QUOTE(fuksė @ 2009 07 10, 10:52)
Faina gi tau, o stai man dal.kostiumas, rankine + kablai ir su dviraciu...

na neiseitu. Tiesa, labai teisingai pastebejai - sudetinga judeti su dviraciu, musu keliai tam visai nepritaikyti.
O stai mes su MB sportuojame namuose- nusipirkome treniruoklius ir jokiu sporto saliu nereik.
Užsieny, kur populiarūs dviračiai, moterys su kostiumėliais važinėja. Į maišelį įsimeta aukštakulnius, o numina su sportbačiais. Man gražu. Mano viena draugė labai gražiai atrodo važinėdama. Dviratis miesto, klasikinis, jokios spec. aprangos nedėvi. Apsivelka kokią romantišką suknelę, aukštakulnius arba balerinos batelius. Atrodo stulbinamai, kaip XX a. pradžios ledi. Jai dviratis - vienintelė tr. priemonė

.
Papildyta:
QUOTE(eiven @ 2009 07 10, 16:57)
O bandėt pati pravažiuoti? Manau, kad ne. Nes jei pravažiuotumėte, taip nekalbėtumėte.
Kadangi kasdien į darbą minu dviračiu, tai mūsų dviračių takai mieste - neduok tu Dieve.

Nebent žaliakelis kažkuo skiriasi. Nežinau, kas sumąstė dviračių takus daryti šaligatvių sąskaita, kloti juos trinkelėmis ir nepagalvoti apie bordiūrus. Viso to rezultatas - pėstieji dviračių takuose (skambinu likus mažiausiai 10 metrų, bet niekam nerūpi, traukiasi retas), ypač šiurpstu, kai mamos vaikus paleidžia dviračių takais, juk ne vaikas ir ne mama bus kalti, kai palįs man po ratais

Apie bordiūrus galima kalbėti be galo be krašto, ypač būna smagu, kai dviračių takas vienoj gatvės pusėj užsibaigia, o kitoj prasideda 15 cm bordiūru. Nekalbant jau apie tokius šaunius dalykus, kaip gatvės stulpas, paliktas vidury dviračių tako
Spynas reik turėt normalias, jei jau palikinėti viešose vietose, ne siūlelius ir ne grandines už 20-30 Lt
Kaip sakiau - nėra ko pavydėti
Lyginu su Vilniumi ir kitais miestais. Vilniuje šaligatviai siauri, o kitur - vienos duobės, o gatve važiuoti pavojinga. Klaipėdoje pati važiavau, draugai į darbus važinėja kiekvieną dieną, mina iš Bandužių į H. Manto gatvę kasdien arba į uostą, taip pat į Girulius važiuoja. Be problemų. O pėstieji po truputėlį jau susipranta. Mane pačią labai paveikė kritinė masė, tai nebevaikštau dviračių takais. Visgi, Klaipėdoje procentaliai yra daugiausiai dviratininkų Lietuvoje. Mano draugai nesiskundžia, kurie pratę, o bambekliams visada viskas bus negerai.