QUOTE(Jennifer @ 2009 04 29, 14:35)
As jums imesiu darba viena.... ta pati servetele is Kriese gal jau ir yra pas ka nors, gal ir ne dvi. Nu niekaip neiseis taip pat padaryti... Kodel? Ogi daugiau kurybos biski, o ne vien viska vientisai klijuot, ir problemu nebus.
Nu panasuma as pirma pastebejau nes ta deze giliai iaugus i mano krauja
. Bet kazkodel dziugos zodziuose neperskaiciau jokiu agresijos pozymiu tai kam cia reguot reikia taip perdetai sudetingai. Ir as siuliau Sobieskai pakeisti taskiuku dydi bent ir tiek
tegul kartojas tie panasumai nu kam skauda.... MANE GALIT KOPIJUOTI VISOS
bile tik macytu, o ko nenoriu kad plistu kaip kiauliu gripas tiesiog nerodau niekam
Tiesiog paraso padruskes, vel matyti darbai, nu tai ka daryti... Nereikia pykti, deze grazi, bet ccia grazi servetele, o nieko pikto as siaip neparasiau.
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 04 29, 15:46)
As jums imesiu darba viena.... ta pati servetele is Kriese gal jau ir yra pas ka nors, gal ir ne dvi. Nu niekaip neiseis taip pat padaryti... Kodel? Ogi daugiau kurybos biski, o ne vien viska vientisai klijuot, ir problemu nebus.
Palygink, kur buvo vientisas klijavimas, kur ne...va ir servetka cia
O gal as daugiau sugebejimu neturiu, kaip tiktai vientisai klijuot, kaip tau atrodo.Gal dar pradekim viena kita mokyti, ai...vel diskusija be galo
QUOTE(sobieska @ 2009 04 29, 15:49)
Palygink, kur buvo vientisas klijavimas, kur ne...va ir servetka cia
O gal as daugiau sugebejimu neturiu, kaip tiktai vientisai klijuot, kaip tau atrodo.Gal dar pradekim viena kita mokyti, ai...vel diskusija be galo
Man labai nepatinka, kai taip reaguojama. Bet juk smagu truputi ilgiau pasedeti ir darbelis toks savitas ir vienintelis gaunasi, net ir su tom paciom servetelemis, to ir linkiu ir tau, ir kitoms. Laikau tave jau ne naujoke, todel tikrai sugebi ir geriau.
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 29, 15:47)
Nu panasuma as pirma pastebejau nes ta deze giliai iaugus i mano krauja
. Bet kazkodel dziugos zodziuose neperskaiciau jokiu agresijos pozymiu tai kam cia reguot reikia taip perdetai sudetingai. Ir as siuliau Sobieskai pakeisti taskiuku dydi bent ir tiek
tegul kartojas tie panasumai nu kam skauda.... MANE GALIT KOPIJUOTI VISOS
bile tik macytu, o ko nenoriu kad plistu kaip kiauliu gripas tiesiog nerodau niekam 
ale kaip tave kopijuot jei pusę ir daugiau dėžės pati dapaišai
mergytes tik nesipykit, cia tokai grazi taiki tema, o vis pykciai islenda. gal kitoms tikrai sunku kazka daugiau ismastyt nei uzklijuot servietele, juk ne kiekviena turim tokiu gabumu, o visos norim pasidaryti sau patinkanti darbeli. Del manes tai irgi darykit kiek sirdis geidzia mano darbus, nei as pas jus eisiu, nei jus pas mane, koks skirtumas kad kazkur Vilniuj ir kazkur Kaune pas kazka namuose stoves vienodi darbai.
as asmeniskai nesureiksminu ir pati ieskau ideju internete.
oi, pamirsau pagirti darbelius, ypac uistrigo dezute su zvake, remeliai ir sepetys. Superiniai darbeliai.
saunuoles
as asmeniskai nesureiksminu ir pati ieskau ideju internete.
oi, pamirsau pagirti darbelius, ypac uistrigo dezute su zvake, remeliai ir sepetys. Superiniai darbeliai.
QUOTE(Avijacija @ 2009 04 29, 15:57)
ale kaip tave kopijuot jei pusę ir daugiau dėžės pati dapaišai
kad ir katiniukus su gėlytėm 
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 29, 13:47)
balte per sendinimo kusus aš dariau rėmelį su rugiagėlėmis, gali pažiūrėti kaip atrodo sendintas dvikomponenčiu, įtrintas porporina aukso spalvos
Ačiukas, gražu ir sendinta, na, bet dabar nesendinsiu, nes gi bus kaip kopija. Aš gėlyčių visokių taip pat nesu mėgėja, bet čia pagal dukrytės varduką tos gėlytės.
Ai, iš viso kažkaip tie komentarai...
Žydraakę, na labai gražus retro skilimas gavosi
Versus, tau taip pat labai fainai suaižėjo ir nekalbėk apie kažkokius baltumus.Kitą kart ir norėdama jų neišgausi
O aš prisikaičiau apie tą RETRO papildomą skilimą ir sustojau. Dariau rėmelį , kur reik taip kaip jums gavosi suskaldyti.Jau toks gražutis gavosi
ir dabar bijau sugadinti. Bet prašosi kokio skeldėjimo
Versus, tau taip pat labai fainai suaižėjo ir nekalbėk apie kažkokius baltumus.Kitą kart ir norėdama jų neišgausi
O aš prisikaičiau apie tą RETRO papildomą skilimą ir sustojau. Dariau rėmelį , kur reik taip kaip jums gavosi suskaldyti.Jau toks gražutis gavosi
Daiktadėžė "Namas, kuriame norėčiau gyventi"

ir dėžės vidus

ir dėžės vidus