Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas II

QUOTE(arana81 @ 2009 05 07, 09:07)
Jusu direktoriaus vietoje ideja tikrai "nuknisciau", nes laikai sunkus, papildomos pajamos imonei tik i gera smile.gif
Su imone jus jau sieja darbo santykiai, tad jei santykiai su direktoriumi ypac geri, isvengiate daugybes problemu. Bet jei taip nera, ieskokite galimybes papildomai dirbti savarankiskai arba firmos, kurios veikla panasi ar artima - tada jusu verslo ideja bus salyginai saugi (jei ir tos firmos vadovas nebus suinteresuotas ja pasinaudoti) smile.gif
daugiau patarti nezinant situacijos konkreciai, sudetinga smile.gif

na va, galiu pasakyt kad taip ir buvo beveik ) pasakiau direktoriui, tai jis sako aha, as ir apie tai siek tiek galvojau.. na bet gal pakalbesim smile.gif tuo ir pasibaige... dar neprarandu vilties ka nors sugalvoti g.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif jau pora metu vis kirba mintis apie geliu versla g.gif vazoneliauose ir netik...girdejau kad tai lb rizikingas verslas,daug investiciju reikia,o ir pelnas nedidelis...ka apie tai manote?
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2009 05 19, 16:31)
SVEIKOS  4u.gif  jau pora metu vis kirba mintis apie geliu versla  g.gif  vazoneliauose ir netik...girdejau kad tai lb rizikingas verslas,daug investiciju reikia,o ir pelnas nedidelis...ka apie tai manote?

pazystami dbr kaip tik si versla pereme ant saves. Sake, kad i diena reikia suprekiauti 250 lt, kas lieka - jau pliusas. Man pasirode daugoka is geliu suprekiauti tiek kad dar liktu g.gif
o del rizikos, manau reikia rasti strategiskai gera vieta siai prekybai, tada jau bandyt smile.gif visur ko gero yra rizikos seis laikais smile.gif
Atsakyti
o aš kažkaip galvoju apie internetinę parduotuvę.
man toks kvailas klausimas iškilo. Tai, ką tu parduodi, turi turėt dokumentus įsigijimo, ar ne?
na kad nebūtų vogta ir pan..
o jūs man pasakykit, tos bobutės, kur turguj dirba, pvz prekiauja kojinėm ant lauko, ar jos turi kokius dokumentus prekių gavimo?
jei neturi, gal nereikia? o jei nereikia, tai kam reikia o kam ne?

p.s. tik labai nesijuokit, man tiesiog įdomu smile.gif
Atsakyti
Bobutės dažniausiai ir neturi. Dėl to jas dažnau sulaiko polcija.
Bet jeigu jau planuojate verslą, reikia viska tinkamai padaryti, kad po to nereikėtu baudų mokėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2009 05 20, 11:28)
o aš kažkaip galvoju apie internetinę parduotuvę.
man toks kvailas klausimas iškilo. Tai, ką tu parduodi, turi turėt dokumentus įsigijimo, ar ne?
na kad nebūtų vogta ir pan..
o jūs man pasakykit, tos bobutės, kur turguj dirba, pvz prekiauja kojinėm ant lauko, ar jos turi kokius dokumentus prekių gavimo?
jei neturi, gal nereikia? o jei nereikia, tai kam reikia o kam ne?

p.s. tik labai nesijuokit, man tiesiog įdomu smile.gif

Tikrai reikia tureti drinks_cheers.gif internetine parduotuve- kaip ir paprasta, "reali"- tokia pati buchalterija ir popierizmas doh.gif Ir tos bobutes privalo tureti, tik nezinau ar turi biggrin.gif
Atsakyti
tiesiog kažkaip susimasčiau.. taigi pvz gariūnuose.. kiek bobulyčių.. kiek "štukų". kažin ar turi popieriukus, nesu mačius niekada išrašinėjant kažkokių sąskaitų.. tai kodėl jų neuždaro, jaučiu kiekvienas neturi tų popierių...
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2009 05 20, 18:14)
tiesiog kažkaip susimasčiau.. taigi pvz gariūnuose.. kiek bobulyčių.. kiek "štukų". kažin ar turi popieriukus, nesu mačius niekada išrašinėjant kažkokių sąskaitų.. tai kodėl jų neuždaro, jaučiu kiekvienas neturi tų popierių...

