Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas II

QUOTE(meile0409 @ 2011 02 16, 20:24)
tikrai nepykstu, bet norime klientams parodyti, kad nemokamai irgi galima atsirasti internete, o ta programa LT raidziu neskaito sad.gif
Musu pagrindinis tikslas, padaryti maximuma uz maza biudzeta

Aš taip pat nenoriu įžeisti, bet pritariu merginų išsakytai kritikai. Išties atrodo neprofesionaliai, ir mano, kaip klientės, požiūriu, ką gali pasiūlyti verslo sprendimuose tas, kas pats atsainiai žiūri į savo verslo sprendimus. Aš taip pat ieškojau savo verslui paruošto e produkto plius hostingo ir taip pat buvau radusi wix'ą. Tačiau būtent lietuviškų raidžių trūkumas sustabdė mane nuo šio žingsnio. Mano biudžetas taip pat nėra didelis, tačiau nepaisant to, aš daug šviečiuosi rinkodaros srityje ir jau žinau, ko NEGALIMA daryti, jei nori, kad tavo verslas būtų sėkmingas. Nelabai tinkamas ir juodo templeito pasirinkimas ir mažos raidės: negana to, kad reikia skaityti "šveplą" tekstą, dar reikia ir "žlibinti", nes mano regėjimas silpnas ir žiūrėti į mažas baltas raideles juodame fone tikrai sunku. Finalas buvo toks - uždariau Jūsų saitą neperskaičiusi iki galo. Manau, kad mažų mažiausiai kas antras internautas padarys tą patį. Taigi, prieš imantis tokio atsakingo darbo Jums reikėtų pasistudijuoti ir seniai žinomas taisykles, kaip kurti internetinę sveitainę, kad joje būtų malonu lankytis ir ji sudarytų profesionaliai dirbančios komandos įspūdį.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 02 15, 14:34)
Jus pabandykit dar apjungti ir pramoginiu rubu pardavima/komisa/nuoma 4u.gif Labai daug sokanciu siuo metu(mada), rubu reikia daug, daznai. Kiti sokejai isauga, nori parduoti savus, pirkti kitus. Tai toks verslas butu, kad visus metus paklausus drinks_cheers.gif
Pasiskaitykit tema "Pramoginiai sokiai", pamatysit, jog visi su tais rubais vargsta, niekur negauna 4u.gif

ideja tai labai gera, bet plungeje tokio bizniuko neprasuksiu, nebent jau i Klaipeda susiruosciau kraustytis, tai ten tikrai sita ideja labai gerai suveiktu g.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2011 02 17, 16:17)
Aš taip pat nenoriu įžeisti, bet pritariu merginų išsakytai kritikai. Išties atrodo neprofesionaliai, ir mano, kaip klientės, požiūriu, ką gali pasiūlyti verslo sprendimuose tas, kas pats atsainiai žiūri į savo verslo sprendimus. Aš taip pat ieškojau savo verslui paruošto e produkto plius hostingo ir taip pat buvau radusi wix'ą. Tačiau būtent lietuviškų raidžių trūkumas sustabdė mane nuo šio žingsnio. Mano biudžetas taip pat nėra didelis, tačiau nepaisant to, aš daug šviečiuosi rinkodaros srityje ir jau žinau, ko NEGALIMA daryti, jei nori, kad tavo verslas būtų sėkmingas. Nelabai tinkamas ir juodo templeito pasirinkimas ir mažos raidės: negana to, kad reikia skaityti "šveplą" tekstą, dar reikia ir "žlibinti", nes mano regėjimas silpnas ir žiūrėti į mažas baltas raideles juodame fone tikrai sunku. Finalas buvo toks - uždariau Jūsų saitą neperskaičiusi iki galo. Manau, kad mažų mažiausiai kas antras internautas padarys tą patį. Taigi, prieš imantis tokio atsakingo darbo Jums reikėtų pasistudijuoti ir seniai žinomas taisykles, kaip kurti internetinę sveitainę, kad joje būtų malonu lankytis ir ji sudarytų profesionaliai dirbančios komandos įspūdį.

aciu uz kritika, as ja tikrai vertinu smile.gif tikrai taisysimes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2011 02 17, 15:05)
verslo liudijimas arba individuali veikla

ne tik, dar reikia is "maisto ir veterinarijos tarnybos" issiimti pazyma (50,-Lt) kad su maisto prekem bus susije ir dar reikia sveikatos patikros pazymos pas juos einant.
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 02 18, 00:55)
ne tik, dar reikia is "maisto ir veterinarijos tarnybos" issiimti pazyma (50,-Lt) kad su maisto prekem bus susije ir dar reikia sveikatos patikros pazymos pas juos einant.

tiesa, pamirsau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2011 02 17, 21:21)
aciu uz kritika, as ja tikrai vertinu smile.gif tikrai taisysimes  4u.gif

Galite pradėti nuo SM forumo - čia "šveplos" raidės irgi nesukelia pasitikėjimo, nors ir bandote pasireklamuoti mažu biudžetu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 18 vasario 2011 - 09:13
Labukas visoms. Jei kuriate savo verslą, tai yra čia baigiusių verslo ekonomika ar bent kas susija su verslu?
Atsakyti
QUOTE(ceryksine @ 2011 02 18, 12:01)
Labukas visoms. Jei kuriate savo verslą, tai yra čia baigiusių verslo ekonomika ar bent kas susija su verslu?

laba 4u.gif
as baigusi verslo administravima LCC klaipedoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ceryksine @ 2011 02 18, 13:01)

baigiau vadybos magistra ax.gif
Atsakyti
Ir jums reikejo rašyti darba apie bet kokia įmonę ir analizę?
Atsakyti
QUOTE(ceryksine @ 2011 02 18, 13:19)
Ir jums reikejo rašyti darba apie bet kokia įmonę ir analizę?

reikejo rasyti kruva darbu smile.gif jau nebepamenu skaiciaus kiek esu parasius vesrlo planu, marketingo analiziu, rinkos tyrimu ir t.t.... o kodel jums kyla tokie klausimai?
Atsakyti
Aš mokinuos buhalterinę apkaitą ir man reikia parašytiapie "X" įmonę ir jos finansinę analizę. gal kuri dar turi ir negaila duoti? blush2.gif prašau busiu žiauriai dėkinga
Atsakyti