QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 07, 00:28)
Ir aš taip darau, bet nusuka veidą, o jei bandau atsukt, pradeda verkt
O per kiek laiko jums situacija grįžo į vėžes?
Mūsų panašaus amžiaus vaikučiai. Kiek turit dantukų? Manajai kai kalėsi viršuje (iškart trys

)tai tris dienas nežinojau ką daryt. Verkdavo, neėmė krūties, net buvau išsigandusi, nes nieko daugiau nemokam gerti. Kai paverkdavo tada pusiau mieganti paimdavo (du kart per dieną) ir tai trumpokai, net sauskelnės tuštokos buvo. Bet po to po truputį po truputį ir vėl

. Bet krūtinė tai sumažėjusi ir liko, bet kai baigia gerti pažiūriu tai bėga pienelis, tai manau viskas gerai. O kodėl manai, kad blogai, kad prieš košes davei MP? Nes aš ir duodu prieš košes ir kartais po. Mano tik nuo praeitos savaitės pradėjo apie 100g košytės suvalgyti, tai labai džiaugiuos

.
Ir dar padarė mažajai kraujo tyrimą, nes gydytoja kliedėjo, kad mažai ką duodu (dėl alergijos) ir pati vos kelis produktus valgau, tai bus mažakraujystė ir kt. bėdos. Viskas

, džiaugiuosi, kad toli toli iki jos kliedesių, net geresnis kraujas už vyresnėlės. Tai dabar sako reikia man kraujo tyrimą pasidaryti
Papildyta:
QUOTE(skruzdeda @ 2009 05 06, 20:50)
sveikos. labai laukiu kada galesiu primaitinti kosytem, gal sakau ilgiau bus soti, pamazu pradesiu grizti i gyvenima kaip as sakau. Kaip manot, ar laikas jau primaitinti, jeigu musu svorio augimas yra
Tikriausiai dar reiketu bandyti ismaitinti iki penkiu menesiu, ar ne?
Jau tiek nedaug iki 6 mėn.

. Priaugat gerai

. O su tom košytėm... gerai jei gerai valgys, bet tai bus ne iš kart. Ar vis dar blogai jautiesi? Esi šauni mamytė

.