Jeigu dirbi su patentu( verslo liudijimu) tai jokiu popierių pirkėjui neprivalai išrašinėti, nebet jis paprašo 4u.gif Todėl realiai įmanoma sužinoti ar tos bobulytės turi dokus tik paprašius išrašyti kvituką , nes į jį rašosi patento Nr. o ir nusipirkti jų vmi galima tik turint patentą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 05 20, 22:05)
Jeigu dirbi su patentu( verslo liudijimu) tai jokiu popierių pirkėjui neprivalai išrašinėti, nebet jis paprašo 4u.gif Todėl realiai įmanoma sužinoti ar tos bobulytės turi dokus tik paprašius išrašyti kvituką , nes į jį rašosi patento Nr. o ir nusipirkti jų vmi galima tik turint patentą  mirksiukas.gif

ne ne.. mane domina ne tai, ar bobutės patentus turi..
mane domina ar bobutės turi popieriukus prekių, iš kur jas gavo.
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2009 05 20, 22:35)
ne ne.. mane domina ne tai, ar bobutės patentus turi..
mane domina ar bobutės turi popieriukus prekių, iš kur jas gavo.

Vat čia tai sunkus klausimas biggrin.gif sakyčiau dalis turi,o dalis ne.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 05 20, 22:42)
Vat čia tai sunkus klausimas biggrin.gif sakyčiau dalis turi,o dalis ne.. cool.gif

o aš manau kad 90 proc neturi. Pati atsimenu kai vaziuodavau anksti ryte ir atedavo pirkt pvz 100 kojinių, 100 triūsikų. Popierių jokių neišrašo, kad pirkai.

Tai ir įdomu, gal ir nereikia?
o jei reikia, tai ko snaudžia VMI? sunkmečiu įplaukos gi reikalingos..
Atsakyti
Sveikutes
as atsidariau e-parduotuvele nuo vasaros, ir keli menesiai parduotuvyte.Idomu butu cia su jumis pabendrauti, pasidalinti info 4u.gif
Sunkus dabar laikas, reikia daug suktis, kad palaikyt versla.Kol kas dziaugiuosi, ka dji islaikau, o apie pelna (sau lituka) dar tik svajoju ax.gif
reikejo man pasirinkt pardaveja, tai kol rinkausi doh.gif dieve dieve, kaip zmones naiviai masto, kiek renkasi.Toks jausmas , ka dne jie man dirbs, o as jiems turiu sukurti rojaus salygas uzsidirbti (garantuotai kiek, ir mazai laiko ka dreiktu dirbti... biggrin.gif ) O kai pradedi klausineti ka kiek moka, per kiek laiko kiek produkto padarytu ir pan. - 0 Kol kas padariau isvada, ka dpati stengiuosi aprept kuo daugiau, kam moket kazkam uz sedejima ir svaiciojima.Na cia tik laselis pamastymui apie samdomus darbuotojus.
Dar labai skiriais verslo sekme nuo regiono.Matau kiek daug geru ideju ir prekiu nepasiteisino mano miestelyje...kaimas yra kaimas su savo mentalitetu rolleyes.gif jei vilniuj is tos prekes isgyvena parduotuve, tai miestelyje per savaite gali parduoti du vienetus doh.gif plius dar viena pazistamai su didziausiais pasakojimais ir isiulymais.
Na o siaip visas noriu paskatinti savo idejas igyvendinti ir kurti versla.Isbandysit save.Vienos suprasit kad ne jums, o kitos gal labai dziaugsites ta zingsni zengusios.Man pvz. yra idomu-tas ejimas plona virve, viena diena atrodo duobe, kita diena randi gerus sprendimus...zodziu butu idomu toliau kad temele gyvuotu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valpurgija: 21 gegužės 2009 - 07:49