As siuo metu mokausi Azuolinkeje ir galiu pasakyti, kad tai mokykla kaip mokykla... Yra labai geru nuostabiu sauniu nerealiu mokytoju (pvz.: visu mylima istorike L.Jarackaite, kuri desto ir minty) yra ir kazkokiu senbezdu kaip Klaracka (vaiksciojantis anekdotas:kalius, magnius, auksius, cigonai jus)
Su lituaniste musu klasei nepasiseke, nemoko tiesiog, tenka papildomai vaikscioti... Bet yra labai stipriu.
Pradinese as mokiausi pas Zivile Bozkiene - dekinga jai nerealiai!!!

Savo vaikucius tik pas ja!!! Labai stipriai moko (turiu giminiu mokytoju, tai mate), beto organizuoja kaledinius vaidinimus, pati moko muzikos. Beje - kiek mokiniu baige pradine pazista natas penklineje? Ziviles - visi! Kai penktokai ateina pas mokytojus ir pasako, kad Ziviles paruosti, tai is karto visi zino, kad bus labai labai stipri klase.
Muzikos mokytoja - koks nesveikas debilas pasake kad ji isprotejusi??? I snuki tuoj gaus!!! Mes klausomes operu, mokomes kas yra oratorijos, operetes, arijos, uvertiura ir pan. Beto dainuojam,o sutartines net 3 balsais! Rasom kontrolinius is muzikos klausymo, net baleto muzikos atskirus gabalus turejom atpazinti! O pati mokytoja labai faina, tokia su humoru. I pamoka einam tiesiog atsipalaiduoti.
Direktorius - nuostabus! Pamokas veda labai profesionaliai, isties labai labai gerai moko.
Biologija geriausiai desto Kutorgiene - su ja, net nieko nepasikartojusi, vilniaus miesto olimpiadoje uzemiau 2 ir 3 vieta. Venskiene - prastesne, bet jeigu nori mokytis tikrai pades, duos papildomos informacijos ir pan. Jos mokoma uzemiau respublikineje olimpiadoje 1 vieta( tiesa teko paciai smaaaaaaaaaaarkiai pavargti ir papluseti).
Matematike Kazanskiene - ir gerai ismoko ir moka issklaidyti klaseje itampa. Turi gera humoro jausma, tai smagu su ja paplepeti. Beto as paprasiau papildomu uzdaviniu pakartojimui, tai ir atsviete ir suzymejo kuriuos daryti, kuriu ne ir siulesi dar padeti. Mano klasiokas vln matkes olimpiadoje uzeme 2 vieta vien jos paruostas.
Vokieciu kalba man desto N.Simkiene - labai atsidaves zmogus. Isties paziurejau licejaus (as astuntoke, siemet bandysiu laime ten stoti) testa vokieciu kalbos, tai problemu nekilo - pasirode labai lengvas. O mokytoja tikrai per galva del musu verciasi - sviecia visokius testus, medziaga, teksto suvokimo uzduotis. Siemet jos iniciatyva visi dalyvavom vertimo konkurse.
Pilietini ugdyma desto irgi labai puikiai - atrodytu nuobodus dalykas bent man yra tikrai idomus ir tikrai daug ismokau.
Istorija - visi, zinantys Jarackaite, paliudis kad ji nuostabi mokytoja
zodziu nereikia cia dergti azuolyno - normali mokykla... o jeigu yra klausimu tai galiu turbut objektyviausiai i juos atsakyti - mano naujienos dar "karstos", tad klauskit