pas mane panaši situacija.. dirbu grafiku, iki 22val kartais.. studijuoju dieniniam.. na tiesiog mūsų laisvas laikas persikeičia. Aš laisva kartais būnu dieną, tuo metu, kai jis dirba..
tai irgi ne visada valgyt padarau, ir kambarius tvarkau retokai.
bet skirtingai nuo šios situacijos, maniškis mane supranta ir labai nepriekaištauja.
siūlyčiau susitarti, kad pvz savaitgalį būtum laisva ir skirtum jam dėmesio. o jis turėtų susivokti, kad supratimas ir palaikymas atneša daug daugiau, negu priekaištavimas. Juk negalima tau drausti daryti to, ką nori.
QUOTE(marmaliade @ 2009 04 23, 14:51)
Negaliu as But turbomoteris, diena mokslai,darbai, sportai, parlekus namu tvarkymas, nakty super akrobatika lovoje 

negali ir neprivalai..cia pirma...antra jei jau jam kazkas nepatinka (indai neplauti,drabuziai nelankstyti)-prasom pirmyn tvarkyti...demesio truksta?-veiklos lai pasiiesko daugiau..pvz: indus tegu plauna

o jus saves nealinkite irgi perdaug..poilsis ir miegas-sventas dalykas..pailsesite-busite ramesne,objektyvesne ir darbai eisis greiciau...
del vaikino tai maziausiai sukit galva,ka jis pagalvos kad indu neisplovet

is kur tu "vaiku" randat moterys...

Panasu, jog net neaisku kodel mergina apsigyveno kartu su draugu. Juk zmones pradeda gyventi kartu noredami buti drauge dazniau. Taip iseina, kad vaikinas nori buti daugiau laiko kartu, o mergina ir toliau skiria jam tik savaitgalius, kurie ir iki apsigyvenimo buvo skirti draugui.
Tad nesuprantu, kodel autore isvis apsigyveno kartu, jei turi labai griezta dienotvarke? Panasu, jog viena puse jau pasirengusi gyventi kartu, o kita-ne.
Tad nesuprantu, kodel autore isvis apsigyveno kartu, jei turi labai griezta dienotvarke? Panasu, jog viena puse jau pasirengusi gyventi kartu, o kita-ne.
Man tai irgi nepatiktu jeigu tik savaitgaliai skirti butu tik mums dviems su draugu, kita vertus jeigu daugioausiai priekaistauja del neplautu indu ir netvarkos, tai irgi ne gyvenimas su tokiu vyru

labai daug paneliu gerai pastebejo, jei jau gyveni su vaikinu, turi galvoti ne tik apie save...pabandyk isijausti i vaikino vieta - jis visada uzsiemes, kuiciasi prie kokios masinos (ar siaip ka jis megsta) o tu turi viska tvarkyti, valgyti daryti ir laukti jo griztancio... gera zmogumi rupintis, bet kai matai, kad niekas nesikeicia tai tikrai jokio malonumo nebelieka...
kazkuri panele minejo, kad jei jam TRUKSTA DEMESIO, tai tegu IESKOSI KOKIOS NORS VEIKLOS, pvz. indus plauna, na atleiskite, bet cia man visiskai nesuprantama... vaikinas visai neskiria demesio, nei staigmenu, nei bendravimo, nei apkabinimu, nei prisiminimo, kad siame pasaulyje yra jo panele, tai ka ta panele turi eit ieskotis veiklos? na jei taip, tai santykiams basta
kazkuri panele minejo, kad jei jam TRUKSTA DEMESIO, tai tegu IESKOSI KOKIOS NORS VEIKLOS, pvz. indus plauna, na atleiskite, bet cia man visiskai nesuprantama... vaikinas visai neskiria demesio, nei staigmenu, nei bendravimo, nei apkabinimu, nei prisiminimo, kad siame pasaulyje yra jo panele, tai ka ta panele turi eit ieskotis veiklos? na jei taip, tai santykiams basta
QUOTE(be*starlet @ 2009 04 24, 14:40)
Panasu, jog net neaisku kodel mergina apsigyveno kartu su draugu. Juk zmones pradeda gyventi kartu noredami buti drauge dazniau. Taip iseina, kad vaikinas nori buti daugiau laiko kartu, o mergina ir toliau skiria jam tik savaitgalius, kurie ir iki apsigyvenimo buvo skirti draugui.
Na vaikinas nebezirzia dėl apsigyvenimo kartu, panašu, kad namuose plaudamas indus kitos irgi neieško, o dar ir kiekvieną naktį šalia - privalumų yra, tik panašu, kad tikslas ir tėra turėti žmogų, o ne turėti ką su juo veikti dar ir dienomis.
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 04 24, 13:03)
Man tai vaiką labiau primena temos autorė.

