QUOTE(ggia @ 2009 05 21, 14:10)
galiu ir as pasidalint kaip taupau
neblogas sąrašiukas
QUOTE(Sophi @ 2009 05 22, 18:04)
Aš laikraščių, žurnalų atsisakiau 100 % - visą info randu internete. Bet niekada neatsisakau sudominusios knygos. Jas sau irgi pigiau pirkti iš antrų rankų - knyga būna praktiškai nauja, o kaina dažnai daug mažesnė nei naujos
su knygom ir aš taip darau

O dėl spaudos, tai kol kas skaitom LRytą ir dabar intensyviai mąstau ar prenumeruoti kitiems metams

Kaina gaunasi nedidelė (vertinant visus metus ir pristatymą), bet mąstau ar jo reikia, ar tik įprotis, nes jau keletą metų be perstojo jį prenumeruojam akcijų metu
QUOTE(miaska @ 2009 05 26, 18:57)
... tai vyras rado kazkokia firma, kuri ir lietuvoj dirba - tai ju paslaugom naudojantis (surenki koda pries nr ir skambini) ...
šiaip bent jau omnitel, tai tikrai turi spec kodą, kurį surinkus prieš numerį, galima skambinti į užsienį pigiau , kiek pamenu, kaina iki 1 lt , jei niekas nepasikeitė
QUOTE(Cesi @ 2009 05 27, 20:04)
... Stenkitės automobylio stovėjimo aikštelės nestatyti atbuline eiga. Daugiau sutaupysite degalu, jeigu išvažiuosite ryte šaltu varikliu atbuline eiga. Jeigu užšale langai, verčiau papurškite juos spec. lredą tirpdančių skysčių, i ne stenkitės užvedus varikli šildyti langus.
koks įdomus patarimas
QUOTE(Bonifacija @ 2009 05 29, 11:45)
sandeliuoju tam tikrus ilgo galiojimo laiko produktus...
aš kartais irgi taip darau, bet pastebėjau, kad labai daug pirkti tikrai neapsimoka, nes tos akcijos labai dažnai kartojasi

Tai DAUG perku tik tada, kai nuolaida būna išskirtinai didelė
QUOTE(rootha @ 2009 05 29, 13:43)
jooo, ir dar pasinaudoti tuo romanu, eiti kartu pietauti, lai vyriokas ir uz pietus moka, is vis daug sutaupytumet
geras taupymas