man tai keista pasirodė,kad vaikinas nori apsaugoti panele nuo patirties...nu tas pats kas nuo gyvenimo saugoti

na manau šituose santykiuose reikėtų dėti tašką. Kaip daugelis Jūsų minėjote, jeigu nesilipdo santykiai, kam juos dirbtinai kurti. Aš merginos vietoje pasielgčiau taip pat, pasakyčiau nea, nes per greitai čia viskas. aišku pažadai, romantika viskas gražu, bet jeigu nepamilai žmogaus, abejoji juo nuo pat pradžių, vėliau bus tik sunkiau.. Manau neverta likti net draugais, sukite skirtingais keliais..
Mano toks patarimas.. kažkada teko pačiai taip pasielgti...
Mano toks patarimas.. kažkada teko pačiai taip pasielgti...
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 04 25, 15:34)
Man tai labai jau kategoriškumu dvelkia iš vaikino minčių...ooo, vyruti, nenorėčiau aš tokio vaikino, kuris viską žino, man tai visada atrodė, kad ir aš daug žinau,o kad valdytų mane vaikinas-ne, ačiū.
Aš irgi

QUOTE(saulyteee @ 2009 04 23, 23:57)
pritariu
pridurčiau optimistiškiau tik vieną frazę: Jeigu myli paleisk, jeigu tavo-sugrįš..

pridurčiau optimistiškiau tik vieną frazę: Jeigu myli paleisk, jeigu tavo-sugrįš..

O gal kuri nors iš tų, kurios pritaria šiai minčiai, galėtumėt dar pasakyti, kaip iš tiesų tą reikia padaryti?

Meile nuolat diktuoja kaip elgtis... Zinoma,santykiai kiek sudetingesnis dalykas,ir ambicijos yra ir principai pas zmogu,auklejimo padariniai, seimos tradcijos.. neisvardinsi visko,bet as manau ,kad jausmo vedami,daznai elgiames teisingai... pamastykit... m?