Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Maniškiai buvo ištremti į laiptinę,o kai pražydo,nuskynėm ir parnešėm į namus.Štai koks baltas žiedas džiugino mamą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 05 17, 16:39)
Maniškiai buvo ištremti į laiptinę,o kai pražydo,nuskynėm ir parnešėm į namus.Štai koks baltas žiedas džiugino mamą  bigsmile.gif

mmm wub.gif
Atsakyti
Mano "bordinis" pažydo karaujo raudonumo spalva amarilis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2009 05 17, 17:37)
nusipirkau Papillio  rolleyes.gif  tai dabar lauksiu ir tiksiuos  wub.gif

O mano "Papilio" iš jų guli išoperuotas dėžutėje, nes pasodintas labai blogai augo ir kai išroviau pažiūrėti radau, kad puvinys išgraužęs. Nežinau, ar jis man atsigaus verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 05 17, 17:54)
O mano "Papilio" iš jų guli išoperuotas dėžutėje, nes pasodintas labai blogai augo ir kai išroviau pažiūrėti radau, kad puvinys išgraužęs. Nežinau, ar jis man atsigaus verysad.gif

o tu pirkai šiemetinį ar tą pernykštį? aš pirkau pernykštį, nes iš šiemetinių, sakė, labai maži svogūnėliai, o pernykščiai patikrinti g.gif na tai žiūrėsiu, kas man ten gausis unsure.gif tikiuosi geriausio rolleyes.gif

QUOTE(Renita456 @ 2009 05 17, 18:14)

baltų užderėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2009 05 17, 20:46)
o tu pirkai šiemetinį ar tą pernykštį? aš pirkau pernykštį, nes iš šiemetinių, sakė, labai maži svogūnėliai, o pernykščiai patikrinti  g.gif na tai žiūrėsiu, kas man ten gausis unsure.gif  tikiuosi geriausio  rolleyes.gif
baltų užderėjo  wub.gif

Net nežinau. Buvo dviejų rųšių svogūnėliai, bet man patarė imti brangesnį, tipo 100 % "Papilio", o štai kas išėjo... Mokėjau 38 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 05 17, 17:50)
Mano "bordinis" pažydo karaujo raudonumo spalva amarilis  doh.gif

irnesakyk.gif tai čia tas mūsų olandas dėliojo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 17 gegužės 2009 - 20:03
Olandai apskritai deltonikai pasidare lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Idomu koks Jewel prazys, nes jau nusileido i sonus mano ziedeliukai apgrauztukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 05 17, 19:56)
Net nežinau. Buvo dviejų rųšių svogūnėliai, bet man patarė imti brangesnį, tipo 100 % "Papilio", o štai kas išėjo... Mokėjau 38 Lt.

aš pirkau už 34 lt, o tie už 38 lt tai šiemetiniai sakė, tie ir buvo likę maži, tai man ta pardavėja pasiūlė imt pernykščius huh.gif matysiu kaip čia bus, tikėkimės geriausio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2009 05 17, 22:11)
aš pirkau už 34 lt, o tie už 38 lt tai šiemetiniai sakė, tie ir buvo likę maži, tai man ta pardavėja pasiūlė imt pernykščius huh.gif matysiu kaip čia bus, tikėkimės geriausio  wub.gif

Tai pasisekė. Kai sužydės - parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 05 17, 21:16)
Tai pasisekė. Kai sužydės - parodyk  mirksiukas.gif

tikėkimės, kad viskas bus gerai smile.gif parodysiu būtinai wub.gif
Atsakyti