Aš manau, plaukams niekas nepadės greičiau augti, nes viskas priklauso nuo genų. Bet, aišku, plaukų stiprinimui kaukytės ir balzamai gal tikrai padėtų.

QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 06 27, 11:45)
Aš manau, plaukams niekas nepadės greičiau augti, nes viskas priklauso nuo genų. Bet, aišku, plaukų stiprinimui kaukytės ir balzamai gal tikrai padėtų. 

zinok, esi teisi tik is dalies, auksciau bambos vis tiek nesoksi, bet paskatinti ir paspartinti augima su tam tikrom priemonem tikrai galima

Man tai padeda skalavimai visokiais nuoviriukais
dilgėlių, ąžuolo žievės (plaukai tamsūs), būna kad ištrinu galvą medumi, kažkada skalavau naminiu alumi
visokios kaukytės, ampuolytės
buvo rudenį plaukai pradėję slinkt, tai naudojau kažkokias su placenta
bet ir plaukai sustiprėjo ir pan. O šiaip dar plaukų augimas tikrai nuo genų priklauso, mano viena draugė plaukus pakerpa tik kartą per metus, nes jai jie visiškai neauga, gal pora cm per metus, o va man tai nežinau, auga tikrai greitai, prieš savaitę pasikirpau grifką, dabar vėl turiu eiti į kirpyklą, nes jau į akis lenda
tfu tfu tfu, kad neprisišnekėčiau. Beje, viena draugė galvą perplauna vos mineralizuotu vandeniu-sakė padeda

QUOTE(Panelė Ragana @ 2009 06 27, 15:52)
dilgėlių, ąžuolo žievės (plaukai tamsūs), būna kad ištrinu galvą medumi, kažkada skalavau naminiu alumi
bet ir plaukai sustiprėjo ir pan. O šiaip dar plaukų augimas tikrai nuo genų priklauso, mano viena draugė plaukus pakerpa tik kartą per metus, nes jai jie visiškai neauga, gal pora cm per metus, o va man tai nežinau, auga tikrai greitai, prieš savaitę pasikirpau grifką, dabar vėl turiu eiti į kirpyklą, nes jau į akis lenda
tfu tfu tfu, kad neprisišnekėčiau. Beje, viena draugė galvą perplauna vos mineralizuotu vandeniu-sakė padeda 

O placiau apie ta medaus kaukyte galima?

Tai, kad čia jokių stebuklų nėra
elementariai pašildyti medų, tam, kad jis lengviau teptųsi, nes kažkada pradžioj esu bandžiusi su visu gumulu medaus išsitepti plaukus, tai maniau, liksiu plika
ištepi, palaikai šiltai užsidėjusi kepurėlę dušo ar maišelį ir išplauni, gali ir su šampūnu, nors aš plaunu be jo, na, pati turi bandyti ir žiūrėti kaip tau geriau. Plaukai šiaip bent jau man iš pradžių tokie šiurkštoki būna, bet kai išdžiūsta tai labai faini
Mama mano, kadangi jos plaukai sausi ir dažyti tai į medų dar įpila šiek tiek alyvuogių aliejaus ir šitu mišiniu ištepa, bet jau tada reikia su šampūnų praskalauti
(beje, su tuo pačiu medumi ir kūną maudydamasi ištepu, tai ir plaukai ir odytė būna
)

QUOTE(Swar @ 2009 06 27, 17:24)
as db taip pat uzsigeidziau ilgu plauku dabar yra iki puses nugaros

QUOTE((Honey) @ 2009 06 27, 18:01)
as db taip pat uzsigeidziau ilgu plauku dabar yra iki puses nugaros
bet noriu ilgesniu o juos priziuriu taip: Rytais issitepu saknis kosmetikiu zibalu ,galiukus linu semenu aliejumi
apviniojus ranksluosciu taip savo plaukucius palaikau apie 30 min po to juos isiplovus perpilu dilgeliu nuoviru
na ir nusausinus ranksluosciu saknis isitepu cemeryciu vandeniu
Karta i savaite lepinu Generos kauke
ir matau jau paaugejusius plaukucius
svelnus ir begalo blizga po tokiu proceduru 

Tiek stengiantis del plaukuciu jie negali neugti

QUOTE(fantamsagorija @ 2009 06 27, 19:04)
Tiek stengiantis del plaukuciu jie negali neugti
as tai tiesiog kasdien tepu kokosu aliejuku galus, o seip pries plaudama palaikau jojobos ar linu semenu kaukyte pora valandu, a dar kasdien naudoju plaukams purskiamus vitaminus is domasnyje recepty pauku saknims ir plaukams, bet dar per trumpai naudoju, kad pakomentuociau koks ju poveikis, bet kuriuo atveju manau, kad blogiau nebus 

na taip taip

QUOTE(Panelė Ragana @ 2009 06 27, 15:52)

Man irgi nuoviriukai laaabai patinka.

Vietoj alaus gerai naudoti mieles, nes ne taip smirdi. Aišku, ne tas pats, kas alus, nes tai kepimo mielės, bet irgi yra turtingos vitaminais B. Kvapas yra, bet ne toks stiprus.

QUOTE((Honey) @ 2009 06 27, 18:13)
na taip taip
tu ne ka maziau stengiesi
O man cia anoks vargas viska greitai atlieku bet uztat plaukuciam pagelbeju 

As tai noriu iki vestuviu kiek galima daugiau plaukus atsiaugint, kad prie sukneles graziai atrodytu