na del folikulu skaiciaus ,nors man nera dar 30,bet uzaugo per 1 IVF tik 7 folikulai,kur per IUI tiek uzaugdavo.nesuprantu nuo ko taip galejo buti.tai manau acia ne amzius kaltas
QUOTE(Eglena @ 2009 07 06, 10:48)
Sella, tiek tyrimu, kaip Italijoje pries IVF, turbut niekur nedaro
Neapsimoka klinikoms pries IVF daryti daug tyrimu, pelnas sumazetu per puse
, nes rezultatai padvigubetu 

Neapsimoka klinikoms pries IVF daryti daug tyrimu, pelnas sumazetu per puse

Taip, reikia pasidaryti krūvą tyrimų ir man, ir jam.

Negi manai, kad UK dėl pelno neliepia pasidaryti išsamių tyrimų?

Na mes čia nuo temos biški nukrypom.

QUOTE(Sella @ 2009 07 06, 16:39)
Taip, reikia pasidaryti krūvą tyrimų ir man, ir jam.
Tada pasidarykit tyrimus savo iniciatyva.

O kaip kitaip suprasti, jei ne del pelno. Nes jei poros turetu pasidaryti visus jusu anksciau isvardytus tyrimus, tai maziau butu nesekmiu, ir padidedu sekmes procentas, maziau reiketu IVF skaiciu ir automatiskai klinikoms pelnas sumazetu. Kai pirma karta daraisi IVF, daznai truksta ziniu, patirties ir kazkaip pasitiki klinika, kad ji ismano savo darba (kuri turi gera reputacija). O dabar kai pasiziuriu, kaip man dare IVF, tai

QUOTE(Moshino*** @ 2009 07 05, 22:31)
Labukas,man per pirmus 2 kartus iseme tik po 6kiausialastes,apsivaisino tik 1,o si karta visiska nesamone ir dar su padidinta doze vaistu
.Kaip jus manot ar gerai vel is karto po men pradet is naujo?Taip stengiuosi viska daryt kaip priklauso,ir vat tau,jau visai rankos svyra 

Labas o tu fsh dareisi gal pas tave jis aukstokas uztat ir mazai beisstimuliuoja
Sveikos senbuves,
Prisijungiau irgi prie pirmuju susikurus sitame forume.Tik pastaruoju metu pasyviai lankausi.
Matot buna tokiu,kurios beveik metus nesijungia.Bet i sita tema irgi labiausiai tinku. 8 gydymosi metai. 2 nepavyke IVF , ilga kelione visokiais eksperimentiniais gydymais iki IVF. Ir dabar stilis. Esu apsisprendimo kryzkeleje. Galvojam apie vaikuti is vaiku namuciu.Taciau kol kas tik galvojame. Ryzto dar pristruksta zengti zingsni.
Bet sirdi skauda vienodai kaip ir pirmaisiais nevaisingumo metais. Laikas bega, o noras tureti vaikuti tik dideja, skausmas kad esi tokioje situacijoje tik sustiprejes.
Ai nezinau mergaites, sunku.
Prisijungiau irgi prie pirmuju susikurus sitame forume.Tik pastaruoju metu pasyviai lankausi.
Matot buna tokiu,kurios beveik metus nesijungia.Bet i sita tema irgi labiausiai tinku. 8 gydymosi metai. 2 nepavyke IVF , ilga kelione visokiais eksperimentiniais gydymais iki IVF. Ir dabar stilis. Esu apsisprendimo kryzkeleje. Galvojam apie vaikuti is vaiku namuciu.Taciau kol kas tik galvojame. Ryzto dar pristruksta zengti zingsni.
Bet sirdi skauda vienodai kaip ir pirmaisiais nevaisingumo metais. Laikas bega, o noras tureti vaikuti tik dideja, skausmas kad esi tokioje situacijoje tik sustiprejes.

QUOTE(Algirda @ 2009 07 07, 09:33)

daugelis musu siame skyrelyje ta pati isgyvenam, deja... mano manymu, svarbiausia neuzsisklesti savyje ir nenustoti ''veikti'', nepasiduoti beviltiskumo pinklems: viltis, kad ateis geresne finansine situacija, kada atsiras minciu IVF bandyti uzsienyje ar isbandyti kitus metodus, isivaikinti ir t.t....Niekada negali zinoti, kaip pasisuks gyvenimas - viena diena basas visomis prasmemis, kita diena ziurek jau ir atsiveria platus galimybiu laukai

QUOTE(exDaiva @ 2009 07 07, 10:00)
Algirdut, o gal bandykit vaikintis - tikrai gyvenimas nusispalvins daug sviesesnem spalvom ir taps prasmingesnis
O kartu su vaikuciu esant galimybei galesite gi ir kita vaikuti planuoti.

Daivut, man irgi visada kirba ta mintis.Jeigu jau galvoje gime tokia mintis, kad reikia vaikintis, tai reikia ir ta daryti

Aciu uz grazias mintis ir siltus palinkejimus. Daugelio sekmingos istorijos ikvepia tikejimo kad ir mums pasiskes.Vienoki uar kitokiu budu tapti tevais.

QUOTE(exDaiva @ 2009 07 07, 10:00)
Algirdut, o gal bandykit vaikintis - tikrai gyvenimas nusispalvins daug sviesesnem spalvom ir taps prasmingesnis
O kartu su vaikuciu esant galimybei galesite gi ir kita vaikuti planuoti.

Algirdut, Daiva visiškai teisi

mes pasiėmėme vaikelį ir mūsų gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis

galimybių IVF turime, bet tiesiog norisi pailsėti

kartas nuo karto pamąstau, kur dar kitas lovas statyt reikės dvyniams ar tryniams

Ūla, labai labai didžiuojuosi tavimi

QUOTE(Ūlla @ 2009 07 07, 16:14)
Algirdut, Daiva visiškai teisi

QUOTE(austteja @ 2009 07 06, 23:36)
Labas o tu fsh dareisi gal pas tave jis aukstokas uztat ir mazai beisstimuliuoja
Labukas,tiesa pasakius as nelabai ir zinau kokius tuos tyrimus dare

QUOTE(Algirda @ 2009 07 07, 08:33)
Sveikos senbuves,

na del ivaikinimo tai manau mums visoms po nevykusiu IVF kyla tokios mintys.Turiu keleta savo rate seimu kur turi isivaikine vaikelius,tai kokios laimingos ,kokie vaikuciai laimingi,tik visada baime ima kokie isaug,kaip bus?,bet juk ir tikru tevu vaikai isiauga banditai ir negeri vaikai.Tai jei yra jau minciu tai ir stiprink jas,gal tau to reikia.
Jei apie save tai as jauciuosi nepasiruosusi dar isivaikinti,na bijau kazko,neramu