Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Kadangi siuo metu gyvenu Norvegijoj, tenka paciai visas grozio proceduras atlikinet namie doh.gif Pasiskaiciau jusu sena temele ir pasiryzau pabandyt depiliacija karstu vasku. Kadangi pirmas kartas, tai pradejau nuo pazastu. Sekes is pradziu sunkokai, bet dabar jau kaip dziaugiuos, kad pasiryzau thumbup.gif Kitakart bandysiu kojas, o veliau jei uzteks drasos ir bikini. Tik va, kazko labai baugoka su bikini prasidet...Visada tik kremukus naudodavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2009 04 30, 12:24)
Nesakau, kad visai neskauda, bet man antakius pesioti skauda ne maziau wink.gif

Plius, su vasku skausmas nera non-stop. Viena karta nuplesia ir gali atsikvepti. O su epiliatoriumi skausmas jauciamas nuolat.

Man antakius pešioti skauda labiau nei bikini depiliuot.

Dėl skausmo depiliuojant vašku pritariu, skauda tik plėšimo momentu drinks_cheers.gif

QUOTE(Rykute @ 2009 04 30, 12:35)
O as siandien nusipesiau ir kojytes, ir rankytes, pazasteles, ir pilna bikini  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

p.s. jauciuosi kaip kokius 3 kg numetus  lotuliukas.gif

Aš irgi po depiliacijos tokia palengvėjus jaučiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 30 balandžio 2009 - 15:55
QUOTE(Finna @ 2009 04 30, 17:54)
Aš irgi po depiliacijos tokia palengvėjus jaučiuosi rolleyes.gif

tikrai lengvumo ir svaros pojutis drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu niekaip negaliu prisiversti...bandysiu truputi veliau nueiti paguleti vonioj ir pabaigti depiliuotis,bet vargu ar pavyks man ant dregnos odos.. verysad.gif tikriausiai liksiu be pirties
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2009 04 30, 19:20)
nu niekaip negaliu prisiversti...bandysiu truputi veliau nueiti paguleti vonioj ir pabaigti depiliuotis,bet vargu ar pavyks man ant dregnos odos.. verysad.gif  tikriausiai liksiu be pirties

Nepamirsk vinciaus, bus lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, siandien nusipirkau karsto vasko ir pabandziau (pirma karta su tuo tokiu
, ir man jis nieko nenuplesia arba as kazka ne taip darau doh.gif
kiek mazdaug jo tepat? labai daug lyg nereikia, ane? per mazai irgi netepiau...
o kiek laiko palaikot ir uz kiek laiko nuplesiat ?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2009 04 30, 19:20)
nu niekaip negaliu prisiversti...bandysiu truputi veliau nueiti paguleti vonioj ir pabaigti depiliuotis,bet vargu ar pavyks man ant dregnos odos.. verysad.gif  tikriausiai liksiu be pirties

ne ant dregnos, nusausink gerai, po to nudezinfekuok ir tada depiliuok smile.gif tiesiog oda bus susilus po vonios, poros prasiverusios.
Atsakyti
QUOTE(cosmmo @ 2009 04 30, 18:28)
sveikos, siandien nusipirkau karsto vasko ir pabandziau (pirma karta su tuo tokiu
, ir man jis nieko nenuplesia arba as kazka ne taip darau  doh.gif
kiek mazdaug jo tepat? labai daug  lyg nereikia, ane? per mazai irgi netepiau...
o kiek laiko palaikot ir uz kiek laiko nuplesiat ?
g.gif

Aš esu bandžiusi tik su šaltu vašku, tai man jis pusės plaukų net nenuplėšė, po keletą kartų tose pačiose vietose bandžiau, tai net oda atsižeidžiau, o noriu paklausti, kaip jūs pasišildote karštą vašką namuose, nes esu tik kosmetologiniame dariusi depiliaciją, ir ten jį šildo specialiame indelyje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 04 30, 22:18)
Aš esu bandžiusi tik su šaltu vašku, tai man jis pusės plaukų net nenuplėšė, po keletą kartų tose pačiose vietose bandžiau, tai net oda atsižeidžiau, o noriu paklausti, kaip jūs pasišildote karštą vašką namuose, nes esu tik kosmetologiniame dariusi depiliaciją, ir ten jį šildo specialiame indelyje rolleyes.gif

as tai namuose mikrobangej sildausi smile.gif o tas vaskas buna tokiam indelyj su kuriuo ir dedi i mikrobange smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cosmmo @ 2009 04 30, 21:50)
as tai namuose mikrobangej sildausi smile.gif o tas vaskas buna tokiam indelyj su kuriuo ir dedi i mikrobange smile.gif

kadaise bandžiau šildyti, kaip ten rašė instrukcijoje, puode, nes mikrobangės neturiu, tai kol nukeliavau iki vonios, kol prasidėjo procesas, viskas ataušo doh.gif tas vaškas taip ir guli neišbandytas pas mane
Atsakyti
QUOTE(vėlyvė @ 2009 05 01, 00:00)
kadaise bandžiau šildyti, kaip ten rašė instrukcijoje, puode, nes mikrobangės neturiu, tai kol nukeliavau iki vonios, kol prasidėjo procesas, viskas ataušo  doh.gif  tas vaškas taip ir guli neišbandytas pas mane

man per visa bikinio depiliacija (pirma kart kai dariau) sildziau mikrobangej gal 3 kartus, manau normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 04 30, 13:35)
O as siandien nusipesiau ir kojytes, ir rankytes, pazasteles, ir pilna bikini 

gal gali parekomenduot kosmetologę? o gal pati darei?
man reikia skubiai "numest svorį", t.y. nusidepiliuot, nes pirmadienį į darbą po vaiko ligos, norisi sijonuką užsimesti mirksiukas.gif

p.s. gal ir kitos galit kokią mielą nebrangininkę kosmetologę Kaune parekomenduot?
Atsakyti