QUOTE(meile0409 @ 2011 02 16, 20:24)
tikrai nepykstu, bet norime klientams parodyti, kad nemokamai irgi galima atsirasti internete, o ta programa LT raidziu neskaito 
Musu pagrindinis tikslas, padaryti maximuma uz maza biudzeta

Musu pagrindinis tikslas, padaryti maximuma uz maza biudzeta
Aš taip pat nenoriu įžeisti, bet pritariu merginų išsakytai kritikai. Išties atrodo neprofesionaliai, ir mano, kaip klientės, požiūriu, ką gali pasiūlyti verslo sprendimuose tas, kas pats atsainiai žiūri į savo verslo sprendimus. Aš taip pat ieškojau savo verslui paruošto e produkto plius hostingo ir taip pat buvau radusi wix'ą. Tačiau būtent lietuviškų raidžių trūkumas sustabdė mane nuo šio žingsnio. Mano biudžetas taip pat nėra didelis, tačiau nepaisant to, aš daug šviečiuosi rinkodaros srityje ir jau žinau, ko NEGALIMA daryti, jei nori, kad tavo verslas būtų sėkmingas. Nelabai tinkamas ir juodo templeito pasirinkimas ir mažos raidės: negana to, kad reikia skaityti "šveplą" tekstą, dar reikia ir "žlibinti", nes mano regėjimas silpnas ir žiūrėti į mažas baltas raideles juodame fone tikrai sunku. Finalas buvo toks - uždariau Jūsų saitą neperskaičiusi iki galo. Manau, kad mažų mažiausiai kas antras internautas padarys tą patį. Taigi, prieš imantis tokio atsakingo darbo Jums reikėtų pasistudijuoti ir seniai žinomas taisykles, kaip kurti internetinę sveitainę, kad joje būtų malonu lankytis ir ji sudarytų profesionaliai dirbančios komandos įspūdį.