Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas II

Juokinga, kad visi puola prekiauti tuo paciu-dabar visi kioskai-kioskeliai prekiauja tik kebabais...Su didziausia nostalgija prisimenu hot-dogu kioska netoli katedros, dar -submarinu, bandeliu su desrelem...Bet sito jau nieks nebepardavineja. O jei kas vel imtusi ir pavyktu-staiga isnyktu visi kebabai ir butu perpildyta tik bandeliu...
Atsakyti

o gal kas yra isteiges savo Nekilnojamo turto agentura? ar kazka panasaus? mastau sirbti su NT ir nezinau nuo man pradeti. Agenturoje aisku dirbti nesinori....
Atsakyti
QUOTE(sabalia @ 2011 03 07, 00:16)
o gal kas yra isteiges savo Nekilnojamo turto agentura? ar kazka panasaus? mastau sirbti su NT ir nezinau nuo man pradeti. Agenturoje aisku dirbti nesinori....

Kiek pinigu turit? Buti tarpininku-neapsimoka. schmoll.gif O va mamos drauge pinigus investavo i visokias "trusciobas" vienkiemiuose, pirko po 7-10 tukst., pardavinedavo po 15-20 tukstanciu. Menesiui, sake, vis tiek parduoda bent po viena troba, uzdirba dorai nieko neveikdama po 5, kartais net 10 tukstanciu. O zmones perka is jos labiau nei is agenturu ar tarpininku(psichologiskai daug ka sako-be tarpininku biggrin.gif )Jokios agenturos neturi, moka mokescius valstybei kaip fizinis asmuo, gaunantis pajamas.
Atsakyti
QUOTE(Wilidza @ 2011 02 26, 21:53)
Kaip verslas zlugdomas, kaip neskatinamas? Kas smaugia ikurus versla, kuo ta mokesciu politika debiliska?

Isdrisiu ir as isikisti.
Kai kurie SM dalyviai zino, kad savo seimos versliuka pradejau cia, rankdarbiu skyriuje. Pasigirsiu, gavau verslo pletrai ES parama - paskola lengvatinem salygom. Taip pat gavau Invegos garantija.
Aisku kai kurios salygos ir reikalavimai nuliudino, jau buvo momentas kai pamaniau kad visos tos paskolos ir paramos nerealios, ju neimanoma gauti. Dziugu ir baugu, daugiausia del mokesciu, man asmeniskai didziausia dovana ir paskatinimas butu atleidimas nuo mokesciu pirmais metais. Yra keletas "techniniu" klausimu del kuriu noreciau pasikonsultuoti su profesionalais, bet ne viska noriu aptarineti viesai. Taip supratau, mokesciams atstovauja Wilidzia blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 07, 09:25)
Kiek pinigu turit? Buti tarpininku-neapsimoka.  schmoll.gif O va mamos drauge pinigus investavo i visokias "trusciobas" vienkiemiuose, pirko po 7-10 tukst., pardavinedavo po 15-20 tukstanciu. Menesiui, sake, vis tiek parduoda bent po viena troba, uzdirba dorai nieko neveikdama po 5, kartais net 10 tukstanciu. O zmones perka is jos labiau nei is agenturu ar tarpininku(psichologiskai daug ka sako-be tarpininku biggrin.gif )Jokios agenturos neturi, moka mokescius valstybei kaip fizinis asmuo, gaunantis pajamas.

na as ruosiuosi tarpininkauti. dirbau toki darba kelis metus ir visai neblogai sekesi. bet aisku kai agenturai atidudavau 70 proc tai man likdavo nekas.
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2011 03 07, 16:20)
Isdrisiu ir as isikisti.
Kai kurie SM dalyviai zino, kad savo seimos versliuka pradejau cia, rankdarbiu skyriuje. Pasigirsiu, gavau verslo pletrai ES parama - paskola lengvatinem salygom. Taip pat gavau Invegos garantija.
Aisku kai kurios salygos ir reikalavimai nuliudino, jau buvo momentas kai pamaniau kad visos tos paskolos ir paramos nerealios, ju neimanoma gauti. Dziugu ir baugu, daugiausia del mokesciu, man asmeniskai didziausia dovana ir paskatinimas butu atleidimas nuo mokesciu pirmais metais. Yra keletas "techniniu" klausimu del kuriu noreciau pasikonsultuoti su profesionalais, bet ne viska noriu aptarineti viesai. Taip supratau, mokesciams atstovauja Wilidzia  blush2.gif ?

