Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Na štai ir aš galų gale gale galiu pasigirti ilgai lauktu žieduku, tik šiandien prasiskleidė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 05 22, 15:25)
Na štai ir aš galų gale gale galiu pasigirti ilgai lauktu žieduku, tik šiandien prasiskleidė biggrin.gif

labai labai fainas wub.gif wub.gif wub.gif
As siandien buvau anturio vaikiuku pasiimt, tai laiptinej maciau tokia amariliu kolekcija, kad net zagtelejau, gal kokiu 30, dar pelergoniju, auksinis usas, ir dar kur pavadinimu nezinau, tai as apakau, kaip taip amariliu priaugint, tik jauciu, jie ziedu tai nerodo, todel ir tremty g.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 22, 12:56)
Tokius parduoda tik pagal specialu uzsakyma, pateiki uzsakyma, tada pora savaiciu palauki ir tikrini emeila, jei uzsakymas patvirtintas lauki 7-9 men., bet geriau 9 men iki pristatymo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif ir dar israso saskaita issimoketinai visam gyvenimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 05 22, 20:33)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif ir dar israso saskaita issimoketinai visam gyvenimui lotuliukas.gif

Pateikus uzsakyma dar reikia patikrinti kiek svoguniuku idejo, nes kartais gali pakliut ant akcijos ir viena uzsakai ir dar nemokamai gauni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokiu groziu pridejot wub.gif O as siandien pirma karta uzsukau i palapine pasizvalgyti. Siandien pagaliau baigiau bakalaurini rasyti, tai ta proga sau issvajotaja Aphrodite pasidovanojau thumbup.gif Aisku turbut su mano sekme is jo isaugs visai ne tai ka pirkau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 22 gegužės 2009 - 19:47
QUOTE(Pandora @ 2009 05 22, 20:46)
Kokiu groziu pridejot  wub.gif  O as siandien pirma karta uzsukau i palapine pasizvalgyti. Siandien pagaliau baigiau bakalaurini rasyti, tai ta proga sau issvajotaja Aphrodite pasidovanojau  thumbup.gif  Aisku turbut su mano sekme is jo isaugs visai ne tai ka pirkau  biggrin.gif

Ir tu mokslo verge doh.gif Uzuojauta, nors tau gerai bakalaurini baigei drinks_cheers.gif Kas dar gero buvo? Detaliau prasom papasakot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 22, 19:49)
Ir tu mokslo verge  doh.gif  Uzuojauta, nors tau gerai bakalaurini baigei  drinks_cheers.gif  Kas dar gero buvo? Detaliau prasom papasakot  ax.gif

Dar tik parasiau. Dar apsiginti liko doh.gif
O amarliu buvo ivairiu. Gera pusvalandi stoviniavau, ziurejau i paveiskliukus ir galvojau kokio noriu. O noriu pasirodo visu doh.gif Bet pasiemiai Aphrodite, nes seniai norejau. Dar labai Lady Jane labai vyliojausi bigsmile.gif Gaila, bet svogunai nera dideli.
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 05 22, 21:36)
Dar tik parasiau. Dar apsiginti liko  doh.gif
O amarliu buvo ivairiu. Gera pusvalandi stoviniavau, ziurejau i paveiskliukus ir galvojau kokio noriu. O noriu pasirodo visu  doh.gif  Bet pasiemiai Aphrodite, nes seniai norejau. Dar labai Lady Jane labai vyliojausi  bigsmile.gif Gaila, bet svogunai nera dideli.

Kai as pirkau Lade Jane patys didziausi buvo ir man dabar du ziedstiebius augina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 22, 20:38)
Kai as pirkau Lade Jane patys didziausi buvo ir man dabar du ziedstiebius augina  thumbup.gif

Nenorejau as ten knistis po tuos svogunus. Po viena paimdavau paziureti. Bet su mano turimu Red Lion svogunu dydziai, tai nera net ko lyginti. Dar labai grazus buvo Red Peacock. Ai visi man grazus be isimties doh.gif
Atsakyti
o palapinėj pasirinkimas didesnis negu nete ar toks pats?

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 23, 05:58)
o palapinėj pasirinkimas didesnis negu nete ar toks pats?

Negaliu tiksliai pasakyti. Ziurejau tik i pilnavidurius. Bet buvo keletas tokios pat rusies, bet is skirtingu tiekeju.
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 05 22, 21:01)
Nenorejau as ten knistis po tuos svogunus. Po viena paimdavau paziureti. Bet su mano turimu Red Lion svogunu dydziai, tai nera net ko lyginti. Dar labai grazus buvo Red Peacock. Ai visi man grazus be isimties  doh.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti