Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

QUOTE(D&R @ 2009 04 26, 17:49)
Sveikos smile.gif

Matau, kad cia visos labai patyrusios, tad prasau patarimo mirksiukas.gif .
Praejusia vasara pastebejau, kad po skutimo (kalbu apie kojas) arba vasko arba po elektr epiliatoriaus isberia pulingais mazuciais spuogeliais  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ziema labai puoselejau koju oda, nenaikinau plauku  blush2.gif ...atejus pavasariui pabandziau nusiskusti na ir vel tie bjaurybes pulingi spuogeliai ir dar kaip niezti  verysad.gif parodziau vaistininkei patare nesiskusti ir t.t. nes jautri oda,na nesamone kazkokia, suprasciau kad taip butu buve visada, o spuogeliai atsirado tik pernai...
Gal kas turite panasiu problemu  mirksiukas.gif  pasidalinkite patirtimi  4u.gif

Man panasiai buvo kai vasku kojas depiliavausi, bet po skutimu nera jokiu spuogeliu unsure.gif kokius peiliukus naudoji? ar vienkartinius?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 26, 16:20)
Nesuprantu, jau po 6 dienu vel reikia depiliuot? g.gif  blink.gif  man sake be menesio nesirodyt

po mėnesio buvo antras kartas ir dar trečias, o paskui auga nesustodami
jei ką, aš apie bikini blush2.gif mirksiukas.gif

kojas depiliuoju su epiliatorium kas mėnesį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 26, 13:52)
As niekaip negaliu atsidziaugti svelnumu po vasko depiliacijos wub.gif  dar niekad taip nebuvo ax.gif sazinigai pilinguoju kad neiaugtu, nors dar anksti sprest. jei pasiteisins (laikau spygas), daugiau niekada neskusiu peiliukais schmoll.gif

O vaskavaisi salone ar pati?nu as siandien dar prie savo pirstiniu skraba nusipirkau tai vel ziuresiu kaip bus su tais yauginejimais.Jei oda liks vietoj tai bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2009 04 26, 19:28)
O vaskavaisi salone ar pati?nu as siandien dar prie savo pirstiniu skraba nusipirkau tai vel ziuresiu kaip bus su tais yauginejimais.Jei oda liks vietoj tai bus thumbup.gif

Salone, pati nedrystu tokiu proceduru darytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2009 04 24, 17:14)
O cia tai tau!O tai kas nutiko,ka tas plaukelis pridare jei nepaslaptis? g.gif

iaugo plaukelis,susidare pulinukas ir po juo kazkoks dar sukietejimas.savaite tepiau jodu ir kremuku,bet nieko nepadejo,tyre krauja del uzdegimo,bet jo nera,todel neapsimoka gert antibiotiku.todel chirurgas manes laukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Switch @ 2009 04 26, 20:52)
iaugo plaukelis,susidare pulinukas ir po juo kazkoks dar sukietejimas.savaite tepiau jodu ir kremuku,bet nieko nepadejo,tyre krauja del uzdegimo,bet jo nera,todel neapsimoka gert antibiotiku.todel chirurgas manes laukia ax.gif

doh.gif tai sekmes tau tada,parasyk kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2009 04 27, 00:24)
doh.gif tai sekmes tau tada,parasyk kaip sekesi mirksiukas.gif

dekui dekui.4dieni einu,tai parasysiu,jei nepamirsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 26, 16:53)
Tai va, aš apie tą patį jausmą ir kalbėjau biggrin.gif 
Kai pabandžiau depiliaciją vašku- nebenoriu depiliuoti niekaip kitaip drinks_cheers.gif

Pritariu!!! biggrin.gif drinks_cheers.gif As niekad netikedavau, kai sakydavo jog karta paragavus negalesiu sustoti. Teko pripazinti.... biggrin.gif Ne tik tas, kad ilgai neatauga, bet ir jausmas koks! As geriau jauciuos po kokiu dvieju sav bikini depiliacijos vasku, nei kad kaip jausdavaus po peiliuku jau kita diena doh.gif Tas eziukas nerealiai durdavo, nieztedavo verysad.gif ir siaip feee.... O va dabar kitas reikalas thumbup.gif
Ir su pazastim tas pats, maniskes pripazista vaska, nei beria nei ka, viskas liuks!
Tik va su blauzdom nekas.... Keturis sykius bandziau vasko depiliacija, bet net iskart po proceduros nebuna svelnu verysad.gif Aisku ir po savaites ar veliau, ne toks blogas jausmas kaip kad po peiliuku duria, na, bet vis tiek nebuvau suzaveta.
Ar kuriai po blauzdu depiliacijos vasku buna tokia odyte svelni kaip bikini? g.gif Vis delto matyt koju plaukelius populiariausia peiliukais skust, tiesa? Mane uzknisa kasdiena, bet kad tikrai buna svelnu labai labai. Po kremu beria kojas man, o epiliatoriu du kartus bandziau, neiskenciau skausmo nei pusei blauzdos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 26 balandžio 2009 - 22:58
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 26, 20:10)
Man panasiai buvo kai vasku kojas depiliavausi, bet po skutimu nera jokiu spuogeliu unsure.gif kokius peiliukus naudoji? ar vienkartinius?

ne, ne vienkartinius...o cia gera ideja reiks nusipirkti g.gif. Bet vistiek as nesuprantu nuo ko tie pulinukai, ar cia oda taip sujautrejo, bet tada vel klausimas iskyla nuo ko, nes kokie 10 metu yra kaip plaukus pradejau salinti, bet tik pernai tokia reakcija...teks eiti pas gydytoja, tik bijau, kad nepasakytu to paties kaip vaistininke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 27, 00:56)

Tik va su blauzdom nekas.... Keturis sykius bandziau vasko depiliacija, bet net iskart po proceduros nebuna svelnu verysad.gif Aisku ir po savaites ar veliau, ne toks blogas jausmas kaip kad po peiliuku duria, na, bet vis tiek nebuvau suzaveta.
Ar kuriai po blauzdu depiliacijos vasku buna tokia odyte svelni kaip bikini? g.gif

biggrin.gif man buna biggrin.gif ,gal del to ,kad mano plaukas liaunas toks .Pabandyk jei iseis atsiaugint tinkama ilgi ir uzbek mirksiukas.gif
Atsakyti
o kad depiliujates pazastukus namuose? ir su kuom? nes skustis man nekas labai prakaituoja tada ir plius beria
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 26, 21:56)
Ar kuriai po blauzdu depiliacijos vasku buna tokia odyte svelni kaip bikini? g.gif

Man irgi jau kita diena eziukas styrojo ant blauzdu, toks pats kaip ir skutant peiliukais. tai ir nesikankinau toliau schmoll.gif
Atsakyti