Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau (čia ne apie maistą)

QUOTE(fuksė @ 2009 05 13, 12:26)
Rankom? swoon.gif Beje ant kokybisku maciau nuoroda, kad skalbti tik rankomis. Bet metu i skalbianke ir nieko, tai akcijiniai vienkartiniai gavosi.

Balta apatini trikotaza visuomet skalbiu rankomis, o liemeneles bet kokias skalbiu tik rankomis.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2009 05 13, 13:04)
Balta apatini trikotaza visuomet skalbiu rankomis, o liemeneles bet kokias skalbiu tik rankomis.

Stai ka radau, kadangi megstu trikotazinius apatinius

Трикотажные вещи, как известно, почти не мнутся. Но это не значит, что их можно хранить как попало.
Считается, что трикотаж следует стирать вручную, чтобы не испортить. Впрочем, современные материалы неприхотливы: их можно доверить и стиральной машине (в бережном режиме стирки). Главное, соблюдайте температурный режим, указанный на этикетке (обычно до 30°С).

Сильно загрязненные вещи не кипятят, а замачивают на пару часов в теплой воде с пятновыводителем, порошком или небольшим количеством питьевой соды. Выстиранный трикотаж слегка отжимают и заворачивают в сухую простыню.

Sito nezinojau...
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 05 13, 10:40)
Prisipirkau akcijiniu papigiai triusu ir ka? Is skalbiankes vakar tik siulus traukiojau. Teko atsisveikinti, gaila pinigu pasidare, :

Sumokėjau bevei 30 ir rezultatas tas pats.
O pagal ką nustatote, kad gera firma?
Vakar Salamander batų parduotuvėj buvau, tai jie kokybe net nekvepia.
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė @ 2009 05 13, 15:22)
Sumokėjau bevei 30 ir rezultatas tas pats.
O pagal ką nustatote, kad gera firma?
Vakar Salamander batų parduotuvėj buvau, tai jie kokybe net nekvepia.

Na turiu gamintojus-favoritus, patikrinta laiku.
Atsakyti
o cia tai temuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2009 05 13, 13:04)

Skalbiu dažniausiai rankomis, kadangi mano turtai nemaži, tai ir ''drabužis'' jiems nemažai kainuoja, gaila skalbti mašina, tarnauja ilgai. Tarkim Triumfo ''drabužis'' man tarnauja nekeisdamas prekinės išvaizdos mažiausiai du metus, po to jau lieka ''darbinis'' ir skalbiu skalbiankėj , bet būtinai spec.maiše. Kelnaites dedu į maišiuką būtinai, tada ne taip išsitampo.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 05 15, 14:21)
Skalbiu dažniausiai rankomis, kadangi mano turtai nemaži, tai ir ''drabužis'' jiems nemažai kainuoja, gaila skalbti mašina, tarnauja ilgai. Tarkim Triumfo ''drabužis'' man tarnauja nekeisdamas prekinės išvaizdos mažiausiai du metus, po to jau lieka ''darbinis'' ir skalbiu skalbiankėj , bet būtinai spec.maiše. Kelnaites dedu į maišiuką būtinai, tada ne taip išsitampo.

thumbup.gif savo Etam skalbiu skalbiankeje, velnias neima..ranku gaila i proskus kaisioti, o su pirstinemis nemoku.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 05 15, 13:46)
ranku gaila i proskus kaisioti, o su pirstinemis nemoku.

lotuliukas.gif aisku, nereik tu pirstiniu juk taupom, isviso gal reik neskalbti, juk ir vanduo susitaupytu ir milteliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 05 15, 14:46)
thumbup.gif savo Etam skalbiu skalbiankeje, velnias neima..ranku gaila i proskus kaisioti, o su pirstinemis nemoku.

Su pirštinėm ir aš nemoku. Gaila rankų , bet... irnesakyk.gif kremuku patepu, vyras nesiskundė, kad šiurkščios flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 05 15, 14:21)

Visus apatinius skalbiu skalbiankej be jokių specialių maišelių. Niekada nebuvo išsitampę ar dar kaip nors susigadinę unsure.gif Nors ir pigius perku g.gif
Atsakyti
Nusivedziau savo branguji i asia smile.gif prisipirko maikiu ir triusiku. jam dirbanciam statybos sektoriuje tikrai neevrta pirktis geros kokybes nes lb daznai suplysta uz ko nors uzkliuvus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 16, 16:39)
Nusivedziau savo branguji i asia smile.gif prisipirko maikiu ir triusiku. jam dirbanciam statybos sektoriuje tikrai neevrta pirktis geros kokybes nes lb daznai suplysta uz ko nors uzkliuvus doh.gif
gerai tau, maniskis tik kokybiskiems ir pakankamai brangiems rubams "pasiraso". Jo net marskineliai laisvalaikiui su lycra - nezinau kur gavo, bet as tokiu moterisko varianto neatsisakyciau - medziaga nereali smile.gif
o as Kauno parduotuvem nusivyliau. Ieskojau kostiumelio, tai pasijutau kaip paauglysteje - svarkai per krutine neuzsisega, kelnes per trumpos arba dvi tokios kaip as telpa, sijonas jei dydis tinkamas tai ilgis 20-30 cm virs keliu biggrin.gif
S.Oliver radau vieninteles per visa Akropoli pakankamai ilgas kelnes... 36 dydzio ir 36 ilgio tokioms ilgakojems kaip as, bet svarkas per krutine... doh.gif
Ir viskas per tuos nelemtus dingusius kilogramus, visus darbo drabuzius reikia zymiai siaurinti arba naujus siutis verysad.gif
Atsakyti