiama mokyklos tinklalapyje.Arba pasiskambinkite,pasiteiraukite mokyklos administracijos.
Gyvename lazdynuose, tačiau pagal gyvenąmą vietą priklausytume kitai mokyklai. Gal žinot: ar yra šansų pakliūti į šią mokyklą pirmokėliui? girdėjau, kad mokykla labai perpildyta
Paskambinkit mokyklos administracijai ir sužinosit.
QUOTE(Karambola @ 2014 05 08, 15:54)
Paskambinkit mokyklos administracijai ir sužinosit.
geras atsakymas, ir kaip aš pati nesusipratau
QUOTE(coco5 @ 2014 05 08, 16:04)
geras atsakymas, ir kaip aš pati nesusipratau
Žinokit visada geriau išgirsti abi puses 
šiemet nevark, keitėsi kažkas pas juos, net atvirų durų dienos nebuvo, juk turite dar laiko
QUOTE(coco5 @ 2014 05 08, 15:50)
Gyvename lazdynuose, tačiau pagal gyvenąmą vietą priklausytume kitai mokyklai. Gal žinot: ar yra šansų pakliūti į šią mokyklą pirmokėliui? girdėjau, kad mokykla labai perpildyta 
Šansų neturite
QUOTE(mindaiva @ 2014 05 08, 22:41)
šiemet nevark, keitėsi kažkas pas juos, net atvirų durų dienos nebuvo, juk turite dar laiko 
todėl ir noriu žinių, į kurią pusę tie pasikeitimai
Papildyta:
QUOTE(dabej @ 2014 05 09, 09:24)
Šansų neturite
nepakliūna net visi pagal gyvenamaja vieta pretenduojantys. Netgi svarsto atiduoti keleta adresu kitai mokyklai.
patvirtinot mano turimą informaciją, deja
QUOTE(coco5 @ 2014 05 09, 10:30)
todėl ir noriu žinių, į kurią pusę tie pasikeitimai 
Papildyta:
Žinoma bandyti nieks nedraudžia, bet geriau žinoti realią situaciją 
Papildyta:
tai kad ta sausio 13-ta liko beveik tuščia, o į Ąžuolyno nori visi, bet man kas nesuprantama, kad iš grigiškių, lentvario vaikai pakliūna kažkaip, vežioja juos, o va matai gatvės numeriukas ne tas ir ate...
bet kitąmet vėlgi gali kažkas keistis
kai kurie dokumentus neša jau sausį. O dabar jau išties sunkiai sutalpins ir 'priklausančius' pagal adresą.. Ir net klasių nebegali pridėti kaip pastaruosius dvejus metus - tiesiog nebėr kabinetų.
Gal kas zinot kada pirmoku sarasai bus paskelbti?