jei turit kažkokių klausiomų mokestinių, pasiskambinkit į VMI, jei ten viską kuo puikiausiai atsakys ir pakonsultuos, o jei nesinori telefonu, nueikit - vietoj viską išaiškina nuodugniausiai, suprantamiau, nei telefonu.
Atsakyti
Takai i Vmi jau seniai praminti smile.gif Tame ir beda kad ten sedi teoretikai, nesugeba paprastai prieinamai paaiskinti. Pvz pries metus reikejo apsispresti, daryt Ind. imone, ind.veikla ar imt verslo liudijima. Paprasiau patarimo ka geriau rinktis, nusiunte skaityt kas parasyta ant stendu. As ir taip pasiruosius pasiskaicius atejau, reikejo tik paprasto zmogisko patarimo, palengvinancio apsisprendima. Gavau ne atsakyma o pikta burbejima.
Kas liecia mokescius, toks ispudis kad VMI ir Sodra visai nebendradarbiauja o tik siuntineja vieni pas kitus. Nejau negalima padaryti prie Vmi kazkoki konsultacini kabineta pradedantiems, kad nereiketu lakstyt is vieno miesto galo i kita kol isiaiskini kam ir kiek busi skolingas jei pradesi savo versla.
Taip pat pradzioj labai reikejo patarimu kaip teisingai tvarkyti buhalterija - tokiu paslaugu Vmi taip pat neteikia.
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2011 03 09, 12:03)
Kas liecia mokescius, toks ispudis kad VMI ir Sodra visai nebendradarbiauja o tik siuntineja vieni pas kitus. Nejau negalima padaryti prie Vmi kazkoki konsultacini kabineta pradedantiems, kad nereiketu lakstyt is vieno miesto galo i kita kol isiaiskini kam ir kiek busi skolingas jei pradesi savo versla.
Taip pat pradzioj  labai reikejo patarimu kaip teisingai tvarkyti buhalterija - tokiu paslaugu Vmi taip pat neteikia.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2011 03 09, 11:03)
.... Paprasiau patarimo ka geriau rinktis, nusiunte skaityt kas parasyta ant stendu. As ir taip pasiruosius pasiskaicius atejau, reikejo tik paprasto zmogisko patarimo, palengvinancio apsisprendima. Gavau ne atsakyma o pikta burbejima.
Taip pat pradzioj  labai reikejo patarimu kaip teisingai tvarkyti buhalterija - tokiu paslaugu Vmi taip pat neteikia.

As kada einu i sodra arba i vmi, tai einu konsultotis pas 3-4 konsultantes. Aisku uzima laiko, bet vistiek atsiranda kokia moteriske kuri daugmaz paaiskina. Svarbu nekreip demesio i nepatenkintas isvaizdas, jejgu nenori man aiskint, tai prasau mane nukreip pas ta kuri man paaiskins tai ka man reikia, ir neatstoju, kol nesuzinau informacijos. Manau tesiog reikia biski paaukoti savo laiko ir kantribes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voriukas* @ 2011 03 09, 10:54)
As kada einu i sodra arba i vmi, tai einu konsultotis pas 3-4 konsultantes. Aisku uzima laiko, bet vistiek atsiranda kokia moteriske kuri daugmaz paaiskina. Svarbu nekreip demesio i nepatenkintas isvaizdas, jejgu nenori man aiskint, tai prasau mane nukreip pas ta kuri man paaiskins tai ka man reikia, ir neatstoju, kol nesuzinau informacijos. Manau tesiog reikia biski paaukoti savo laiko ir kantribes.  smile.gif

Na bet kai su mazu vaiku ant ranku tave pradeda siuntinet is vieno kabineto i kita, o veliau is Vmi i Sodra tai jau panasu i pasityciojima. Sodroj sako ne, cia ne musu sritis, eikit i mokescius. Nuejus i mokescius su tais paciais klausimais sako cia SodrA tuom uzsiema...
Atsakyti
Kiek einu į Sodrą ar VMI niekada neinu tuščiomis, tuomet ir maloni kalba atsiranda cool.gif
Atsakyti
As pries tokius dalykus. Zmones dirba savo darba ir gauna uz tai atlyginimus. jie privalo vienodai gerai aptarnauti visus klientus.
Atsakyti