QUOTE(Will @ 2009 07 19, 13:50)
Pas mus šiukšlininkai kartais pataupo mūsų maišus- mes į konteinerius klojam didelius maišus, o tada sumetam mažiukus, tai tie dideli, pilant šiukšles, kartais lieka konteineryje
o kodėl reikia dar vieno didelio maišo?
QUOTE(Sophi @ 2009 07 19, 14:16)
Leidykloj 10 Lt, knygynuose ~15 Lt.
Suteptus išplaunu, išdžiovinu ir naudoju daug kartų. Ateity numačius jų visai atsisakyt, nes kibirą išplauti paprasčiau
gal kai kam ir paprasčiau, bet vandens tam irgi reikia, kuris kainuoja
šiaip prisimenu iš senų laikų, kai laikraščius į šiukšliadėžės dugną tiesdavom - gal ir taupu, bet man nehigieniška visiškai, nors ten ir plauk tą kibirą kasdien, bet su laiku vis tiek prisiveisia visokio gėrio

o jei kasdien plauti ir su kokiais plovikliais, tai anoks čia ir taupumas
QUOTE(arana81 @ 2009 07 20, 09:39)
kad siuo atveju nelabai

pas mus trys konteineriai mazesni antrinem zaliavom ir vienas didelis buitinem

prie mano namo visus keturis i viena suverte

nemanau, kad paskui stiklo sukes tarp bananu zieveliu ju darbuotojai graibo
pamačius tokius dalykus prašoma pranešti savivaldybei. yra informacijos intenete prie visokių "aš žalias" ir pan.
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 07 20, 13:02)
ooo, gaminant tiek porcijų, kiek yra valgytojų sutaupoma ne tik laiko, bet ir sumažėja persivalgymo rizika, nes nėra ką pakartoti... Mes lietuviai pripratę pagaminti keliems valgymams, kad nereikėtų kaskart norint valgyti makaluoti puodus iš naujo. Aš asmeniškai esu iš tų, kurios minimum dviems valgymams gamina. Taip taupau laiką, o kartais ir kai kurių produktų sąskaita susitaupo.
gaminant kelias porcijas susitaupo energijos, ypač kas naudoja elektrą. aš dabar stengiuosi savaitgaliui palikti tuos patiekalus, kuriuos ilgai tenka gaminti, nes pas mane viskas elektra, bet turim dviejų tarifų skaitiklius.
esu labai patenkinta, kad tiek indaplovė, tiek skalbimo mašina turi laikmačius, tai užstatau, kad veikti pradėtų pigiojo tarifo metu