Sveiki.. Turiu labai didele problema.. Su draugia skiriuosi.. Nezinau ka daryti, blogai jauciuosi.. Neparodziau kaip as ja istikro myliu, pastangu mazai ydejau turbut.. Prasau sanso bet jo nenori jo suteikti. Zinau tik tiek kad jei suteiktu ji man tai tikrai yrodyciau kaip as ja myliu. Gal kas gali patarti ka nors man? nes labai skaudu yra man.. Gal kas patars kaip ja ytikinti kad tikrai pasikeisiu?

QUOTE(Dede007 @ 2009 04 26, 21:20)
Sveiki.. Turiu labai didele problema.. Su draugia skiriuosi.. Nezinau ka daryti, blogai jauciuosi.. Neparodziau kaip as ja istikro myliu, pastangu mazai ydejau turbut.. Prasau sanso bet jo nenori jo suteikti. Zinau tik tiek kad jei suteiktu ji man tai tikrai yrodyciau kaip as ja myliu. Gal kas gali patarti ka nors man? nes labai skaudu yra man.. Gal kas patars kaip ja ytikinti kad tikrai pasikeisiu? 

Sunku būna suteikti antrą šansą, kai žmogus labai nuvilia. Blogai jautiesi, su laiku tai praeis. Gavai pamoką, kad stengtis reikia jau tada, kai draugauji, o ne tada, kai antra pusė skirtis nori. Viskas tik į gera.
Na as to vaikino vietoj tikrai nenoreciau gyventi su moterimi, kuri gali skirti laiko tik savaitgaliais... Jei jau zengi zingsni ir eini gyventi kartu, tai del tos artumos, kai nebegali vienas be kito. Cia manau jau moteriai isties reikia parodyti daugiau demesio, apsitvarkyti tvarkarasti...
Teks susidelioti prioritetus gyvenime - kas temos autorei yra svarbiau : ar veikla, ar mylimas zmogus salia. Gyvenat poroje yra menas suderinti viska taip, kad abi puses nesijaustu nuskriaustos. Na o jeigu bent vienas toje poroje gyvenimu nepatenkintas, tai tokia pora ilgai netemps kartu. O kas trukdo pvz kartu eiti sportuoti?
QUOTE(Dede007 @ 2009 04 26, 21:20)

Na Tu čia net nepaminėjai dėl ko skiriatės, tai kaip būtų galima patarti? Iš tiek, kiek parašei, galima pasakyti nebent taip - galutinai įtikintum, kad pasikeisi, tik iš tiesų pradėjęs keistis, o tam reikia ne veikmingų žodžių, o realių pokyčių ir laiko.
Na taip... Panasu, kad si situacija kazkiek primena mano pacios, tik kad ne manimi skundziasi, o skundziuosi as. Kazkodel suprantu vaikina, nes pati paskutiniu metu pradejau niurzgeti ( turbut kaltas pavasaris ), kad jauciuosi tik namu seimininke, nes plaunu indus, tvarkau namus, skalbiu, lyginu, kloju, sildau lova, o is to... negaunu nieko...
Visada sakiau ir tebesakysiu, kad buti kartu yra menas, kad tai daryti reikia moketi, bet jei ta mena kuria vienas zmogus, jis ilgai netruks... Kad ir kokie banalus ar bereiksmiai butu namu rupesciai, juos reikia spresti abiems, tuomet maziau kils barniu ir nesutarimu.
Panasu, kad vaikinui mergina yra svarbi ir jis jauciasi nustumtas i paskutine vieta, o kai dar ateini i lova ir randi mergina miegancia... Na, sorry, bet tokiu atveju jausmas viduje nera pats geriausias.
Merginai pasiulyciau susidelioti darbus, prioritetus, laika, kad visi uzsiemimai ir zinoma, vaikinas, nenukentetu.
Visada sakiau ir tebesakysiu, kad buti kartu yra menas, kad tai daryti reikia moketi, bet jei ta mena kuria vienas zmogus, jis ilgai netruks... Kad ir kokie banalus ar bereiksmiai butu namu rupesciai, juos reikia spresti abiems, tuomet maziau kils barniu ir nesutarimu.
Panasu, kad vaikinui mergina yra svarbi ir jis jauciasi nustumtas i paskutine vieta, o kai dar ateini i lova ir randi mergina miegancia... Na, sorry, bet tokiu atveju jausmas viduje nera pats geriausias.
Merginai pasiulyciau susidelioti darbus, prioritetus, laika, kad visi uzsiemimai ir zinoma, vaikinas, nenukentetu.