Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau (čia ne apie maistą)

Žiūrėkit ką aptikau: http://www.100metu.lt/
Čia internetinė vaistinė, o prekes galima atsiimti to miesto vaistinėje.
Peržiūrėjau ir pasirodė, jog visos prekės kurias aš vartoju, yra pigesnės nei mūsų vaistinėse.
Kai kurios 30 proc pigesnės. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(geresne @ 2009 06 22, 18:25)
Peržiūrėjau ir pasirodė, jog visos prekės kurias aš vartoju, yra pigesnės nei mūsų vaistinėse.

oho blink.gif
man ta vaistinė visada atrodė viena brangiausių g.gif Kol kas mažiausiai išleidžiu, pirkdama N Vaistinėje praktiškomis valandomis- visada stengiuosi pasinaudoti nuolaida, net ir kremus ten perku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 06 22, 09:31)

Va šito tai labai pavydžiu, nes nemoku, o kiek galima persiūti, pataisyti ir pan.....

drinks_cheers.gif ta pati vis pagalvoju jeigu mokėčiau tai nereikėti išleidinėti pinigėliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geresne @ 2009 06 22, 18:25)

Mano perkamos priemonės ir vaistai čia brangesni nei Camelijoje, o dar kortelės 10 % nuolaida...
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 06 23, 07:09)
Mano perkamos priemonės ir vaistai čia brangesni nei Camelijoje, o dar kortelės 10 % nuolaida...

Tai gal taip sutapo man... blush2.gif
bet tokį tepaliuką pirkau už 30+, o ten 25, hematogenai irgi 50 cnt pigiau buvo ir dar kelios prekės...
Tai reikia visur prasukt ratą ir paklausinėti ax.gif
Atsakyti
rata prasukti visada verta, ypac jei seimoje rimtas ligonis ir jam vaistai brangesni smile.gif vienu vaistu kaina 40 Lt skyresi gretimais isikurusiose vaistinese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geresne @ 2009 06 22, 09:16)
Na jei turi kitą darbą ir pakankamas pajamas, tai kartais nelabai apsimoka namuose tai daryti.
Pvz pas mane ateina buvusios bendradarbės,kurios dirbo siuvykloje ir taisosi bei siuvasi rūbus...
Nes namuose reikia turėti mašiną ir dažniausiai ne vieną smile.gif

persiuti,pataisyti nereikia jokiu masinu...viska galima rankomis ir ne ka prasciau iseina ir atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 06 23, 14:27)
persiuti,pataisyti nereikia jokiu masinu...viska galima rankomis ir ne ka prasciau iseina ir atrodo 4u.gif
na as rankom dali drabuziu pasitaisau, bet prie kostiumelio ar trikotazo nagu nekisu - kartais prityrusi siuveja nauja nunesta taisyti daikta sugadina, o paciai nebenesiojamu padaryti daug lengviau iseitu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 06 23, 14:27)

...būna, kai atneša pusę nukirpto gaminio ir reikia ''kaip nors'' prilipdyti...Tai būna baisu.
O šiaip tai siuvimas nėra sudėtingas dalykas ir nemažai ką galima padaryti su namine siuvimo mašina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geresne @ 2009 06 23, 15:00)
...būna, kai atneša pusę nukirpto gaminio ir reikia ''kaip nors'' prilipdyti...Tai būna baisu.
O šiaip tai siuvimas nėra sudėtingas dalykas ir nemažai ką galima padaryti su namine siuvimo mašina smile.gif
namines siuvimo masinos galimybes dideles, nes maza budama barbei kostiumelius is atraizu pati siuvau, o mergaites mokykloje netikedavo, kad jie ne pirktiniai smile.gif reiktu ir dabar siuvimo masinai namie vietos atrasti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 06 23, 17:43)
namines siuvimo masinos galimybes dideles, nes maza budama barbei kostiumelius is atraizu pati siuvau, o mergaites mokykloje netikedavo, kad jie ne pirktiniai smile.gif reiktu ir dabar siuvimo masinai namie vietos atrasti blush2.gif

Jei gyveni bute, tai yra tos nedidukės ir jos drąsiai telpa į spintą.
Gali pasidairyti skelbimuose, ar parvežtų užsieninių naudotų- už 200lt galima gauti visai neblogą mašinytę.
Tik aišku reikia iškarto pasikviesti meistrą, kad jis išbandytų, kol nenupirkta- būna įvairių lepsusų.
Daryti kilpoms, zigzagams ir dar keliems siuvinėjimamas būtent tokią aš pirkau. smile.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad nusipirkti siuvimo mašiną nėra išeitis. Jeigu nėra įgūdžių siuvimui tai mašina nepadės išsigelbėti...
Atsakyti