QUOTE(kvartetas @ 2009 05 04, 09:50)
Zinok, as kai payliau sendintojo taip "nuo dusios" tai pas mane jis tiesiog atsoko nuo pavirsiaus ir atsirado tokie pabaltavimai, o kur buvo ploniau tepta- nieko, laikosi...

Antroji - taip pat, bet tai juodai-baltai vienareikšmiškai atiduočiau pirmenybę
 Antroji - taip pat, bet tai juodai-baltai vienareikšmiškai atiduočiau pirmenybę  
  , o ar bandei kada beicuoti?

Anas juk taaaip stengiasi
 Anas juk taaaip stengiasi  O į jo vietą pakviesti kokį kitą, juolab, kad darbai labai gražūs
 O į jo vietą pakviesti kokį kitą, juolab, kad darbai labai gražūs  

Mamma mia.Greit mane iš namų išvys.Gal kuri priglaus...
 Mamma mia.Greit mane iš namų išvys.Gal kuri priglaus...  

, o ar bandei kada beicuoti? Paskui mąsčiau, ar nebus taip, kad nubeicuosiu, o kai klijuosiu servetėlę bus per tamsus pagrindas tuomet
 Paskui mąsčiau, ar nebus taip, kad nubeicuosiu, o kai klijuosiu servetėlę bus per tamsus pagrindas tuomet  Ar beicuot reikia jau užklijavus servetėlę?
 Ar beicuot reikia jau užklijavus servetėlę?

Atrodo, kaip piesta, naturaliai pasene... O laikrodzio rodykles tokios grazios buvo, ar padailinta?
  Atrodo, kaip piesta, naturaliai pasene... O laikrodzio rodykles tokios grazios buvo, ar padailinta?