Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau (čia ne apie maistą)

QUOTE(mamuke68 @ 2009 05 27, 16:41)
Prieš sunkmetį pirkdavom pakuotėmis gaiviuosius gėrimus,- litukų išleisdavom laabai gausiai... Dabar verdu beveik kasdien kompotą iš razinų, džiovintų slyvų ir pan. Daug pigiau ir mano šeima sako, kad labai skanu. thumbup.gif

4u.gif bandysiu ir as savo cherbrike pratinti prie kompotu.

P.S. nusiemiau vakar savo gelinius nagiukus - gana. Veliau bandysi pati manikiura daryti. rolleyes.gif
Atsakyti
leiskit paklausti, kur čia tokių pigių medžiagų siuvimui būna?

Atsakyti
QUOTE(celo.fanai @ 2009 05 28, 20:47)
leiskit paklausti, kur čia tokių pigių medžiagų siuvimui būna?

o kokių medžiagų jūs ieškot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odette: 29 gegužės 2009 - 09:36
QUOTE(odette @ 2009 05 29, 10:33)
o kokių medžiagų jūs ieškot g.gif

visokių bigsmile.gif suprantu, kad ne į temą aš čia. bet va, nustebino, kad pasisiūti drabužius pigiau nei pirkti.
Atsakyti
QUOTE(celo.fanai @ 2009 05 29, 10:41)
visokių  bigsmile.gif  suprantu, kad ne į temą aš čia. bet va, nustebino, kad pasisiūti drabužius pigiau nei pirkti.

O kokiam mieste reikia? Žinau, kur Kaune pigios medžiagos, nuo 4 lt/m ax.gif Yra parduotuvytė Savanorių pr., netoli buvusių Patrankų, į rūsį leistis reikia 4u.gif Taip pat nebrangūs audiniai Jisk'e 4u.gif
Atsakyti
vyras saukia, kad nepasiteisins toks taupymas, o man atrodo kitaip...

sandeliuoju tam tikrus ilgo galiojimo laiko produktus (ne maisto), kuriuos uzsiperku per akcija. tik reik paskaiciuoti, kokiam laikui uztenka vieno pakelio ar buteliuko.

pvz:
* skalbimo milteliams ariel siuo metu akcija maximose. paemiau 3 pakelius. dabar 5 menesius ramybe.
* vaikiskas muilas maximoje 2 uz vieno kaina (johnson baby), kadangi einamas daiktas, paemiau 4vnt.
* fairy iki 2.29lt vietoj 3.89lt, paemiau penkis, ilgam galiu pamirsti fairy pirkima...

per tokias akcijas labai apsimoka uzsipirkti visokiu valykliu. o tai ppat negendanciu maisto produktu (cukraus, miltu).

Atsakyti
mamau dabar dauguma taip taupo mirksiukas.gif taip pat ir as smile.gif
Atsakyti
Pakankamai ilgas bučinys kur kas geriau nei kramtoma guma normalizuoja rūgščių pusiausvyrą burnoje. Jei kiekvieną kartą pavalgę bučiuositės, smarkiai sumažinsite karieso riziką. (pagaliau atradau taupymo buda, kaip nesvaistyti pinigu ant kramtomos gumos:))))) bet tik va beda pavalgisu pietus mieste ne visuomet pavyx gautiilga bucini blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 29, 12:07)
Pakankamai ilgas bučinys kur kas geriau nei kramtoma guma normalizuoja rūgščių pusiausvyrą burnoje. Jei kiekvieną kartą pavalgę bučiuositės, smarkiai sumažinsite karieso riziką. (pagaliau atradau taupymo buda, kaip nesvaistyti pinigu ant kramtomos gumos:))))) bet tik va beda pavalgisu pietus mieste ne visuomet pavyx gautiilga bucini blush2.gif

reikia užmegzti tarnybinį romaną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 05 29, 11:28)
reikia užmegzti tarnybinį romaną  lotuliukas.gif

jooo, ir dar pasinaudoti tuo romanu, eiti kartu pietauti, lai vyriokas ir uz pietus moka, is vis daug sutaupytumet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ggia @ 2009 05 21, 14:10)
galiu ir as pasidalint kaip taupau

neblogas sąrašiukas thumbup.gif

QUOTE(Sophi @ 2009 05 22, 18:04)
Aš laikraščių, žurnalų atsisakiau 100 % - visą info randu internete. Bet niekada neatsisakau sudominusios knygos. Jas sau irgi pigiau pirkti iš antrų rankų - knyga būna praktiškai nauja, o kaina dažnai daug mažesnė nei naujos

su knygom ir aš taip darau drinks_cheers.gif O dėl spaudos, tai kol kas skaitom LRytą ir dabar intensyviai mąstau ar prenumeruoti kitiems metams g.gif Kaina gaunasi nedidelė (vertinant visus metus ir pristatymą), bet mąstau ar jo reikia, ar tik įprotis, nes jau keletą metų be perstojo jį prenumeruojam akcijų metu

QUOTE(miaska @ 2009 05 26, 18:57)
... tai vyras rado kazkokia firma, kuri ir lietuvoj dirba - tai ju paslaugom naudojantis (surenki koda pries nr ir skambini) ...

šiaip bent jau omnitel, tai tikrai turi spec kodą, kurį surinkus prieš numerį, galima skambinti į užsienį pigiau , kiek pamenu, kaina iki 1 lt , jei niekas nepasikeitė 4u.gif

QUOTE(Cesi @ 2009 05 27, 20:04)
... Stenkitės automobylio stovėjimo aikštelės nestatyti atbuline eiga. Daugiau sutaupysite degalu, jeigu išvažiuosite ryte šaltu varikliu atbuline eiga. Jeigu užšale langai, verčiau papurškite juos spec. lredą tirpdančių skysčių, i ne stenkitės užvedus varikli šildyti langus.

koks įdomus patarimas bigsmile.gif

QUOTE(Bonifacija @ 2009 05 29, 11:45)
sandeliuoju tam tikrus ilgo galiojimo laiko produktus...

aš kartais irgi taip darau, bet pastebėjau, kad labai daug pirkti tikrai neapsimoka, nes tos akcijos labai dažnai kartojasi doh.gif Tai DAUG perku tik tada, kai nuolaida būna išskirtinai didelė ax.gif

QUOTE(rootha @ 2009 05 29, 13:43)
jooo, ir dar pasinaudoti tuo romanu, eiti kartu pietauti, lai vyriokas ir uz pietus moka, is vis daug sutaupytumet  thumbup.gif

geras taupymas thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 05 29, 13:41)
aš kartais irgi taip darau, bet pastebėjau, kad labai daug pirkti tikrai neapsimoka, nes tos akcijos labai dažnai kartojasi  doh.gif  Tai DAUG perku tik tada, kai nuolaida būna išskirtinai didelė ax.gif

tai as ir sakau, reik protingai naudotis tokiom akcijom ir visada pasiskaiciuoti. pvz uzsiperkant skalbimo milteliu, per kiek laiko sunaudoji viena pakeli. gi nepirksi 5 metam i prieki lotuliukas.gif
Atsakyti