Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

nezinau ka ne taip padariau g.gif viskas kaip ir nieko butu, bet kai minkau, nepabalteja... is pradziu visai neissiraudavo plaukeliai, o po to daugiau prispaudziau tai keli issirauna, bet siaip net nesimato g.gif blush2.gif
Atsakyti
Po pirmojo mano bandymo dar 2 kartus viriausi ir nesigavo verysad.gif siandien dar karta pabandziau. viriau kiek ilgeliau, gavosi tamsesne spalva ir per kieta, tad paimiau ipiliau dar 1,5 sauksto vandens ir viska perviriau. davosi viskas gerai thumbup.gif depiliavausi bikini. ne viska nusidepiliavau, nes labai skausminga ( visada skusdavau peiliukais). ryt velgi pasidarysiu ir tikiuosi pabaigsiu cool.gif
Atsakyti
Man su cukrumi irgi gavosi biggrin.gif o oda kokia švelni wub.gif super thumbup.gif sakiau dabar reikės viską tik cukrumi clap_1.gif žinoma, skauda (anskščiau tik su peiliukais draugavau), bet verta pakentėti didis.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti, kas yra pylingas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 05 23, 16:53)
Gal galit pasakyti, kas yra pylingas? blush2.gif

Štai paskatyk mirksiukas.gif pylingas, skrabas, kūno šveitimas-čia tas pats.Procedūra, pašalinanti negyvųjų ląstelių sluoksnį nuo odos paviršiaus.
Atsakyti
O man tokia problema yra :/
Nusipirkau elektrini depiliatoriu daug pinigu jam sumokejau, net iskentejau ta pirmaji karta depiliuojantis kojas ir man jau kita diena visi plaukeliai ataugo verysad.gif ka man daryti? Gal turite kokiu pasiulymu?
Viska dariau pagal instrukcijas :/
Atsakyti
QUOTE(Piliulyteee @ 2009 05 23, 23:08)
Nusipirkau elektrini depiliatoriu daug pinigu jam sumokejau, net iskentejau ta pirmaji karta depiliuojantis kojas ir man jau kita diena visi plaukeliai ataugo  verysad.gif ka man daryti? Gal turite kokiu pasiulymu?

o tu tikrai juos isrovei? gal lb greit buzinai ir tau juos nukapojo? O gal sumaisei antgalius ir nuskutai?
Perdiena nerealu,kad ataugo,bet...na as tokiu atveju parduociau
Atsakyti
QUOTE(Piliulyteee @ 2009 05 23, 23:08)
Nusipirkau elektrini depiliatoriu daug pinigu jam sumokejau, net iskentejau ta pirmaji karta depiliuojantis kojas ir man jau kita diena visi plaukeliai ataugo  verysad.gif ka man daryti? Gal turite kokiu pasiulymu?

nu tikrai negali būt, kad per dieną ataugo unsure.gif

Dar norėjau paklaust dėl tos cukrinės depiliacijos, kiek dienų lieka paraudimai ar spuogeliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piliulyteee @ 2009 05 23, 22:08)

Išrauti plaukeliai per dieną negalėjo ataugti schmoll.gif Gal tikrai sumaišei antgalius ir nuskutai. Arba epiliatorius blogas ir neišrovė, o tiesiog nutrumpino juos g.gif
Atsakyti
Kad pas mane epiliatoriuje yra tik vienas antgalis, kuris rauna :/
Na reikes dar karta pameginti ir stengtis rauti letai, gal kas nors gausis...
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 20, 09:50)
Reikia atrasti savo būdą, kuris bus geriausias. Visos mes skirtingos. Vienoms geriau vaškas, kitoms peiliukai, dar kitoms epiliatorius ir pan.
Asmeniškai man, karštas vaškas nepalyginamai geresnis depiliacijai negu šalto vaško juostelės smile.gif

koki naudoji?firma ir pan?po kiek laiko atauiga? blush2.gif
Atsakyti
sveikos tingiu viska nuo pradziu skaityti
pasakysiu is savo patirties kad geriausias laikas pagal menuli kai buna delcia
tada ne taip greitai atauga, o dar as pabandziau veet krema kur su kempinele tai beveik visai nebeauga niekur plaukai po kokiu 3 kartu jauciu cia nuo chemijos,anksciau su karstu vasku depiliuodavausi tai irgi kai pataikau kad delcia butu galiu vos ne pora menesiu koju nedepiliuoti gaila bikini greit atauga sad.gif
Atsakyti